Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, olyan problémám lenne egy 2005ös cbr 600rr el hogy nem villognak az indexek (ledesek) de a műszerfalon sem villog a visszajelző sem, tudnátok segíteni a probléma megoldásában ??? Válaszokat előre is köszönöm !
Sziasztok! Tudnatok abban segiteni, hogy az emeloszem es a plexicsavar merete mekkora? M? Hanyas?
Koszi
A km max 20e legyen!
Nullakilencvennégy a vége.bocsi
Küld el a szàmodat,felhivlak.
Hívtalak volna!!! ...
Nekem van egy.Többi telefonon.szivesen mondok tapasztalatot is.harmic-harmincnyolchuszonnégynullanegyvennyolc
Sziasztok!...Cimborám keres 2008-tol motor megvételre,akinek van ne tartsa magába!!...esetleg írjon tapasztalatot a típusról!...köszönöm! :)
Hello!
A visszapillantóid megvannak még? :)
Hello!
A visszapillantóid megvannak még?
hali srácok!
Nincs valakinek elfekvőben egy pc37 balos tükre megvételre?
Vagy esetleg honnan tudnék rendelni?
Nekem is bekapcsol a ventillátor 106 fok felett. A motor idén került hozzám, rögtön egy nagyszervizzel indítottam ahol minden folyadék le lett cserélve, köztük a hűtővíz is. A szervizben kicsit túlbuzgók voltak és teletöltötték a tágulási tartályt, ami miatt csöpögött belőle a hűtővíz. Miután kiengedtem a tágulási tartályból a felesleget, onnantól kezdett el ennyire melegedni (gondolom mert kevesebb hűtőfolyadék veszi fel ugyanazt a hőmennyiséget). Azelőtt kb. 106-107 foknál magasabbra nem ment.
Üdv

Nekem azért ez furcsa, sokat nem megyek városban, de nekem sose ment feljebb mint 104 fok. Aztán bekapcsol a hûtõ. Ha haladok vele, lassan városi tempóban, akkor kB 84-90 fok.
A Pannónia ringen pl stabilan 86 fokos a viz.
Nekem motul hûtõviz van.
Egy próbat megér.
Köszi a tippet Közúton nem jön elő a fék rázása, csak pályán amikor nagyon erősen fékezek. A felnin a festés eredeti. Már az is megfordult a fejemben hogy az ABS-t érzem, viszont az összes teszten azt olvastam hogy milyen finoman avatkozik közbe és nekem ez nem tűnik finom közbeavatkozásnak . Az elmondottak alapján hűtésem pedig rendben van.
Ha meg is állsz varosba lámpáknal közbe ,mikor 60 araszolsz akkor szerintem nem gáz.....ha folyamatos 60-70 es temponal felmegy akkor nekem azert kicsit fura.
Ha egyébként nem raz az eleje a gumit kizárnám....probald ki,hogy mesz mondjuk 120 as tempoval es csak annyira huzd be a fekkart,hogy eppen fogjon...ha akkor is elkezd rázni akkor a tárcaa lesz a bibis.Ha festve volt a felni akkor nezd meg hogy a tarcsa alatt fémtiszta e a felni,mert az is megtud szopatni.
A másik kérdésem: normális hogy amint kb. 70 km/h alá megyek, felmegy a vízhőmérséklet egészen 110 fokig?
Sziasztok!
Rátérek a tárgyra, a következő gondom van a 2009-es ABS-es PC40-esemmel: pályán féktávon ráz az első fék. A tárcsák újak, a betétek újak, a gumik szintén. Tárcsa/betét csere előtt is rázott már enyhe fékezésnél is. Csere után azt hittem megoldódott a gond, aztán elmentem ringezni egyet és meglepődve tapasztaltam hogy mégsem lett teljesen jó. Valakinek valami ötlete hogy mi okozhatja? Előre is köszi.
Sziasztok! Van egy eladó szép állapotú rs5 ösöm. http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Ja és a gyári kipuf kimaradt még az is van.
Sziasztok.Eladó pár cucc ha valakit érdekelne.2004 pc37 es böl maradtak-fekete farok idom féklámpával együtt,piros tank,rendszámtartó komplett,farok idom alatti váz boritás,teleszkóp csizma párban!hütő venti. Ide irhattok ha kellene valami:valejo001@gmail.com
Sziasztok!
CBR 600RR 2003-hoz keresek első teleszkópokat, első kereket , és első féktárcsát !
ha valaki tud eladót vagy van valamelyikőtöknek kérem jelezze akár itt vagy telefonon:
06304969479 Köszönöm előre is
Üdv ! 05-os evjarathoz keresek gyári ezüst farokidomot . Ha valaki tud ilyet ne tartsa magában :)
Üdv!
motorvásárlás előtt állok,véleményetekre lennék kíváncsi,vannak e hibái meg hasonlók. előre is köszi
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_600_rr-10288655 ezt néztem ki
Üdv
A féktárcsák milyen állapotúak? Ütés mentes? Mit kérsz értük?
Előre is köszönöm
Dani