Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Mostanság már csak videok keresgetése maradt .Látszik azért könnyebb mozgása van a bmw nek.De akkor Honda the power of dreams....
http://youtu.be/QfQlI9udp-s
Roli
Írtam 2 üzenetet, egyik sem jelent meg.
megnéztem, tiédből ki volt szedve...

https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cbf_600/honda_cbf_600_auto-motor_csere_lehetseges-12729915
gyors...
lehet vékonyítva volt, de már mindegy....
Megoldottam az ülés kérdést, eladtam a motort.
Nézegettem a képeket más CBF600-asokról és az enyémről is. Az enyém a PC43-as szériából való. Más motorok ülései kevésbé mélyek, mint ami az enyémen van. Lehet, hogy ezért kényelmetlen számomra, mert vékonyabb a szivacsozása?
Pont azt irtam. 600-on van ezresen nincs. De a forma ugyanaz.
Üdv!

A kampók nekem is hiányoznak de mint az ezres is bizonyítja tökéletesen illeszkedik és rámegy az 500 ra is az ülése minden gond nélkül.
Kis csemezgetés ha valakinek hiánya van most rakták fel.15 ezer forint a puig sárvédőért ajándék. https://auto.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Honda_cbf_600n_alkatreszek_84531626.htm
Erről beszélek. Amit én láttam 1000-es ülést azon ezek az első ülésen található kampók nem voltak meg.

https://www.xdalys.lt/en/6118118
Hat nem tudom. En ossze neztem . A 600-as karbis hatso ulese ugyan az mint az ezresnek (azt nem tudom melyik valtozat) . Az elso is egyforma, de az ezresnek az ulesen elol nincs a ket kapaszkodo muanyag ful elol
Üdv mindenkinek!
Megnéztem az üléseket.Képen is látszik a 600-as és 500-as ülése megegyező csak a támaszkodó van más helyen de azt átlehet tenni.1000 és a 600 as ülése ugyanaz.Mármint a karbis 600-as és a első szériás ezredesnek.Képpel összehasonlítottam az ülés emelő szerkezet is ugyanaz.

Roli
Köszi! Széles utat a hétvégére! + gumifákat!
200KM és beáll a derekad?
Én 2 személlyel mentem már 1130 kilómétert egy nap alatt.
Cbf fórumon pár éve lefényképeztem a két ülést.
Haza érek megnézem az üléseket de 600 és 500 ülések tuti egyformák vázilag csak tömése nem.Ha jól emlékszem az ezredesé is mintha azt is ráprobáltuk volna az 500-ra.
Nem. Este 11-kor ertunk haza. Ez reggeli kep az esos tura utan.
A hatso egyforms az elso n. Hianyzik rola a rogzito ful. Lasd batszi motor oldalam a kepet.
Üdv!
Üléssel kapcsolatban nekem is alakítva volt az ülés a 600-on.Az ezredesé gyárilag sokkal kényelmesebb.500-as é meg teljesen fapad.Szerintem olcsóbb ha veszel rá egy ezresnek az ülését.Mondanám cseréljünk próbáld ki de messze vagy.

Roli
De jó most nézem két szó ment el a reggeli irományból
Nőket megérteni elég nehéz.Történet a következő:sokadik 125 ccm-es seggrakéta után párom ellopta az akkori motoromat és elment(jogsi nélkül) kerülni egyet.Visszajön nem is olyan nehéz a nagymotor így lett a cbf500 nem akartam neki erősebbet 500-as közt szerintem erőre tulajdonságra legjobb.Na mostmár mehetünk együtt túrázni.Aha na de vegyünk már dobozt a motorra áááá nem az csúnya vigyek mindent Én.Akkor kicsim itthon maradsz :).Így lett a doboz rajta.Már jónéhány túrán túl vagyunk mindig panaszkodik letépi a szél.Mondom tegyünk rá plexit.Az csúnya na addig addig hogy idén nagynehezen sokadik plexi próbálgatásra lett az 500-on egy eredeti hornet plexi.Szóval nehéz dió ez a téma.Most nézegetjük a cb650 f-et neki majd kiderül.
Úgy látom pörög az oldal!

Az oldaldobozokat (bal) meghúzta valaki?
Es harom fokozatban allithato a magassaga.en 5 ev utan szabattam at korabban kellett volna
, tommot. hu
somotokarpit.hu
motorkarpit. hu
Hello!
Vannak akik átalakítják az ülést, zselét raknak bele szivacsot szabnak stb.
Ég és föld lehet a különbség.
Sziasztok. Vasárnap volt az első kisebb túrám az új motorommal. Szokatlan volt, hogy nem történik semmi, semmi csörgés-zörgés, csak ment, mint egy villanymotor, a hangját elnyomja a menetszél. Mondjuk nem pörgettem 7000 fölé. Kb 1,5 hete van nálam, már vettem rá egy középállványt és a mellékelt képen látható burkolati elemeket. A színe pont olyan, mint a motoromé. Az ülést túl keménynek találtam, a derekam beállt a 200 km alatt. Még állítgatok rajta, de ha ez nem változik, el fogom adni. :(
Nem is lehet