Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém 2007-es, és olyankor örülök ha nagy ritkán eléri a 300 kilómétert.
2. kérdésem :)

Hangjával szeretnék valamit kezdeni, a gyári NAGYON halk. Ti hogy oldottátok meg? minden tipp érdekel normál áron
2006os karbis fejidomos CBF600-mal 300 km-t megyek el 1 tankkal (addig mérve míg felvillan a lámpa) véleményetek? (sok/jó/kevés)
Sziasztok!
Eladó a képeken látható csúszássérült jobb oldali CBF 1000 kipufogódob. Ár: 5eft. Elérhetőségem az adatlapomon!
Jó nap,

GODSWIL hitel cég kínál fajták hitelek magánszemélyek (személyi kölcsön), és üzleti hitelek, a kamat 3% -os semmisítse meg. ez az, hogy segítsen megfeleljen a pénzügyi kötelezettségeit. Lehet kölcsönözni 1000-10 000,000.00 (Huf, euró vagy dollár) A további vizsgálatok, kérjük, forduljon hozzánk e-mailen (godswillloancompany@gmail.com) Üdvözlettel.
CBF 1000 2010- től DNA használt légszűrő eladó!
5000 Ft
Ismeròsömében 104 ezer van es még nem volt lanc cserélve
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Vezérmű lánccal mikor kell foglalkozni/cserélni?
Az enyémbe 47 ezer van de a gyertyán még nem látszik és nem is érződik,hogy cserélni kéne.Persze dilemma,hogy majd milyet vegyek ne legyen hamisított stb. Mostanában elég sok új gyertya ..ar.
Szia!

Pusztán egy általános szervízt igényel a motor szerintem.Lánc lánckerék ellenőrzés levegőszűrő olajcsere olajszűrő fékolajcsere gyertyacsere karbitisztitás szinkronnal.
Nagyon használatfüggő függ mennyire vigyáztak rá!

Roli
Nekem 30 ezernél kellett láncot+kislánckereket,első-hátsó gumit,hátsó fékbetétet cserélni.Ha most került hozzád a gép akkor javaslom a fékolaj,fagyálló,motorolaj+szűrő és a levegőszűrő cseréjét.
Sziasztok!

Újdonsült cbf600 tulajdonosként kérem a tanácsotokat. 26.000 km van a motorban jelenleg. A kérdésem, hogy a közeljövőben szervizben miket kell elvégeztetnem?
Sz.
Szia!

Megvan még a konzol?

Roli
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de van egy kis problémám a Hornetemmel.
Sajna a kilométeróra panelja megadta magát. Vásároltam a képen látható órát, hornethez is árulták, tökéletesen működik, vadi új 0 kilométeres.De a hiss visszajelző nem megy rajta, van egyáltalán benne ilyen funkció, továbbá óra sincs benne(ez mondjuk nem zavar), de a hiss érdekelne.
Üdv:Tibi
Sziasztok
CBF500-600-1000 Givi konzol + monokey platni eladó, újonnan 33ezer volt, használatára nem került sor, mégis 20ezerért megválok tőle motor hiányában.
Kicsit nyugodtabb tempót szeretnék ,tudom hogy 1000 erősseb de árban is több .
Sziasztok!CBf 600/1000 szeretnék venni túrázni akarok vele párommal elég a 600 vagy az 1000 jobb választás?Sport motorról ülnék át .
Hitel ajánlat! cégem ad ki hitelt, hogy az egyes, hogy bovítsék a vállalkozások, hitelt vesz egy autót, hitel felújítani a lakást, kölcsön orvosi számlák és mindenféle hitel. További információ arról, hogyan lehet megszerezni a kölcsönt a cégem, kérjük vegye fel velem a cégem e-mail további információk kapcsolattartó e-mail: customersdesiretrustfirm@gmail.com
Kedves Motorostársak! Nem szeretném sokat rabolni a helyet, így próbálok rövid lenni. Van egy CBF1000-rem (2007-es, narancs), amivel sajnos balesetet szenvedtem, emiatt az elülső műanyag elemeket, illetve még pár alkatrészt cserélnem kell. Van egy kapcsolatom, aki Honda autókhoz tud kb. 40%-os kedvezménnyel gyári alkatrészt hozni, de a motoralkatrészeket nem engedik neki megrendelni, mert nem a saját motorja... A kérdésem az lenne, hogy esetleg nem tudtok-e ilyen emberkét, aki motoralkatrészek beszerzésében tudna segíteni? Sajnos az alkatrészek összköltsége közel 300 ezer Forint még a kedvezményes áron is, így számomra a teljes ár kifizetése esélytelen... Amennyiben valaki tud ilyen embert, kérem írjon! Röviden a baleset: augusztus 28-án, este 10-kor, a 13. kerületi Lehel utcán haladtam a menyasszonyommal a hátam mögött, szabályosan, át a teli zöldön, amikor egy tök ittas, hajléktalan férfi egy autó takarásából, a piros lámpa ellenére megpróbált átszaladni előttünk az úton, ami nem jött neki össze, mert pont telibe kaptuk... Vigyázzatok magatokra! Üdv!
Hello, motor és típusváltás előtt állok, és az egyik kiszemeltem a cbf 1000-t. Megköszönném ha valaki adna pár instrukciót, hogy mire figyeljek ha esetleg néznék, mik a típushibák stb. Pár véleményt is szívesen elfogadnék, 186 cm vagyok, általában 2-en motorozunk, csomagokkal hosszabb túrákra, milyen a szélvédelem, kezelhetőség, fogyasztás meg ilyenek. Köszi
Robi
Gratula!Jó választás!
köszönöm
106 szemes lánc kell rá (520-as méretű a lánc).
Egyébként én patentszemes láncot szoktam rá venni, és akkor mind a leszedés, mind a fölszerelés viszonylag könnyen megy, hiszen nem kell hozzá láncbontó. A fölösleges szemeket (mert 106-ost pont nem kapni) meg kicsiszolom flexszel, és kiütöm egy szöggel.
tisztelt olvasók megszeret ném kérdezni hogy hányszemes láncot kell venni a 2004 es cbfre illetve hogy utángyártott tömítéseket hol tudnék venni rendelni
választ köszönöm
Sziasztok!

Cbf 600 tulaj lettem.Eddig nagyon tetszik a moci remélem jól beválik.
Az első mosás is megvolt.Kaptam hozzá egy givi magasított plexit jelenleg az van rajta.Úgy néz ki jót sikerült venni(nem akarom elkiabálni) 31000 km .Mindenhol tele van még a gyár által megjelölt festékpöttyökkel(tárcsán lánckeréken csavarokon stb).Most karbitisztítás szinkron olajcsere hézag állítás.Gyári égőt tegnap szedtem ki belőle mert kiégett.1951 es születésű gazdija volt és úgy néz ki vigyázott rá meg rendben tartotta.Szervízkönyve is megvan ami ritka már egy 2005 motortól.

Roli