Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót, ezt a kifejezés kellett, mert nem tudtam, hogyan keressek rá

Végignéztem a linkeket, de egyik se hasonlít arra, amit Meszi küldött.
Annak az L alakú adapternek értem a logikáját, de egy ilyenre nem látom hogy lehetne ráfogatni a lábtartót
https://www.ebay.com/itm/Footp...

kell vmi még hozzá?
Szia Irvine,

Igen, ez a vfr800Vtec gyári kormánya. A felrakáshoz a bowdenekhez nem kellett nyúlni jók lettek a gyáriak.
Egyébként a jófogásról szereztem be, de nagyon ritka. Március körül kezdtem el vadászni és valahogy szeptember közepén jelent meg az első eladó darab.
Ja bocs most esett le, hogy a VFR gyári kormánytartót vetted meg és raktad föl! Kicsit benéztem. A kérdés hogy bevált-e, a sorján kívül, illetve a bowdenek és csövek elérnek-e rendesen vagy azt is hosszabítani kell?

kösz a választ
Szia Norbi79!

Ilyen gyári kinézető emelt kormányvéget hol lehet rendelni? Tudod esetleg az internet címet stb..
Előre is köszönöm
Ervin
itt van egy pár lábtartó adapter https://www.ebay.com/sch/i.htm...
Csak egy szavadba kerül,és viheted!
Igen, pont egy ilyen közdarabra gondoltam én is, csak hiába magyaráztam/rajzoltam le, a motoros boltokba az eladók nem találtak egyik katalógusokban se ilyet.

Honnan sikerült neked beszerezned? Ki a gyártó, mi a hivatalos neve ennek a cuccnak?
Igen jól tudod de sajna még igy sem volt elég tökéletes. Ennél jobban nem lehetett lejjebb vinni mert akkor már a kanyarokban leérne. Meg nekem még előrébb kellene hogy legyen. Ezért az xx is már sajna felejtős. De lehet, hogy lesz még mert azt soha ne mond, hogy nem lesz.
Meszi, a lábtartót, hogy alakítottad a VFR-en? Lentebb tetted? Nekem az XX-en a kormány pozició így VFR csutkával, már nagyon jó, már csak a lábtartót kellene néhány centivel lentebb engedni...
Hát igazából nem zavart a VFR 1200f nek a kormánya. Jobban inkább a láb helyzete mivel én nem tudom rendesen behajlitani a jobb lábamat egy korábbi baleset nyomait viselem magamon. Meg szerintem a VFR kormány közelebb van mint az XX. Én xx párti vagyok volt is belőle egy pár, de a vfr el kell ismerni, hogy sokkal jobb volt NEKEM. Meg ez a más motor futóműve másik motoron ez már bocsáss meg barkácsolás. De ez természetesen az én véleményem. Bizonyára úgy is jó ahogy mondod. De szeretnék még 1-2 tipust kipróbálni és lehet hogy az sem lesz a legkényelmesebb nekem. De azért most már a kényelem első szempont nálam igy 60 évesen.
Azt javaslom, hogy próbálj ki majd egy olyan XX-et, amin VFR1200F futómű / kormánycsutkák vannak Elárulom, hogy még a VFR800 csutkáinál is kényelmesebbé teszi az üléspozíciót. Nekem néha már zavaróan kényelmes
Egyébként nekem kicsit csalódás volt a VFR kormányának a kidolgozása, gyakorlatilag le kellett reszelnem az öntési sorjákat a festés előtt, mert nagyon nagy volt a kontraszt az xx kidolgozásához képest.
A festéssel is sokat kellett küzdenem, 4 réteg lakkot kellett rányomnom, mire sikerült elérni az eredeti kormány színmélységét.
Sziasztok,

Nemrég lett feltéve az XX-emre a VFR kormány, tényleg ég és föld a különbség.
Sokkal kényelmesebb lett tőle a gép, pedig csak néhány centivel lett közelebb és feljebb az eredetihez képest, de mivel a szöge is változott összességében az én magasságommal nagyon jól kiadja.
Szidni valamit, és közölni a tényeket.....nem ugyanaz. Bàr nekem nem volt,de majdnem. Ezúton is köszönöm az òszinteséged,mert a telefon beszélgetésünk utàn döntöttem,hogy nem kell nekem. Va az úgy ,hogy kétszer örük az ember.....Bàr én azt hallom a leveledből,hogy sajnàlod. Sok sikert az új megtalàsàhoz. Emelt kormànyú XX nagyon jó....
Hát ez a nap is elérkezett elkelt a VFR1200F. Egyszer itt valaki a fórumon ócsárolta, szidta hallomásból a VFR-t. Hát én csak azt üzenem soha rosszabb motor ne legyen a kezeim közt. Ha nekem egy kicsit kényelmesebb lett volna biztos nem árulnám egy darabig. Pedig a lábtartót, ülést is megcsináltattam de sajna nekem nem volt jó. A következő egy emelt kormány lett volna de addigra elkelt. Remélem az új tulajdonosnak sok-sok örömteli napokat fog szerezni ez a csodálatos gép. Egyszer még kipróbálok egy emelt kormányos xx hátha, mert tudjátok, hogy az xx a szivem csücske.
Rendben! Köszönöm szépen!!! Azt hiszem sikerült megoldani!!
Van 2000-es ECU 2 kulccsal,köteggel.Írtam PÜ be.
Már megint?
Most épp mi a rák van?
Hisz már szereztél? Nem?
Kábel kötegem nincs csak az ECU. Pontosítva
Nekem van egy de usa modell. Nem tudom van e külömbség. Ha otthon nem találsz és van időd a postára akkor keress meg.
Sziasztok! Bajba kerültem az xx-emmel! Szükségem lenne egy komplett Ecu.-ra és egy kábelkorbácsra. 2000-es évjárat,analóg órás injektoros! Előre is köszi az infót,segítséget!!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy ti mivel szoltátok tisztítani a karbon felületeket és a karbon kipufogókat?
Előre is köszi!
Sziasztok. Ha már ilyen nagyon platni a téma én is segítséget kérnék. Nekem a Givi dobozokat ugye fel lehet hekkölni a helyükre de a hátsó rögzítése nem igazán az igazi. A műanyag betétet az egyedileg készült lemezre csak két csavar rögzíti az is pont egy vonalban van. A doboz maga meg háttámla szivacsos. Ha van valakinek kedve meg affinitása és segítene nekem abban hogy valahogy alkotna nekem még mondjuk 2 rögzítési pontot a meglévő lemezbe hogy 4 csavarral tudjam feltenni a müanyag betétet a lemezre az ngyon nagy segítség lenne mert jelenleg,br stabil meg minden de van némi mozgástere a hátsó doboznak. Bólint előre hátra. Nem szeretném ha idővel ettől a bólogatástól elfáradna az anyag és nekem is a neten kelljen majd keresni hogy nem találta a meg valaki a dobozomat mert menetközben elhagyom.
Ez stabil megoldás, ilyenre gondoltam