Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez meg 06-07 lenne, de túl kicsi, nem látható rendesen.
Ilyet találtam én is, de ez sztem csak 04-05.
Még nem vettem ki a relét.De még kiveszem ma.Van Owner's Manual-om.Egy 2006-os 1000RR-ét sikerült beszerezenm PDF-be.De abban sincsen kapcsolási rajz .Na mindenesetre körülnézek nincs e valahol másik manual.Meg holnap felhívom a két közelebbi szerelőt,nincs e neki elfekvőbe indexrelé,ami nekem jó lesz..
Elvileg a 4 vezezékes indexreléd van benne ugye?
Megvan hozzá.az owners manual-od?
Nem találok kapcsolási rajzot hozzá, és annak benne van a végében.
Attól azért itt "nagyobb" gond lesz
Mielőtt nekiesnél, javaslom "kontakt -tisztító, és kenő" folyadékkal alaposan kimosni a gyújtás és kormánykapcsolókat! A 91-es gyártású Honda-nak jót tett! Megjavult!!
De most már semmit sem csinál a relé,meg sem nyekkenik..
Van,igen
Akkor, van multimétered?
Ki kéne mérni pár dolgot.
Nem,vészvillogóra sem csinál semmit
Ennek tényleg elég szar hangja van.
Gondolom a vészvillogó gombra sem reagál?
Biztosítékok is rendben vannak,az összeset végignéztem,bár csak a második felülről volt fontos.Viszont a relé kattogása nem tetszik.Tegnap folyamatosan kattogott,ma már szakasosan,vagy éppen nem is.Akkor lehet ott lesz a gond?
A duda működik.Van benne HISS is.Akkor megnézem hogyan tudok hozzáférni a biztosíték dobozhoz.Köszönöm.
Mondjuk a duda az alsó villahidon van, ha annak a kabelét spaniferrel megtörték akkor lehet lezárlatolta azt a kört.
Bizony az a hátsó rendszámé,és semmi köze az index müködéséhez. Fejidomban a lámpa alatt van egy halom csatlakozó. Index relé meg a lámpa előtt. Elég macerás szétszedni. Mondjuk nehezen tudom elképzelni hogy úgy lett leszorítva a motor, hogy valamelyik kábelt becsipte.
Mi csinálsz?
Kétségtelen hogy a 06-07-es a legszebb, legjobb CBR. Picit én is bánom hogy nem olyat vettem, de jó ami van
Igen, azt azért illik feltölteni.
Na, index téma. Mivel semmi nem megy ezért első körben a biztosítékát kéne megnézned. Gondolom ugyan ott van ahol a 04-esnél, a bal idom alatt.
Van gyári riasztó a motorban? (mert ezekbe már tettek) Duda működik(ugyan azon a biztosíték körön van)?
Szia,
Nagyon szép gép! Egyszer még veszek én is egy ilyet.
A vezeték mivolta kiderült,a rendszámtábla világításé.De a rendszámtábla nem a helyén van hanem egy előretolt konzolra van felcsavarozva és így nem is világítja meg a rendszámtáblát.De gondolom mert ez az égő nincs bekötve még mennie kellene az indexeknek?Banyek holnap megyek névreírni,de index nélkül nem nagyon megyek semerre se.Vagy csak egyenesen haladok
De lehet,hogy még sincs meg .Sikerült valamennyire levenni a hátsó idomot.De sehol nem láttam egy csatlakozót,amire ez rámenne.Akksi 12,2 V,nekem kicsit gyengének tűnt,feltettem tölteni de a motorban hagytam.
Köszönöm .Lehet meg is van a hiba oka.Elöl megnéztem mindent,ott minden ok volt.Legalábbis annak látszik.Az utas ülést levéve viszot találtam egy kihúzott vezetéket.De nem látom hova megy.És ha jól láttam,az a vezeték pont a bal index vezetéke.Vagyis akkor a bal hátsó index van lehúzva.De hogy hova kell visszadugni nem tudom.Le kell venni a hátsó idomot?
Nagyon jó állapotban van. Gratula hozzá. Szerintem biztosan kicsúszott valami csati mert ennyi minden egyszerre nem száll el.