Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uraim! A kárfelvétel megtörtént, a boncolást megkezdem. Már nem igazán tudom követni kinek mi kell, ezért a számom:
06-30-302-4486
Tike, a kipufogòt Neked igértem, keress légyszives, hogy egyeztessünk. Elvileg a blokk, csomagtartò, fém fékcső,karbisor elkelt.
Ezen kívűl minden eladò. A tank, ülés teljesen épp, tükrök fényezést igényelnek, komplett hátsòkerék farokidom, h.lámpa, elektromos rendszer, első-hátsò fék hibátlanok.
Vissza hívlak köszönöm
Tel számot kérhetnék, vagy csörögj 06304056655 köszönöm
Basi a gyári végdobok már most vihetők! A sport dobot Tike-nak igértem.
Örülök egyrészt, hogy a motor már majdnem teljesen szerveire szét lett szedve, és eladva, így legalább nem egy sarokban fog szétmálni, hanem más motorokban él tovább. :)
Ájáj, szerencsére te jól vagy
Viszont ha bontás lesz érdekelnének a gyári végdobok,
Uhh, sajnálom.
Viszont engem majd érdekelhet esetleg a blokk és a ruha is. Dobj egy privát üzit lszi. a részletekről.
Fúú basszus istenem ,de csúnya lett szegény.Ha aktualizálódik a bontása akkor szólj mert igencsak érdekelne pár dolog.Karbi mindenképpen,de több minden megbeszélés tárgyát képezheti.Az pedig nagyon nagy dolog hogy te egyben maradtál ,ilyenkor tegyük össze a kezünket.
A lényeg hogy jól vagy.
Nekem nem sürgős a dolog, én már eltettem télre a cbrt, most már csak a transalppal kergetem az őzikéket ;)
Tike!!
Holnap lejelentem az ellenfél biztosítójához, így remélem a héten ki jön szemlézni valaki.Ha ezzel megvagyok akkor bontom.Amúgy a rendszerrel jól jársz, mert nagyon profin van megcsinálva, minőségi anyagból.Én már ezzel vettem, de én is nagyon szerettem.Az a tipikus nem túl hangos, nem túl halk.
Hogy nem vett észre? Ne lepődj meg, szőke 40-es sok önbizalommal. Én jól vagyok,ma reggelre előjött az itt fáj ott fáj effekt, de tegnap teljes ultrahang,röntgen negatív lett, szóval ezek csak zúzódások.
Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, öltözzetek be! Nekem a bőrruha altt gerincprotekor volt, pedig én is gondolkodtam, hogy vegyem-e fel erre a rövid útra. Na ez mentette meg az életem.
Mivel a lányaimnak megigírtem, hogy nem lesz másik motor, így a ruháim is eladóak lesznek jutányos áron.
most nézem a helyszínt... hogy a jóistenben nem vett észre????
Szia! nem néz ki túl jól :( remélem neked nem lett semmi komoly bajod!

a két kerek dekli takaró érdekelne, illetve a kipuff rendszer is...
Sziasztok sajnos a mai napon elütöttek, nem adták meg az elsőbbséget. Mivel a motor nagy mértékben sérült, így a kárfelmérés után a motort bontom.A blokkban most volt olajcsere, légszűrő csere, karbiszinkron, szelephézag állítás, vezérműlánc, nem csörög, 49000km- van benne. Mivel frontális ütést kapott, így első ránézésre a váz nem sérült, de én erre nem vennék mérget. Osztott első lámpája van, és még így is világít, kérdés, hogy a felfogatás sérült-e. Komplett sport rendszer van rajta, szép hanggal, és a gyári is meg van. doboz tartó, túradobozzal. Szóval ha valakinek kell vmi, vagy netán szeretne egy jót összerakni, akkor ezzel lehet rá lehetőség. 1 éves Metzeler roadtec gumik vannak rajta 6000-km van benne, a láncban szintén, ami 200lóerős DID lánc.
Ne vedd a lelkedre, nem te tehetsz róla. (majd hétfőn kiderül mennyire súlyos a helyzet)
Remélem a naggyal ezúttal tényleg nagyobb szerencsénk lesz és most már nem jön közbe semmi ... :)
Én is sokat melózom, rengeteg szerelést mondtam vissza az elmúlt időben, és még igy is kudarcot vallok szerelés ügyileg, egy kurva müszakit nem tudtam elintézni ( nem gyári)
Remélem a főtengelyes cbr majd fel vidit,
Meg az XT- m ha beindul ( februárban)
Reméljük azért pár gurulás tényleg belefér majd a télbe. Is...
Tavasszal meg... remélem még többet :) Az ember nem élhet állandóan a kötelességének, néha ki kell engedni a gőzt :)
Úgy látom télen többen is szeretnénk megváltani a világot, de ahogy lenni szokott ember tervez.? Isten végez. Felénk így mondják. Ez annyira igaz lett rám az utóbbi három évben hogy szólni sem merek csak csinálom amit elvárnak tőlem. És sajnos a motorozást csak én szeretném. Ahogy írtad az élet mindig hoz valamit ami ezt gátolja.
Ahogy mondod!
Jó dolog a meló, én speciel szeretem is, de legtöbbször nem az az élet értelme :)

Az volt a szerencsém, hogy február-márciusban motorral jártam melózni (az 180-200km-t jelentett egy úton), így legalább gyűlt egy kis kilométer idén.
Május óta tulajdonképpen nincs hadrafogható motorom, de majd a télen megint biztosan elkészülnek :)
Kétszer is szerettem volna eljutni a márkatalálkózora , de mindkétszer céges rendezvény volt. Túl sok kilométer az enyémbe sem szaladt, mert mindig előbbre való volt a meló. Bekellene látnom hogy ugyan a melóból élünk, de így az élmények elmaradnak.
Azért a birtoklás önnmagában nem elég... menni is kell rajta :)
Az enyém lassan 5 éve van nálam, de még nem tettem bele 1000km-t :(
Nem azért, mert nem szeretnék motorozni, akik a Gauról ismernek tudják, hogy régen mínuszokban és hófúvásban is toltam, de ma már az élet mindig hoz valamit ami ezt gátolja
A súlytöbletünket a kor hozza ami jó mert azt jelenti élünk. A motor park ha bővült volt értelme a melódnak. Tervezgetni meg muszály mert ez vinne előrébb vagy mifene? A motor nálam is háttérbe szorult mióta eladtam a vasat. A zsúfolt télböl egyforma jutott7 napból csak 7 dolgozom én is. Mint mindenki akinek melóhelye van. A motorozást ne hanyagold! Mert kikapcsol feltölt energiával. Már bánom én is hogy eladtam a mocit. Mert bár ritkán ültem rajta, de akkor fülig ért a szám. De ezt csak az tudhatja aki ilyen mozdonyt birtokol. Üdv
Nem veszett el csak kissé átalakult,fölszedett cirka 10 kilót ,gyűjtögeti a motor parkját és a szervizelősdibe dugta a fejét mint a strucc!Meló meló,...tervezgetés és egyre kevesebb motorozás .Az elmúlt évben kivételesen magamra is gondoltam. Még így is olyan zsúfolt telem lesz hogy netovább.
Felnéztem az oldalra puszta nosztalgiából és lám az elveszettnek hitt motoros is előkerült. Bár sosem találkoztam személyesen Alival de a jó humorú írásai megmaradtak. Minden fórumozónak balesetmentes széles útat. Üdv
Én is beköszönok már, én már kész vagyok a jövő évre, ez a szezon számomra szuper volt. bletekertem 10.000-et hiba nélkül így gondoltam csak jobban átnézem a gépet. Szelephézagokat kellett állítani, és karbiszinkront. A többiek rendben vannak. Én akkor is és most is benne vagyok egy túrában, mehetünk decemberben is :)
Olyasmi ,nem mellesleg a hangulatvilágításom sem az égbe mutatott!
Jóreggelt! Áramszünet volt a Hajdusagban? ;)