Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Összezavarsz Józsi. Már vagy 8 hónapja annak hogy telefonon hívtalak, érdeklődő szándékkal az egészséged felől. Nem vetted fel, sőt másodjára sem. Írtam privát üzenetet, nem válaszoltál, pedig látnod kellett mert voltál belépve, legalábbis az üzenőfalas időjárás jelentések erre utaltak. Aztán később mégis írtál, kurtán, furcsán, nem úgy mint régen... én senkire nem erőltetem magam, sőt ami egyoldalú azt megtanultam elengedni.
Majd a nyáron gyere el, csak előtte üzenj!
Nem tudom jársz-e még erre, de hátha.
Egy adat miatt böngésztem a keresővel amikor ráakadtam erre az ismeretlen 3 betűs nick névre. Aztán hamar rájöttem, hogy nem is olyan ismeretlen és hogy nem csak név változás történt, hanem motor váltás is.
A PC41-be én is belefutottam tavaly, jó áron hírdették de bizonytalan előélettel, így végül nem az lett. Az viszont érdekelne hogy milyenek a tapasztalataid a típussal kapcsolatban.
Privátban is jó, ha ide már nem akarsz írni.
Üdv!
Ha jönnél, előtte üzenj, hogy számítsak Rád!
Az se gond, legfeljebb motorozok egy jót, ha ülés nem is lesz.
Nem is fogom/akarom eladni, használom, amikor nem fagyok le róla!
eladtad már ezt a motorod ugye ha jól rémlik...
Nem, ez CBX-ülés! De éppen ilyen a sárga az irígységtől, mert nem Rolls-Royce!
Józsi de nem ez az ugye?
Akkor majd gyere, ha olyan ingered lesz, lehetőleg hét végén! Nem fog hatalmas összegbe sem kerülni, megegyezünk 2-3000 ben.
Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az ülés nem lesz jó arra a motorra. Az ülés eleje a benzintank hátsó rögzítése alá megy, a hátsó rögzítés pedig becsúszik kettő tartóba és billentyű-nyomásra pattan ki onnan. De próba szerencse!
Megvan az ülés, csak át van húzva sárga műbőrrel! Ha érdekel akkor valamelyik hétvégén érte jöhetnél! A cím Tapolca. és hétvége legyen, mert dolgozom! Ha lehetséges!
Addig megoldom!
Kb. 200 kilométer, ha megjön a meleg, pont egy kellemes egynapos túra. Ha van ülés, el tudok menni és fel tudjuk próbálni tavasszal.
Gyori-motorostárs. milyen messze laksz Tapolcától??
Könnyű ruha legyen nálatok, mert felmegyünk a Badacsonyra! Vagy a Szigligeti várba! Vagy amelyik a kényes ízléseteknek meg fog felelni!
Én ülést vadászok, lehet sérült vagy szakadt is. Az nincs meg véletlenül? Lehet, hogy valamiben más az enyémnek az ülése (Nighthawk, RC 38), de ránézésre ugyan annak tűnik a CBX-el.
Egy esetben érvé nyes, ha teás -rumot készítesz !
Ha mosdani akarsz?!
Teában ér?
Pálinkás Jó estét Neked is! Szerintem a kedvvel van ott a baj!
Adjon Isten jó estét!
Végre előkerültél. Nekem is össze kellene szerelni a bokorugrót, de nincs időm rá.
Üdvözletem Motorosok! !Jó egészséget mindenkinek ! Várom a tavaszt és a jó időt! Elgondolkodtam azon, hogy régebben szerettem szerelni, de most már nem annyira !
Szia.
Van komplett müszerfalam.Ha erdekel 70-3179083.udv Pali
Köszönöm a válaszod. Nem sokszor nézek fel ide, megfeledkeztem a dologról. Lehet, hogy megfogadom a tanácsod, és levágok belőle, mert ez így katasztrófa. Kb. egy hete megint feltettem, gondoltam autópályára csak kéne valami szélvédelem, de inkább leszereltem a célban és plexi nélkül jöttem haza.