Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi LX!

DuZS Peti TEL.számában, cimében tudnál segíteni?? elöre is kösz!


Én csütörtökön viszem 1000-es szervízbe a gépem már árat is mondtak 21500 ft. lesz olaj,szűrő csere,átnézés, Yosimura dob felrakása+a szervízdíj is benne van,azt mondta a szervízes srác hogy végig is nézhetem amíg folyik kifele az olaj, addig feldobja a dobot,ami már kinézetre sem egyszerü!
üdv
Takiboy!

Hétfőn viszem a mocit szervízbe(akkorra kaptam időponot),majd beszámolok hogy mi mennyi...

Hali...
gondoltam hogy semmi hasznod! Nem is azért írtam, hiszen nekem sincs hasznom belőle.... mivel nekem bejött a Dúzs féle idom, ezért gondoltam megosztom....

LX
Nekem ebből semmi hasznom ki kitől vesz. Én raktam fel dúzs féle idomot is már. Láttam mindkettőt, egyik se rosszabb vagy jobb a másiknál. Kicsit más a 2. A Dúzsnál most a gixxerrevaló tényleg valóban olcsó.
Bocsánat hogy beleszólok... de most szerintem a Dúzs Petinél is nagyon jó áron meg lehet venni a cuccot! Ha jól tudom Tomiboy a link amit írtál, az a srác a Peti cuccait másolja.... (ami szerintem nem egészen sportszerű....). Bár nyilván a piac az piac, és aki nem ismeri Petit, az nem foglalkozik ezzel a dologgal, hiszen ami olcsóbb az olcsób.... Én spec. a Peti féle idomokra esküszök!
Na ennyi....

LX
Takiboy ha belehímzed az RR feliratot kézzel akkor ezután mesternek foglak szólítani!
600RR-nél vágni kell az idomot a gombához. F4-nél ha nem pályára akarod meglehet úszni idomvágás nélkül, de pályára csak idomvágással.
Idom Én ilyen idomot vettem. Nagyon megvagyok vele elégedve. Postán küldte a srác, a többi idomoshoz képest olcsó volt. Nem kellett faragni, simán felment a helyére mindenfajta feszegetés nélkül.
Pályaidomot egy dunántúli gyerek csinál, a revüben volt benne mindig. Mondjuk azt nem tudom, hogy a 2004-es és a 2005-ös kompatibilies-e. Szerintem bukógombánál biztosan kell faragni, mert a vázon (2004) csak egy pontra lehet rögzíteni, az meg az idom mögött van.
Hello Tomiboy!

Engem bukogombák érdekelnének 05-ös 600RR-re olyan amihez nem kell faragni az idombol. esetleg nem tudsz segíteni pályaidommal kapcsolatban? az is kellene,az osszes gyári helyett.ki csinál ilyet,mennyiért? Köszi előre is! Üdv
Szia Tomiboy

Köszi de ha csak érdekeségnek raktam fel.
Nagyon érdekelne a dolog akkor én is tudnék magamnak csinálni mert nem lehet nehéz

CBR legyen veletek Taki Boy
Ilyen rendszámtartót én is csinálok neked, de nem ennyiért, hanem a harmadáért.
Szia THEONE

köszi akkor majd várom az infokat

adig itt van pár érdekeség ezen az oldalon a mocihoz


www.carpimoto.it/product/Lang_IT/Chan_1/Brand_3/Bike_708/Prod_20934.htm

Taki Boy
Szia Takiboy!
Ha hétvégén viszem szervízbe az RR-t akkor megkérdezem,hogy mennyi egy üléstakaró,és azt is hogy mit adnak bónuszt(nem felejtettem el) egy új RR-hez.

Üdv...
Igen, valóban csak átnézik a motort. Én cseréltettem olajat is, igazán nem nagy tétel.
Sziasztok

Van valakinek a 600rr-én a üléstakaró?
Ha van akkor milyen márka és hol és menyi az ára kb?

köszi TAki Boy
Hali!
Szerintem is érdemes 1000km-ig bejáratni,meg nekem ezt is mondták.Az pedig szerintem teljesen hülyeség, hogy kíméletlenül kell bejáratni a motort,mert akkor nagyobb lesz a teljesítménye. Az enyémbe most lesz 6000km és úgy érzem hogy most kezd igazán "összérni".

Üdv
Én is úgy hallottam hogy 6ezernél átviszgálás és 12ezernél olaj+szűrőcserék.
nektek nem furcsa hogy a használati utmutatóban 500!!km-t írnak bejáratásra és óvatoskodásra?? szerintem én minimum 1000-1200km-ig kímélem aztán meg csak fokozatosan terhelem,én íig gondolom helyesnek
Szia THEONE!

A hatezres csak egy szimpla ellenőrzés. Nincs olajcsere, majd 12-nél. A fékek, kuplung, és a motor "hogyan járása" van előírva ellenőrzésre. Ennyi.

Üdv!
Ha jók az információim, "csak" egy szimpla olaj - olajszűrő csere.
Sziasztok!

Volt már valaki 600RR-el 6000-es szervizen?
Mit csinálnak a mocival,és mennyibe fog fájni?

Üdv
Hi!

Tegnap voltam a Mátrába. Király volt! Csak tele van az út lyukakkal. Bocs gödrökkel. Volt sok más motoros is. Közülletek volt valaki?
Rendben!

Köszi!
Hi Arthur1!


Egy szolid találkozó CBR SZIMPATIZÁNSOKNAK ÉS GAZDIKNAK.
Ha érdekel gyere el az Üllöi u. 298.-ba.
Ez lesz az alakuló megbeszélés.

Üdv.: UCY
Megtaláltam!


Köszi
Szia Ucy!

Mi lessz vasárnap és hol? Gondolom találkozó! Részletek?

Köszi
Még nem! De mindenképpen megkérdezem!