Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vezműláncfeszítőről egy kis okosság.
Majd otthonról lesz még, h mi hogy csináltuk meg.
Én a Honda GN4-et ami 10w40-es félszinti, használtam bele, és ezt nem ette normális használatnál. Bár amikor sokat járt nagy fordulaton, akkor csipegetett belőle...
Szia Alex.
Hogyne szedtem volna szét blokkot. Van is otthon még pár alkatrész belőle. Az önindítónál nincs probléma! Annál csak simán lekötöd róla a negatív vezetéket, aztán kiveszed a két csavart, és ki is tudod húzni a blokkból. Van rajta egy O gyűrű, azt érdemes cserélni.
A generátort szopókás leszedni, mert azt hajtja meg lánc, meg az olajpumpát is. Viszont a generátor fogrórészét sem kell kiszedni, mert a tekercsek a végében vannak.
Nem, az az 1ik barátomé. Volt amikor több is volt belőle.
Úgy látom gyarapodott a géppark,vagy csak délibáb a másik BIG a tiéd mellett?
Helló Oszi bácsi,te sem borítottál még szét blokkot,hogy hogyan lehetne rögzíteni a láncot az önindítónál anélkül hogy ne essen bele az a fránya amíg kipucolom a forgórészt!?
nekem ennyi elég, köszi!
az enyém elkészült.
valami O gyűrűt kapott az a tengely, ami a láncfeszítőben van, mert kopott volt és elengedte az olajat, ettől volt zajos.
én nem igen értek hozzá, ezért bővebbet szinte hiába kérdeztek
de az tény, hogy csendesebb lett
kapott fincsi olajat is
és lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de mintha jobban gyorsulna
Üdv Urak,

Eléggé otthon vagyok én is az 1000F-es témában.
Pl a vezműlánc feszítő javításában.
Nekem ilyenem volt/van még!
néha van
Érdekes..
Nekem hayabusán volt ilyen persze nem egy sc2 supercorsa de egy szezont lenyomtam vele ..Elkopott.. Semmi gond nem volt vele...Persze pályán nem használtam..
lehetne itt valaki!
Üdv!

Nincs ötlet:-( Ezt a részét még nem bütyköltem, és a robb. ábra kevés ehhez...
Üdv szakik,nincs valakinek ötlete hogy tudnám az öninditó szénkeféjét kitakarítani anélkül hogy szét kelljen a blokkot szedni,mert ugyebár akkor behullik a lánc és szivacs van!túl nagy áramot vesz föl így az lesz a baja.
Kis okosság, hátha vkinek nincs még meg:

http://dombike.narod.ru/eng/ma...
roadtec z6 volt 2005 ös gumi amit 2007 ben tettem föl újonnan majdnem megpurcantam vele így a havernak adtam neki zx 9 r je volt akkor és egy évig szenvedett vele( közben szidott mint a bokrot)majd egy közös alkalommal sör mellett odakozmált a garázsajtóba!
Hm, érdekes. Nem volt nagyon régi? Nekem nem volt bajom vele, simán lehetett a széléig dönteni, pedig nem vagyok vmi nagy kanyarvadász.
Három hétig volt fönn de elajándékoztam és lecseréltem pilot road-ra.
Nekem csak hátsóban volt ,de ha ingyen adnák sem kéne ,olyan kemény mint a háborodás!sose melegedett föl és elvitt az ívről!
Ideiglenesen visszatettem a régit. Z6-ot keresek ismét, tényleg van abban vmi h. a Z6 csak párban használható...
Találtál már rá valami gumit?Olcsón ez még jó lehethttp://www.kepesmotor.hu/utcai...
egy kisebb vagyon, összességében
Kész lett a felnim! 6500 HUF volt a javítás. Viszont az első gumi kuka Kb. 500km-t futott szegény Z6 :-(((
Majd egyszercsak szétszedem és letisztul az én agyamban is a dolog (ugye az emberek többsége vizuális alkat ). Most csak a rajzokból nem mindíg világos minden .
majd le...