Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszod!
Köszönöm a válaszod!
Üdv!
Én szintén tapasztaltam hasonló jelenséget, azt hiszem volt is már erről szó itt korábban a fórumon. Nálam a rázkódás nem volt számottevő, viszont zavaró annál inkább. Először én is a féktárcsákra és a fékekre gyanakodtam, de ott semmiféle problémát nem észleltünk. A féktárcsáimnak azóta olyan vállai vannak, hogy egy kisebb hegyet is el tudnának vinni, de én nagy sebességről való fékezésnél semmiféle rázkódást nem tapasztalok még így sem. Idén viszont, csere lesz, az tuti!
Szóval szerintem érdemes körülnézni az első teleszkópok környékén is, egy komplett telófelújítás (csúszópersely-csere, új olaj, porvédő stb..) nálam megoldotta a rázkódásbeli problémákat. Ettől függetlenül persze lehet a féktárcsa is ludas..
Üdv

Ezen a problémán én is keresztül mentem. Sztem 90% hogy a tárcsa lesz, igazából kagylósra kopott,ezért ide oda pofozza a fékbetétet, ezért ráz. Nekem ugyan ez volt, külsőleg szinte újnak tűnt, kB 180 feletti fékezésnél brutálisan rázott. Minden meg lett nézve, komplett fékpucolás, fékbetét csere stb... A végén a tárcsa cserélve lett, ebc, brembo Unix kedvezménnyel trw-lucas is kB 60 e/db.
Nekem szerencsém volt, egy szinte vadi új eredeti párat vettem itt kint Ausztriában egy törött 600rr- ről. Hibátlanul teszi a dolgát. Ja, nálam kB 30e km nél jött elő, elég sok pálya is volt benne.
Sziasztok!
Tavaszi felkészülés előtt állok olajat valaki tud ajánlani esetleg... , az igazi kérdésem pedig az lenne: Magas sebességről való fékezésnél a kormány rázkódik kissé az első idom le akar szakadni berezonál a féktárcsáknál nem tapasztaltam vállasodást most 39000 km van benne tudom használattól függ de létezik hogy hullámosodtak a tárcsák vagy a gumiban lenne ekkora nyolcas vagy a kormánycsapágyak a gondok és ha a tárcsa a baki akkor mi a véleményetek a használt tárcsáról vagy a nem gyári de hasonló minőségűekről és ha minden kötél szakad akkor mennyibe kerül egy komplett első gyári tárcsa? A tavaszi felkészülés mellett ha valakinek van észrevétele hogy 39000 km-nél mit kéne még átnézni ne tartsa magában :) Továbbá minden észrevételt oktató építő jellegű hozzászólást szívesen veszek. A válaszokat előre is köszönöm!
Jó utat: Marci ;)
Sziasztok!
Haver keresne első teleszkóp párt '03-'04-es 600RR-hez. Valakinek esetleg eladó? Vagy tipp, hogy honnan lehetne venni?
Köszi előre is!
Helló!
Van cbr 600 rr típushoz fejidomom. Rengeteg alkatrészt tettem fel a jófogás -ra ,ha valakit érdekelne.
eladó honda cbr 600 rr 2007-2008 -as évjárathoz a képeken látható alkatrészek kizárólag egyben !!! teljesen eredeti gyári japán alkatrészekről van szó, szinte új korában lettek leszerelve a motorról. ár 250 eft. érdeklődni inkább telefonon : 06 30 862 nyolc 7 9 hat
Nem jó az e-mail címük, én meg most Angliában vagyok. :( 73 ezer alatt sehogy sem találtam eredetit(Italian Red), ez is az USA-ból lenne csak. Erre még jönne a vám, ha nincs szerencsém. Szóval vettem egy feketét Kínából 22 ezerért, meglátjuk milyen lesz, de legalább kicsit új pofija lesz, nem a megszokott. :)
Bátszi motor.
Ha nincs is nekik,tudnak segíteni....nagyon rendesek.
Persze, tisztában vagyok vele, amit írtál. Bajban vagyok a fejidommal.
http://www.partzilla.com/parts...
Ennél olcsóbban sehol sem találok. Mondjuk van kínai negyed ennyiért, de az nincs színre fújva. Ötlet?
Pont a múltkor elemeztük a téli motorozást. -5 fokig ha nincs hó motorozom. Persze csak pár kört a városban,hogy a tüneteket kezeljem :)
Kanyarban első fék felejtős....a megszokott tempó fele elég...váltásnál kis gáz....nem megyünk mint állat,mert TÉL van !!!
Ez a téli motorozás csak amolyan balfaszoskodás....de jobb mint nézegetni a motort 4 hónapig (szerintem )
Na de ebből is tanultál ;) Szerencse hogy nincs nagyobb baj...
Jobbulást :)
Felmelegítettem a mocit, aztán nagy hévvel elindultam az első kanyarig. Beláthatatlan kanyar, 10-el kellene belemenni, sikerült 30-al, és jöttek szembe. Kikopott a rutin, mert idén még nem ültem rajta, még biciklin se. Rámartam az első fékre és szevasz, kimnt az eleje. A moci ráesett a bokámra, feldagadt. Csak azért nem tört ki szerintem, mert már egyszer kitört robogóval, és lemezek, csavarok fogják. Most jegelem, meglátom milyen lesz reggel, ha nincs Javulás irány a doki.
Uhh..Sajnálom! Jobbulást nektek! Én sajnos nem tudok az említett kérdésben segíteni, bár sok cuccot az Agomotors-nál is megtalálsz a típushoz. Hogyan sikerült eldobni a vasat?
Sziasztok!

Sikerült odavágnom ma a vasat. :( Van ötletetek hol tudnék szerezni sebváltó kart, bal oldali indexet, és fejidomot?
07-10-évj-hoz gyári leömlő ahogy a képen van sérülésmentessen eladó 40e ft-ért,posta van.Érd:zolimotor@gmail.com
Sziasztok!CBR 600RR ,2010,4800km.mijen olajat javasoltok?Csak utcai!Előre is köszi!
pc 40 -hez valakinek új helyzetjelző 8000ft 2db van
Az irányjelző relé a műszerfal nyomtatott aramkorebe van integrálva. Nagyon pontosan kell behatarolnod hogy az a probléma. Lehet külső relét felszerelni.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni egy honda cbr 600rr 2005 ös gyártású motorral kapcsolatban. Nem megy rajt az index sem az elakadás jelző, a műszerfalon nem villog a visszajelző sem és a biztosítéktáblán sem lehet az index helyén mérni semmit és a relét sem lehet hallani hogy működne ! Köszönöm szépen előre is az ötleteket és a segítséget !!
Eladó K&N Air Filter tisztítószettel együtt
Tip .:
Pc 37 évj 2006
Kijelzom nekem is van elado. De az csak kijelzo. Nincs benne jelado.
6.sebessegeshez valo.
Üdv!
Engem esetleg érdekelne. Milyen márka?
Igen...5 ezerért :D
Basszus ne mar. Most adtam el az idomot.
Aaaaaaaaa.