Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Most csatlakoztam a csapathoz. Doboztartót akarok venni a mocihoz. Elég horibilis árak vannak,valaki tudja esetleg hogy milyet és hol érdemes venni?
Zzr hány százalék?
Meddig lesztek ott kb? Mert én 14ig melózok utána tudok legurulni
ez k..va jó, ott leszek az omv -nél! még nem roadliztam együtt XX csapatban.....
Lessz ez még több motor is. Akkor is a 11-est csa 0.75 darabnak számolod
Nos!
Aki úgy gondolja szívesen csapatna le az XX-tali helyszínére csapatban,és jó neki ez a helyszín,én innen indulok. Találka M0 OMW kút https://goo.gl/maps/QihizYoJbF72 07.30 indulás 8.00. Most szólok,pontosan indulok,senkire se várok egy percet se.
Telefonszámom: 06-30-9446636
Én is tervezem.
Ha esetleg feledésbe merült!
Nos!!!!!!!!!!!!
Mivel többe kértétek az XX-talit. Nem tudom ki hol,merre lakik,és időm sincs utána nézni. Helyszínnek a Balatont gondoltam. Ezüstparton (Balatonszéplak Orgona utca) van egy jó hely,ahol lehet fürdeni (szabad strand) enni-inni. :)
Belinkelem a helyszínt: https://goo.gl/maps/Azdtt4XNNL92
Időpont 2018.Július 07 szombat 10.00
Reméljük jó idő lesz! Ha nem módosítjuk az időpontot! :)
Ha jól számolom eddig 10-mocc. :) Alakul ez! :)
Köszönöm a segítségeket!!! Igen! Ha áll pár napot utána szorul megint! Aztán megtaposom kétszer a hásó pedált és kienged. Mintha sosem szorult volna! Úgy cseréltem le a lz olajat hogy kiszivtam a tartályból a régit aztán az újat beletöltöttem és utána géppel kiszivtam a régit a csőből is közben folyamatosan utántöltve a tartályt nehogy levegős legyen!
Álltában szorul meg?
Hogy cserélted le a fékolajat?
Leengedted a rendszerből teljesen,és utána töltötted fel? Ha igen akkor levegő van az első keréknél,baloldalt a segéd munkahengerbe! Tipikus hiba!
Feknyerget erdemes kipucolni. Leveszed a feknyerget, kiveszed a betetet, kinyomod ovatosan a dugattyut fekezve de figyelve hogy ne essen ki a dugattyu es szappanos vizzel, fogkefevel korbepucolod a dugattyut. Fektisztitot keruld, megmarhatja a porvedo gumit. Ha ez nem segit, akkor szet kell szedni es kipucolni, ha serult a porvedo vagy a karmantyu, akkor cserelni. Ha esetleg nagyobb a baj, akkor azokat is cserelni, amik serultek.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne felétek, főleg akinek ilyet produkált az xx-e! Lecseréltem a fékolajat és egy idő múlva ha pl. nem használom 1 hétig akkor szorul a hátsókerék!!!! Nem is kicsit sajnos. Aztán rálépek párszor a hátsó fékpedálra akkor elengedi és nem szorul! Valaki tudna segíteni mi lehet a hiba?? Dot 4-es fékolajat tettem bele...Köszönöm a segítséget!!!!
Igen áll. Persze időjárás függő us azért a dolog.
Haverom nemrég csináltatta a bergernél neki 75 volt. Zselézve frankón megcsinálva.
Hi, Ogerg!
A Július 7. Balaton. Balatonszéplak alsó orgona utca végén. Szabad strand. 10-től. még áll?
Az már nem releváns. Olyan 8 éve csináltattam akkor 50 környéke volt. Zselézve elöl hátul meg minden. Mostani árat nem tudok.
értem...és milyen áron dolgoznak?? neked mennyi volt?? mennyi idö alatt készült el??
Nekem ilyen.
Pontosan! Jó minőség,megfizethető áron.
Miért nem te alakíttatod át? Akkor az olyan amilyet te szeretnél. Tesz bele zselét,meg amit csak szeretnél.
Én a Bergernél csináltattam üllőn.
én is itt csináltattam anno a VTR 1000F-emre, zselés volt meg minden
én is tervbe vettem : bontóban veszek valami olcsó ülést, és átalakíttatom kényelmesebbre , ezt a címet kaptam :
http://bergermotor.hu
de ha visszakeresel, vannak képek, címek, ki - hol - milyet csináltatott
sziasztok........
keresek xx-hez átalakitott ülést..........(ami kényelmesebb)
valaki tudna segiteni ???
Sziasztok,

Visszaérkeztem a Németországi túrából, ahol ~2e km-t tettem az XX-be.
Ebben volt autópálya, országút és hegyi szerpentin is, így mondhatni egész jó tapasztalati merítést tettem.

A túra során három dolgot azonosítottam, ami nem tetszik a motorban:

- nagy oldalszélben oldaldobozokkal mozgatja a szél a gépet, nem vállalhatatlan, de azért hosszabb túrákon azért nagyon fáraszt(1,5-2 óra helyett max 1-et bírtam nyeregben) Gondolom ezzel nem lehet mit tenni, csak elfogadni, vagy rosszul gondolom :)?

- eddig fel se tűnt, de hosszútávon a lábam is fárad a gépen. Ennek kapcsán –mivel nem megyek Rossiként- arra gondoltam, hogy kicsit lentebb eresztem a lábtartókat.
Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A neten találtam egy ilyet: https://www.ebay.com/itm/FR-CN...

- a kormány nem olyan vészes mint gondoltam, kicsit emelni kell, de szerintem elég a VFR csutka. Ugyanis autópályán 150 körüli utazóval tök kényelmesen tart a szél nem is fárasztó, viszont ha ennél a tempónál nagyon kiegyenesedek, akkor már csapkod a szél, ami elviselhető ugyan de nem a komfortos kategória. Országúti tempónál viszont már jól jönne egy kis magasítás, amit szerintem megoldani a VFR kormány, szóval most vadászok :)

Egyébként pozitív dolgok(futómű, fékek, nyomatékrugalmasság stb) számossága jóval több a motorban, de ezzel nem untatlak, hisz ezt gondolom mindenki tudja :)