Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem csináltatott hátsó doboztartóm volt Ami az oldaldobozhoz is csatlakozott.. SIMATEAM.hu
Ilyen SW-Motech-fèle Alurack konzolom van XX-en. Kb. 12 eFt hozzà a speciàlis platni, amire aztàn tudsz Monolock v Monokey rendszerű Givi dobozt rakni.
Megjegyeznèm, hogy az alukonzolnak 5 Kg a gyàrtò àltal javasolt maximàlis terhelhetősège! Tùlterhelèst mèrtèkkel, de bìrja - a gyakorlat ezt mutatja. A Givi karos topcase tartòjàhoz kèpest dekoratìvabb, viszont kevèsbe merev.
Nem karokra rögzit hanem a hátsó kapaszkodó helyére 4 csavarral.
A v47 oldaldoboz. A zzr1400re van tarto a shoxnál, jo rá. Eléggé elmrültem a dologban tavaly, de csak ez az egy dobozos megoldás van. V47 oldalra, hozzá a givi tarto. Hátra nézegettem és is az sw tartót, arra lehet ráfogatni a givi platnit. De nem bizok benne igy nincs is hátsó dobozom. Nagyon hátra nyulik a doboz, a sulypontja szintén, félö hogy letörik. Az sw konzol alu és nem is tul vastag. Beszéltem sw forgalmazoval, csak azt garantálják hogy elbirja amit ráirtak az meg huszon kiló ha jól emlékszem, de lehet annyi se. Ettöl minden megpakolt doboz nehezebb. Szóval inkább felejtös a hátsódoboz, hacsak nem maszek tartót csinálsz ami az oldaltartokhoz rögzül. Talán mintha a givinek lenne kiegészotö konzol az oldalsokhoz de az meg nem tetszett.
Köszönöm szépen a felvilágosodásítást!
Ezt az alu platnit felszereled a karokra, és erre tudsz venni műanyag adaptert bármilyen dobozhoz az sw-motechnél, legyen az Givi vagy bármi. Egyszerűen a képeden lévő három furaton bajonettzárakkal tudod rögzíteni. Ha nem viszel dobozt a műanyag adaptert is könnyen leveheted és esztétikusabb marad a motor ha csak ez az alu platni marad fent!
Hülye kérdés de arra a platnira felmegy a v 47 givi doboz?
Mivel nem Givi gyártmány ez a rack hanem SW-MOTECH , így csak ha fúrással, de felrakható sztem az M3 platni

Vagy SW-MOTECH platnit kell beszerezni
Ez maga egy platni.
Előbb kéne egy tartó,no és arra lehet platnit tenni.
Mondjuk egy Givi tartó,Givi platnival! Shox-ba van.
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, erre a tartóra melyik givi platnit lehet felrakni? Az M3 as tuti nem jó az univerzálist szeretném lecserélni mert csúnya és nagyon kilóg hátra.
Nem minden áron mert nagyon ott van a gép. de..............hát ez van. Azért mai is beletekertem 410 km.
Mészi.. már megint
Atix bontó. Szerintem nem egy lehet neki.
Hondanal rendeltem anno, nem volt olcsó de vészes sem...
Sziasztok!

EGy kis segítséget szeretnék kérni.
A középsztenderhez keresek ütköző gumit ami a kipufogóra van rögzítve. Lehet ilyet valahol kapni?

Előre is köszönöm!
Hi!
Úgy írta be ide,hogy nem néztem a piaci árakat,csak a kapott infókat.Köszi a hsz-eket,akkor majd megküzd vele a hahun,vagy ahol gondolja.
Sok lesz az a két milla! Nagyon sok.
egyetértek! ..
Hát ilyen túl árazott van Pécsen is. Ráadásul ismerem a tulajt és garantáltan 9000 km futott 2008 és ő is 2 mill kér érte. Ha valaki szereti az xx akkor az én vagyok de ez az ár már nagyon túlzó. Sok sikert nekik.
Hi!
Van egy barátom,eladná az xx-ét.Itt vette Székesfehérváron a motorcenterben 2005-ben.Gyári állapotú,18000 km van benne,szervizkönyves.Nem mai srác,50 plusszos,normál használatban volt,már amikor használta.2 milla környékében gondolkodik,még nincs fenn egy hirdetőben sem.Ha valakit érdekel,írjon,és adok telszámot.
Akkor vagy a gyári,vagy Brembo.
Beàllítottam,hogy a fékkar végét húzzam és ne a közepét....így teljesen jó.
Köszi. Nyàron mentem egy kék xx el....azon harapósabb volt a fék. Gondoltam màs fékbetét volt benne.