Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítő hozzászólásokat! Megtaláltam a hozzáértő szerelőt. Jövőhétre lesz időpontom. Ha megvan a hiba oka, természetesen megírom.
Hajdani jó XX-es és szerelnek is. Csak így a legkönnyebb megtalálni őt a meten. Gondoltam hátha nekik eszükbe jut olyan lehetőség ami nekünk nem.
Azért nem értem, mert ha megyek vele, tudom használni. Felteszem középsztenderre, lenyomom a pedált és már fogva is marad.
Ennek mi köze a fékhez?
Akkor nézd meg hogy a fékpedálod -vissza megy-e rendesen. Mivel lehet az nem engedi visszafolyni a tartályba a fékfolyadékot. Illetve lehet hogy a gumicső belülről ki van pálva,le van válva belőle egy darab és az gátolja a visszafolyást. Így is jártunk már.
Keresd a pumigumi.hu-t én onnan sokat rendeltem már futott de nagyon jó állapotú használt abroncsokat. Ő hajdanán nagy XX-es colt sok felhamlmozitt hasznos tudással. Keresd őt. Tudtommal mostanában szereléseket is vállalnak. Ő egy jó támpont lehet. Dunaújvárosban található.
Igen. A nyereg alatt van. Kiszedtük, szétszedtük kifújtuk levegővel. Egy rugós. Egészségesen nézett ki. A lyukak átjárhatóak. Sajnos ott sem volt gond.
Na ja, az XX dual-CBS fékrendszere egy átok fékfolyadékcsere, légtelenítés, illetve hibakeresés szempontjából. Még egy tippem lenne: valahol, kb. a hátsó fékmunkahengertől nem messze van egy szabályozó szelep, ami be szokott rohadni - lehet ő a gond okozója.
Köszönöm. Ezeken már túl vagyok. Szervizben is voltam. Légtelenítették annyit hogy egy liter olajat ellocsoltak, de eredményt nem hozott. Ha bakon van és lenyomom a fékpedált már fogva is marad. A pedál felkeményedik. Csak a hátrafelé néző légtelenítő csavarral engedi el újra. A Honda szerviz 4 hetes határidővel tud volna fogadni. Ahol voltam vele oda többet nem viszem. Láttak ők már sok XX féket, de meglátásom szerint fogalmuk sem volt. Úgy voltam egy 1300 km-es túrán hogy a fékpedált lekötöttem, ne hogy véletlen rálépjek. . De jól meg voltam így is. De attól függetlenül meg kell mihamarabb oldani. Köszönöm még egyszer!
Szervusz,
A féknyeregnek könnyen kell csúszkálnia a vezetőtüskéken, nézd meg, nincsenek-e berohadva (2 db van - az egyik vékonyabb, a másik vastagabb) Ha ki vannak "száradva", javaslom a Molykote G3407 zsír használatát - általában vmi nagyobb ipari kiszerelésben kapható, de ebay-en találsz tubus mennyiségben. Rézpasztát inkább felejtsd el.
Sajnálom!
Elindultam de ez az átkozott eső visszaforditott. Jó szórakozást nektek. Látom lesztek elegen. Igy egy kicsit dolgozom, hogy valami hasznom is legyen ha már itthon vagyok.
Gyűlünk mint az iszap.
itt látott: "Nos!!!!!!!!!!!!"
Aki esetleg Pest környékéről jönne,és van kedve csatlakozni az együtt levonuló csapathoz,akkor az M0-ás Annahegyi pihenőnél lévő OMW-kúton (M7-es irányába lévő) találkozunk 7.30-kor! Indulás 8-kor! Pontosan indulunk.
Hogy jön ez ide? Hol láttál erre utalást?
Nos ? Gyengélkedik a fekete madár , azt gondoltam már dinitrogénoxiddal nyomod !?
Nos!!!!!!!!!!!!
Mivel többen kértétek az XX-talit. Nem tudom ki hol,merre lakik,és időm sincs utána nézni. Helyszínnek a Balatont gondoltam. Ezüstparton (Balatonszéplak Orgona utca) van egy jó hely,ahol lehet fürdeni (szabad strand) enni-inni. :)
Belinkelem a helyszínt: https://goo.gl/maps/Azdtt4XNNL92
Időpont 2018.Július 07 szombat 10.00
Reméljük jó idő lesz! Ha nem módosítjuk az időpontot! :)
Ha jól számolom eddig 10-mocc. :) Alakul ez! :)
Számom: 06-30-9446636
Segíteni fog! :)
Estig tervezzük!
De itt a számom csörgess majd meg: 06-30-9446636
Most olvastam hogy pár sorral lejjeb hasonló problémáról írtak. Megpróbálom hátha a légtelenítés segít
Sziasztok! Roppant kellemetlen problémám adódott. Kicseréltem a fékpofákat, és a fékolajat. Azóta ha rálépek a lábfékre nem engedi teljesen vissza a dugattyúkat. Úgy fogja a kereket hogy alig tudom kézzel elforgatni. A dugattyúkat néztem, könnyen járnak. Csak a légtelenítő csavar feloldásával lazul. Esetleg van valami ötletetek? Előre is köszönöm!
Szerintem én voltam :-) A topcase tartókonzol már elkelt, a doboz még megvan.
Középső konzol és dobozt vki tett itt fel nemrég. Olvass vissza pár oldalt.