Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már a magyar autópályákon is, sőt már a városon kívül is gondot okoz, legalább is még nem olvastam itt hogy kellemes 90-el mennének a tulajok, inkább még egy 1-est elé kell rakni
Én 185 vagyok, gyári plexivel 130 felé mér kezdem érezni hogy tépi a szél a mellkasom, meg a bukót a fejemmel együtt. Múltkoriban volt szó a túra plexikről, rendeltem is egyet, a napokban már érkeznie kellene. Ilyen irányban is gondolkodhatsz
Mekkora tempónál kezdett el zavarni a szélzaj/szélnyomás? Jól gondolom, hogy ez csak a Német - korlátozásoktól mentes - pályaszakaszon okozott gondot ?
Én visszaraktam a gyáriakat, VFR csutkákat meg eladtam, mert gyakran autópályázom tankra hasalva, és zavart a "felegyenesedett" üléspozíció.
És segített? Mármint érezhetően kényelmesebb lett tőle a masina?
Én vettem anno 43 mm-es VFR csutkákat - passzol XX-re az általad linkelt leírásnak megfelelően. Egyedül a gázbowden ami jobban feszül, azzal kell egy kicsit foglalkozni, igazítani. Ha szerencséd van, találsz ebayen csutkákat 20-30 eFt / pár áron.
Ez a toldós megoldás hogy működik, mekkorát emel? Van esetleg képed róla? Illetve emléked, hogy vetted?
Nekem volt hasonlo megoldas, a gyari kormanyt emeltem ki egy toldoval. Jobb lett, bar nekem vegul thai masszazs oldotta meg a hatfajasom.
Emelt kormánnyal kapcsolatban kérdezném a tapasztaltabb kollégákat.
Én ~190cm magas vagyok, és még csak ~1000 kilométert mentem idén az XX-en, de azt tapasztaltam, hogy maximum 1 órát tudok eltölteni a nyergén, utána már az XX gyári pozíciója miatt érzem a csuklóm/alkarom.

Ezen mennyit tud segíteni egy kormány kiemelő?
Sima kormányosra nem alakítanám át, mert az nem tetszik, de egy ilyen(http://ixxra.org/vfrbars.htm) vfr kormányon már elgondolkodtam, mert az még nem rontja el az összképet, csak kérdés, hogy javít e a tüneteken?

Van esetleg ez irányú tapasztalata valakinek?
Tripperem se, meg traktorom sem volt még.
Jó, de gondolom, trippered se volt még
Az FJR egy nagyon jó motor, az XJR még nem volt.
Motorbicigli.
Kedves meszi1100xx.
Azt szeretném megkérdezni hogy mi volt ami az fjr-ben nem tetszett?
Miben jobb az xjr 1300?
Ez meg mi?????????????
Köszi. Nekem már elég
Szép példány :)
107LE-nek elégnek kell lennie ilyen nyomatékkal...
Volt már hasonló paripám. Suzuki gsx1400. Ausztriában bizonyitott. Hasonló a Yamaha xjr1300 is. Ez már az RP10 107LE nem sokk de elég nyomatékos túrára.
nagyon szép motor... mindig tetszett, sosem volt...
kíváncsi leszek a véleményedre, hogy milyen menettulajdonságai vannak.. én keveseltem a kilencvenpár lóerőt papíron...
Köszi. Igen megfelelő a kényelme nekem.
ez is tip-top kényelmes?
Na ilyen sem volt még.
Hazafelé utba esett.. megnéztem ennyiért mit adnak
Na és??