Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látom átért a privát üzenet
Szia! Szerintem F4-re való 99-00 évjáratig. Nem eladó véletlenül?
Esetleg gyári fék-, illetve kuplungkar nem lenne valakinek eladó?
Veszem észre néha csinál ilyet idő kell neki
Írtam, de valamiért nem küldi el Neked :(
Ment az enyém is privátba, szerintem olyan mint a tied.
Önnek privát üzenete érkezett
Rendben, köszönöm.
Mindjárt lefényképezem az enyémet és megnézem az milyen
Szia.
A gond a következő: az alvázszám helye csiszoltabb felületű (mármint az a rész ahol a szám van, de gyárinak tűnik), mint a váz többi része az ugye matt az alváz szám körül. valamint az utolsó karakter bár egyezik a többivel stílusban de minimálisan feljebb van beütve mint a többi 16 karakter.
Mi a probléma az alvázszámmal esetleg privátban is írhatsz ha ide nem akarsz
Sziasztok. Vásároltam egy 1999-es CBR 600 F4-est. A motor szép gyári állapotú, nagyon patika, azonban kicsit érdekes számomra az alvázszáma. Kérdésem lenne, hogy lenne-e itt valaki aki ebben tudna nekem segíteni. Nagy nehezen sikerült átíratnom a motort, de nem vagyok teljesen nyugodt.
keresek f3 felső szép villabefogót
Igen,lengyel dob,én közvetlenül a gyártótól rendeltem,úgy volt szállítással együtt 36000 ft.Azt mondom megérte,szép hangja van és nem bililemez mint a kínai ackrapovic,mivv másolatok amik 2 hónap alatt széthullanak..
ezt szerintem kispara árulta, ő vette ebay-ről. csak neki hangos volt , valamit valamiért ! lengyel dob, de egész jó minőség, mint nálunk finster mastek raptor.
Köszi,nem,ezt szeptemberben vettem.
jó hangja van! nem ez a dob volt fent az aprón tavasszal?
Üdv! Sógoromnak 1998-as 600 f hornet-je van, de elöl 600as cbr kerék van. Kérdésem az lenne, hogy az első keréknél mennyi a féktárcsa meghúzási nm-a? Köszönöm a segítséget, további szép napot!
srácok ez mire való plexit?f3-hoz rendeltem és ez jött.valamelyik cbr-é
A Parkoló Motor Szindróma(PMS) normál esetben csak a motor téli pihenő ideje alatt üti fel a fejét, de ne csodálkozzunk, ha környezetünkben egyre gyakrabban találkozunk olyan személlyel, aki maga elé meredve brümmög, gumimocit eszeget, vagy ha hozzászólunk, összerezzenve hirtelen behúzza a féket a jobb kezével...Részben ez is alapjául szolgált a mai beröffentésnek,meg ilyenkor tél idején 2-3 hetente beindítom hagy járjon néhány percet,nemigazán szoktam videózni,de gondoltam megörökítem a mai dorombolást..:)

http://youtu.be/nXjSdZutnXk
privatban.
mondj rá valamit
Az jo lenne,mar a barati ar?
Januari fizukor meg is lenne.
de egybe szeretném a váltót eladni,baráti áron
igen