Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia THEONE!

Köszi hogy rászántad az idődet. Most már sejtem hogy miről van szó. Telitalálat! Az enyém is 2003 júliusi. És piros fekete. Kár hogy az ország másik végében vagyok, mert csapathattunk volna együtt. Azért várom a képeket.

Minden jót!
Hello RRBLADE!
Igen nekem is piros-fekete van.
Kis nehézséggel,de sikerült egy képet találnom róla,ami nem a legjobb,de pillanatnyilag csak ilyennel tudok szolgálni,mert a Siófoki vagyok és jelenleg Pesten tanulok, ezért csak hétvégeken járok haza.A lényeg hogy az alut cserélték rézre,vagy fordítva.Tudom ez így elég pontatlan,de több infóval csak szombaton tudok szolgálni.A tiéd mikori pontosan mert az enyém 2003 júliusi,ha a tiéd fiatalabb akkor lehet hogy azon már alapba ki van cserélve.Nekem azt mondták hogy az azért cserélik ki mert a két fém(a fék használatakor surlódnak egymással) összerohadhat és eltörhet. Szombaton küldök saját képeket... ...ha nem felejtem el
Helló THEONE!
Na végre valaki akinek ugyan olyan gépe van mint nekem! Remélem piros. Nem baj az, ha Honda mániás vagy!!! Én is az vagyok. Honda szervizben dolgoztam, osz' rámragadt. Viszont azt nem tudom hogy milyen fém alkatrészről beszéltél. Írd már le légyszi hogy pontosan mire gondoltál, mert akkor én is megnézném. És miben különbözik a másiktól amit kicseréltek. Honnan látszik hogy kicserélték?
Köszönöm!

Üdv!
Hali!
Nekem is egy 2003-as RR-em van!Egy kis elfogúltsággal azt mondhatom hogy tökéletes motor.Igaz hogy Honda mániás vagyok.Ha szervízbe elviszed ahogy kell, és törődsz vele télen akkor azt biztosan meghálálja. Egyébként semmi különöset nem kell vele csin.
Esetleg annak érdemes utánna járni,ha ilyen gépet veszel,hogy a lábféknél kicserélték-e azt a fémdarabot,ami a fékkarral eggyütt mozog,mert az állítólag összeragahat az aluminiummal,és eltörhet.Emiatt visszahívták az összes CBR-t és kicserélték, ahogy az enyémét is,de azért egy pillantást érdemes rá vetni.
Nem akarom hírdetni csak súgom hogy ( www.motorosforum.atw.hu )Ne szoljatok le nem hírdetem csak ő kérdezte.
nekem má nem jön be az oldal amit hirdettek itten !!! Nektek bejön ???
Elnézést kérek a sportmotor.hu -tól (és még akitöl szereztem)hogy az ő videót raktam föl. Természetesen kitöröltem és mostmár egy csak egy egy fóumos oldalt csinálok a címe www.motorforum.atw.hu. Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől akit ezzel megsértettem nem gondoltam végig. Azért remélem megbocsátotok és persze szivesen láok mindenkit az új oldalon.
Nem kéne...
Légyszi nézzétek már meg a www.motorinfo.uw.hu-t és mondjátok el a véleményeteket az ottani fórumban.Köszi mindenkinek aki meg teszi.Ja és ez a világ legkirályabb oldala 4ever Honda fölleg a CBR.Várom a véleményeteket
Egyik ismerősömnek ellopták a VVT-s Ignis-ét, a rendőrök meg nem tudták megfogni az RS Octáviával!!!!! Ennyit az RS-ről.
Hát ja! És még azt mondják hogy mi veszéjeztetjük az útonlévőket!
És ha lenne fingjuk hozzá, akkor sem tudnának nagyon mit csinálni, mert te meg 250-nel tépsz el mellettük...
Ja mondjuk a BMW-vel nem tom mit tudna tenni!
De a rendőrmotorosok nagy része civílben is motorozik tehát én azért csak tiszteletben tartom őket! Az autósok meg nyalják ki! Nem tom néhány rendőr mit akar az OCTAVIA RS-el! Azt hiszik hogy tudnak vezetni de a 200feletti vezetésről fingjuk sincs!
Mi a motorost se!
Ahogy a bátyám mondaná: A motoros zsernyák úgy is elenged az autóst meg észre sem veszem!
Két megoldás van vizsgára. Vagy visszateszem a gyári dobot, vagy elviszem olyan helyre ahol van ismerős. De majd csak 2007-ben. A rendőr meg abszolut nem zavar. Egyrészt azért, mert mit tud csinálni? Álljon neki osz' vegye le. Max megbüntet. Annyi. Másrészt meg 10-ből 9-szer nem állunk meg nekik. Kurva gyorsan visszateszünk kettőt és hadd szóljon. Jellemzően nem megyünk a max megengedett alatt, ilyenkor motorral megállni egy rendőrnek butaság. Megállás szigorúan csak csinos lányoknak!!!!!!

Üdv!
hmmm nem hüyeség amit mondasz...
lehet h szólok a nyulnak, h tojjon azt is és h vizsgáztatod le? vagy ha elkap a rendőr.... egyszer hallottam egy full nyitott dobot a kosztolányin... srác piros lámpánál fogta magát körülnézett, semmi, úgy t húzott a gixxerrel, és oyan hangja volt, főleg magas fordulatszámon, szó szerint visított... úgy elkezdett borsózni a hátam nem is tudtam mit csinálni beleüvöltöttem a levegőbe h huhúúúúúúúúúúú majd bemegyek valahova és meghallgatok valamiyen dobot.. miyet mennyiért vettél? mondjuk 100nál többet nem szeretnék kiadni egy csőre
Helló Bencce!
Szerintem utcára el kell felejteni a gyári dobot. Nem azért, hogy mindenki utánunk forgolódjon, hanem azért, mert a nyitott dob életet menthet!! Túl gyorsak vagyunk az autósokhoz képest, és bizony jól jön ha már hallják előre hogy jövünk! Figyeljétek meg, egy susogós dobbal van aki észre sem veszi az embert. Pikk-pakk ott vagyunk, azt sem tudják hogy hogyan kerültünk oda. Motoron a nyitott kipufogó olyan, mint a mentőn a sziréna! Na, jó nem mindig előnyös egy slip on dob. Egyszer egy mellék úton, olyan 180 körül "elsuhantam" egy békésen bicikliző ember mellett. Szegény úgy meglepődött, hogy betekert az útmenti árokba. Nekem meg meg kellett állnom mert a röhögéstől nem tudtam tovább menni. Véletlen volt esküszöm!
Hát így viselik utcán a slip on-t.
Egyedül szegény lakótársakat sajnálom, mikor hidegen beindítom a gépet. A két társasház kb. 25 m-re van egymástól, úgyhogy a falak még frankón fel is erősítik a hangot. Van ablakcsapkodás rendesen! Amíg nincs 40 fokos a víz nem szoktam elindulni, és egy kicsit fájlalják a dolgot. Ja, 40 fok alatt Ti se tegyétek! Minden CBR hajtóműnek az a halála ha hidegen pörgetik.

Vigyázzatok magatokra!
full nyitott dob wow... utcán hogy viselik?:)
van az, csak szet kell nezni
Hali hóóó!!

Nem azért, imádom mind a négy japán gyártót ,de miért nincsenek HONDÁSOK a fórumon???????????Az R6 , CBR 600 ,és A Gixer között ÉN nem tudnék választani!!!!
Ha rangsorolni szeretném őket a mai napra /ami nehéz / R6,CBR,Gixer.

Szerintem az idei CBR lenyomja a többi 600-ast!!!!

Állítóla Európában a CBR 600 a nyerő!!!
De attól függetlenül lehet ,hogy R6-ot vennék!!!!
A Gixerről azt mondják ,hogy kicsit "önfejű"!!!!Nem tudom............................

Csak hiányzott a fórumról a CBR!!!!!!!!!!!!!
Szerintem komoly a gép!!! :)))))
Helló Mindenki!
Valaki írta lejjebb, hogy az "Honda nyomaték szegény". Nekem is 600 RR-em van, hadd adjak egy tippet. Ha valaki RR-t szeretne, nehogy azért mondjon le róla mert a tesztekben panaszkodnak a középtartományra!!!! Valóban igaz, hogy középen gyengélkedik egy kicsit, de ez a gyári dob miatt van. Én rádobtam egy full nyitott Arrow dobot, és voálá, gyengeségnek nyoma se! Aki teheti próbálja ki. Így fog vigyorogni: Lemértük, keréken 103,4 LE... Számoljátok ki, mennyi főtengelyen...

Pacsi!
Király nagyon a kép ! Tetszik ! Itt is van 1 jó ! :
Szeva kölök Itt nem röhög ki téged senki mert simsonod van hisz az is moci . És mindenki volt ilyen fiatal mint te, én is, és nekem is volt simsonom . Az a lépcsö legalsó foka, és ha lépegetsz felfelé majd észre veszed hogy sportgépre gyüjtesz mint mindenki más azt száguldasz . Ami a mi adrenalinunkat tömi tele boldogsággal. Hisz nem így van? Amugy én Gsx-R es vok
Helló mindenki !!!!!!! Nagyon tetszik ez a honlap !!!! Naon király !!!!! Igaz még csak 14 éves vagyok és még csak 1 simsonnal "tépek" már ha a 70-et gyorsaságnak lehet egyáltalán nevezni , de azért nagyon élvezem !! És amúgy nem kell kiröhögni mert mindenki elkezdi valamin én például 1 simsonon !!! Nagyon jó lett így ez a honlap és dicséretet érdemel hogy tett(ek) bele a szerkesző(i) egy fórum részleget !!! Kedvenc motorom amitől elfolyok az a honda cbr 600rr de amúgy minden ami honda !!