Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
XX-hez turaplexi,illetve kormányemelő kellene.
Tud valaki esetleg eladót,vagy hol érdemes venni
Köszönettel egy kezdő xx-es
Van nem egy megoldás a problémádra! Ha gondolod keress meg,elmondom. Egyet azért tudj! Nagyon el lehet cseszerinteni az után futást,annak meg egyenes következménye hogy instabil lesz a mocc,főleg nagyobb tempónál.
Én évekig vezettem,szerveztem túrákat Ausztriába nyitott Martin dobbal. Sose szóltak érte,pedig nem egyszer megállítottak a rendőrök. Az "E" jelzést meg felejtsük már el. Pont semmi lényege! Ugyan úgy szabálytalan marad az átalakítás! Pontosan le van írva min,és hogyan lehet, illetve nem lehet változtatni. Ha szőrözni akar a rendőr,pont semmit nem ér az a nagyon hangoztatott "E" jelzés.Ennyi.
Ok. Köszi. Megpróbálom meglátjuk mennyit segít.
Bal oldalon találsz egy nyilat, ami alapból előre mutat. El kell forgatni a háromszöget egy lyukkal jobbra, hogy a nyíl felfelé mutasson, mint az alábbi képen:
Tibi_ua azt nagyon megköszönném. Pár centi nagyon kelenne.
Szia,
El kell forgatni a rugóstag alján lévő háromszöget, és máris kaptál pár centi ültetést. Ha érdekel, holnap le tudom fotózni a pontos pozíciót.
Pedig az nagyon jó benne hogy gyárilag rajta van......
Van hozzá lower kit... elejét is be kell ültetni majd és a közép sztender ugrik..... kanyarban is rosszabb lesz...
Szerintem nem. Sok motorhoz lehet kapni ültető szettet, hogy ehhez van-e azt nem tudom. Nekem nincs szükségem ilyenekre
Jól ráfáztam. Kiszedettem az ülésből és semmi változás. Sajna az ülés szélesség a gond. Lehet ezeken valahogy ültetni pár cm ert?
Még jobban meg fogod szeretni nagyon kezes jószág.
2001 es évjárat. Nem sokat mentem eddig vele de már most megszerettem.
Mikori az XX? Én személy szerint nagyon szerettem, nekem egy 2003-as volt.
Ok. Köszi átnézem rendesen.
Azt nem tudom hol lehet csináltatni, de van pár kipuff gyártó az országban azok hátha. Cimborának volt finster, de az elég barátságos hangú volt. Az E meg akár alul is lehet, nekem az akrán alul van nem épp szem előtt.
Kawa70. Holnap megnézem mégegyszer. Az E jelzést. Killert hol tudok ehez a dobhoz csináltatni?...
Nem húzom fel magam. 15 éve építő iparban dolgozok férfiak között, én hidd el értem a viccet de itt nem találtam semmi poénost.. Mindegy én elengedtem. Van amivel foglalkozzak nem más hülyesége...
Azért keress E jelzést, Finsteren kéne lenni.
Szard le, kb. minden hozzászólása ilyen szintű. Ne huzd fel magad. Próbálj valami db killert szerezni. Egyszer már jártam killer nélkül ausztriában, nekem szerencsém volt, de erre ne alapozz.
Tisztázzuk! Ha nincsen semmi humorérzéked, akkor legközelebb inkább ne válaszolj, mert pillanatok alatt kiderülhet:Nem én vagyok a nagyon hülye!!
Az lessz vagy rakok rá két Martint.
A probléma itt kezdődik!!! A kárörvendésnél!!! Annyira nem vagyok szellemi fogyatékor hogy megadjam az esélyt ártatlanságom elvételére... De ha tudok válaszolok egy kérdésre mint normál éppeszű felnőtt ember, ha hülye vagyok inkább kussolok!!! De feleslegesen nem írok értelmetlenségeket aminek nincs haszna!!!
Ha esetleg elvennék az ártatlanságodat a dobok miatt , légy szíves írd meg ide is, hadd tudjunk egy kicsit kárörvendeni!
Szerezz eredeti dobokat rá, vagy E jelest db killerrel mert sokba kerülhet...
Sziasztok. Most vettem az xx et. Finster dobok vannak rajta. E jelzést nemlátok sehol. Viszont sokat járok Ausztriába. Műszakin így volt az előző tulajnál. Iszonyat hangja van, lehet ebből kint bajom vagy mit tudok kezdeni vele hogy ne legyen kint bünti?