Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. 2003-as 600RR-hez Keresem a következő alkatrészeket:
index,világítás kapcsolót
Hátsó lámpát
tükröket
hátsó világításhoz kábelköteget

Egyenlőre ennyi. Köszi előre is....
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 2003as 600RR-t pályázni.
Gyári dob van rajta,ezt szeretném lecserélni.
Találtam pár dobot,viszont összekötő cső nélkül.
Illetve van 2 dob csővel,de az egyik 2007es a másik 2009es.
Az évjáratok között van eltérés a dob és az összekötő cső méretében,vagy esetleg egy 2007es 2009es évjáratról való dobot is rá tudom rakni barkács nélkül?
Köszi
Köszönöm a választ! Közben egy kreatív de lényegesen egyszerűbb megoldás találtam....lehet sokaknak monyáknak tűnik (és az is) de működik és nem kellett szétszednem a fél motort a művelethez. Szóval a gumi gombocskákat szépen kiszedegettem majd faragtam rá tömör gumiból 1-1 db kis toldatot, persze megfelelő a hosszúságra ügyelve....aztán 1 csepp pillanatragasztóval a gombok aljára biggyesztettem. Óvatosan helyre tettem, szerintem ideiglenes megoldásnak bőven megfelel, aztán ha egyszer lent lesz a fejidom majd szépen szét lesz szedve....
Szia!
Nekem is ugyan ez volt a gondom.Szétszedtem,és egy csepp-de NEM több-pillanat ragasztóval rögzítettem.Azóta nem volt vele gondom.Ennek kb 6 éve.
Sziasztok!
2005-06-os RR-hez van néhány eladó alkatrészem, akit érdekel keressen bátran.
Komplett idomszett amit csak fényezni kell.
Első ülés,Hátsó lámpa, váltókar, fékkar, kuplungkar, gen. dekni karcos, Gyári újszerű első-hátsó lánckerék, hűtő ventillátor,hátsó keréktengely.
Sziasztok! Nemrég sikerült beszereznem egy 2003-as PC37 nevezetű gépcsodát :) most a boldog ismerkedés és derűs hibakigyomlálások zajlanak :D Talán tud itt valaki hozzászólni a problémámhoz. A kmóra gombjai halottak...a gumi gombokat hiába nyomkodom üresen mennek...youtubon találtam egy videót ilyen gondja van az a gomboknak. Ott szétszedte az illető és a gumi gomb valamint a mikrokapcsoló közti kis fehér műanyag pöcköt kellett helyre tenni(??) ragasztani (??)...a gumi gombot óvatosan kihúztam az óra házából és a két kis fehér műanyag nekem is ki van esve a helyéről ( nem akkor esett ki, mert előtte is a gumival a levegőt nyomkodta ha helyen) Szóval műszerfal levesz (ehhez fél motor szétdönt) aztán kis műanyagbizbasz helyrerak (ragaszt??) és összerakosgat mindent? Mielőtt mindent szétszedek megkérdezném volt-e másnak hasonló gondja? Amit leírtam az mennyire fedheti a valóságot? Köszönöm hogy elolvastátok :)
videó : http://youtu.be/6_rvny_NbAc
2007es 600rr re keresek sportdobot!nem kell komplett rendszer,összekötő csovel,reális áron!koszonom!
Üdv! Van a csoportban olyan tag, aki eselteg rendelkezik cbr 600 rr-hez (2006) való magyar nyelvű szerelési/karbantartási útmutatóval elektronikus formában?Vagy a könyv is jó! Vagy tipp, hogy honnan lehetne beszerezni?
Köszi!
Hello!2007es 600rr be gyárilag a könyv 10w30as olajat ad meg..ki mit ajánl akinek ilyen van?!motulnak van asszem kétféle ezzel a számmal illetve tegyek bele inkabb 10w40et? Motul 5100?!varom válaszokat!
Honda cbr 600 rr alkatrészek á-z ig
06206125183 helyileg pécsen.
Nem ismerem a motorodat, de láttam már olyan kuplungszerkezetet, amiben a kiemelő tengelynél még van egy kis 4-5 mm -es vasgolyó is.
Csak egy jó tanács, a vezetékeket szebben elvezethetnéd.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Honda CBR 600 RR (2005) motoromon cseréltem kuplung lamellákat és az acéllemezeket is. Mikor összeraktam tapasztaltam, hogy a kuplung nem emel ki, teljesen behúzott karnál sem. A feszítőket teljesen szétállítva sem történik semmi. A oldal dekniben lévő függőleges villa (amit a bowden húz) már teljesen véghelyzetben van. Tovább nem is lehet húzni a bowennal. A kuplungkosár közepén lévő kiemelő tengelynek (?) kb 5 mm-t lötyög hosszirányban.
Gondolom itt lehet a gond, de nem találom a problémát. A régi lamellákat visszarakva ugyanez a jelenég, nem emel ki a kuplung. Olyan mintha az egész lamellasor kintebb lenne kb 4-5 mm-rel. Mellékelt képen látható a kuplungkosár jelenlegi helyzete.
Tudna valaki segíteni mi lehet a probléma. A gépkönyv szerint minden alkatrész a megfelelő helyen van.

Köszönöm :)

Norbi
Sajnálatosan meg kell válnom a vastól, hátha valakit érdekel:
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/cbr_600_rr/honda_cbr_600_rr_pc40-13077122
Sziasztok! Csináltam ugyan az oldalon egy galériát, de gondoltam felteszem ide is egyrészt hátha valaki célirányosan csak a fórumot olvassa, másrészt 600 RR tulajok a célközönség. Szóval eladóvá vált egy profi rázkódásmentes gopro (vagy hasonló rögzítésű egyéb) Sw-Motech márkájú tankra szerelhető kameratartó konzol. Elvileg 2003-2012 évjáratú modellekhez jó, én egy 2007-esen használtam. Ár: 20.000 ft Ha valakit érdekel, válaszoljon erre az üzenetre az email cimmel és írok neki.
Van 2 eladó táskám, én is 600RR-en használtam őket. Ha érdekel, keress meg mailben: badzoli@yahoo.com
Köszi az infókat! Megfontolom a tanácsaid!
Ezek az oldaltaskak rogzitese igazi szivas. Es nem art lefoliazni az oldalidomot,vagy kegalabb kacsaszalaggal leragasztani az erintkezo feluleteket.A kulso esovedot dobd a kukaba,szemeteszsakba pakold a cuccot es ugy a taskaba,a louis,polo motor,shox stb olcsobbak vanbak,mind hasznalhatoak,Csak akkor latom ertelmet ha viszel utast is.Amugy egy jobb ulestaskaval kevesebb szivas az elet,nonmeg egy min 15 literes tanktaska aranyat er.
Még jó, hogy belepofázol, hisz ezért kérdeztem! Tudom hogy google a barátom, meg az íbéj is, de valami minőségire gondoltam.. A Cortech-nek van egy dupla oldalas verziója, ami még jól is néz ki szerintem és lehet is bele talán pakolni. Ha más hasonló nincs, megveszem azt, csak gondoltam előtte kérdezősködök. Nyilván nem a 10 ezres árkategóriára gondoltam, kiadnék többet is érte, de ne legyen 70-80 ezer forint azért..
Bocs hogy belepofazok de annyifele van mint egen a csillag.Prioritasok kellenek.
Oldal vagy ulestaska,mekkora terfogat kell es fontos hogy mennyiert.
Olcso aluexpresszes is johet vagy inkabb minosegi.Egy 10-15 literes nem eleg 5 napra.Foleg hogy tanktaska nem jatszik.
Üdv Urak!
Lehet, hogy volt már szó a fórumban erről, de hátha nem lesz baj, ha újból megkérdezi és érdeklődik valaki! 2008-as modellhez keresek hátsó ülésre szerelhető táskát túrázáshoz. Nem kell, hogy nagy és bumfordi legyen, de azért lehessen bele pakolászni ezt azt. Soha nem volt még motoros táskám, de hátizsákot nincs kedvem cipelni 5 napon keresztül. Tanktáska ki van csukva! Akinek ötlete, linkje, konkrét ajánlata van, ne tartsa magában!
Előre is köszönöm!
Shoei GT sisakom van,teljesen jó a hangszigetelése. De az előző modellekre se panaszkodnak.
Közben kipróbáltam egy pár száz forintos füldugót és határozottan jobb a helyzet...
Szóval rendelek egy profibbat.
Tisztában vagyok vele milyen motorom van...
De! Kérlek ne mondd azt, hogy természetes, hogy a zajtól, amit hallok, rosszul alszom, cseng a fülem, negatív irányban befolyásolja a közérzetem.
Mert akkor nem egy dologról beszélünk.
És mégegyszer leírom, ha megemelem a fejem, “eltűnik” a borzasztó zaj és csak a menetszelet hallom.