Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ès igen ez az a 30e-s kategória
Rohadt telefon bocs az íráshibákèrt
Mivel szezon volt meg jó idő muszály volt lèpnem így dhl-el egy hèten belűl nálam volt a cucc teljesen mèretpontos ventit átraktam rá felraktam a motirra felöntöttem vízzel ès a mostani nyár lesz már a harmadij hogy fenn van ès semmi gind vele km is már vagy 20e van benn ha nem több
En is nezegettem ebayen.Van kinabol 30 körül új. Ha szabad kerdezni neked milyen van fent? Bizalmatlan vagyok az utángyártott nevenincs cuccokkal.
akkor nekem még szerencsém is volt, valami átalakított motororra vettek egyet, de mivel vettek rá mást így abban az árban eladta amiben vette, nem volt gyűrve korrekt ár. csak ki kell fogni. viszont ha egy után gyártott és egy nyomorodott gyári között kell választani akkor nem kérdés hogy az újra tippelnék.
Hát èn is sokáig kerestem de amiket találtam horror árat kèrtek èrte meg mellè mèg rongyá volt nyomorgatva így rendeltem eby-ról fele árèrt újat mint amennyit a bontott összegyűrtèr kèrtek
sziasztok.
F4 99'-eshez keresek hűtőt. Akinek van eladó , ne tartsa magában!
Vajon a kipuff jo lenne a f1-re is?
F2 karbisor átfufokázva sportkipufogóhoz, megvan a komplett blokk csak nem jo az f3-ba az elektromos sebbeségjeladó miatt., Kábelköteg, gyujtáselektronika, van egy brutál remus gp rendszerem, meg minden alkatrésze ami nem jó az f3 -hoz. Facebookon is tudunk beszélni Zöld Roland néven vagyok fent.
nekem van pár cuccom f3-hoz csere f2 cuccokra?karbisor hengerfej,kábelköteg stb.....
Üdv keresek Cbr 600 F3 Pc25e blokkot, olyan kell ami elektromos sebességjeladós. Van sok cbr f2 cuccom. Csere is érdekel F3 alkatrészekre.
majd március környékén addig csak mustra van
F3(PC31) keresek felső villahidat túrakormányhoz,vagy kpl suberbike szettet!
Hátha érdeklődik valaki :-)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_500_f_pc20-10453702
Sziasztok! Nem rég csináltam a face-en egy csoportot a Honda motorosoknak. Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk :)

https://www.facebook.com/group...
múkodikkk
Sziasztok, kellemes ünnepeket mindenkinek. Sajnos picit kinőttem, így eladóvá vált szeretett darazsam. Ha valakit érdekel akkor polgarpeter00@gmail.com -on elér.
Sziasztok, kellemes ünnepeket. Picit kinőttem a szeretett darazsamat, úgyhogy eladóvá vált. Ha valakit érdekelne akkor polgarpeter00@gmail.com - on elér.
http://youtu.be/IVEa3fzjsrQ
Na Megjött karácsony előtt a kinai benzinpumpa. Ma kicseréltem.
ilyet keresek ha lenne valakinek
Sziasztok srácok/lányok kellemes ünnepeket!

Tavaly el adtam picike darazsamat de a szívem vissza húz van itt a fórumon, esetleg ismerősi körben olyan ember aki kipróbálná magát Supermoto stílusban és lecserélné a kis darazsát ami konkrétan érdekelne engem az a 2003 utáni 600-as Hornet esetleg 2000-utáni 900-as vagy Cbr 600 F4 esetleg 900-as ! Cserébe lenne a hirdetéseim között is szereplő Ktm ha olyan a gép rá is fizetek!!

Köszönöm előre is
megoldódott
valakinek f4 akkutartója? f4i is jó lehet vagy f4 fsport, törött levágott végű ?
Srácok f2-nél hogy kell kiszedni a km óra kihajtást az első kerékből,legalábbis azt hiszem az az,képen a csapágy előtt van
Boldog karácsonyt Neked is és a gordonkádnak is!