Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Köszi a választ, hát idén ezt kihagyom, mert most vettem a fékcsöveket, nem volt olcsó, így nem dobnám a levesbe. Talán majd idén, akkor kell szerintem kb láncot cserélni, kicsit áttételeztetem és megkapja a RCS 19-et.
Mit fogok észrevenni ha a gyári főfékhengert lecserélem?
Szia! Sajnos nem lesz jó a gyári főfékhengerhez vásárolt fém fékcső az RCS 19-re. A gyári főfékhengernek a kormányszarvval párhuzamos a kivezetése, az RCS-é pedig merőleges. Az előbbihez egyenes fékcső fitting kell, a Brembóhoz kb. 90 fokban hajlított. Ha egy mód van, azért ne hagyd ki a Brembót. Nekem az van fent, te sem fogod megbánni, csak annyit mondok... :)
A pc 40 es kormányteló elektromosan szabályozott ! Ez által nem jó a 37 re
Sziasztok!

Egy olyan hülye kérdésem lenne, hogy a PC 40-es kormánytelo jo a PC 37hez?
Sziasztok!
PC37-es RR-re most vettem Goodridge fém fékcső szettet. Az lenne a kérdésem, hogyha a közeljövőben beneveznék egy RCS 19-es Brembora, akkor a fékcső felfogatási pontjai jók a főfékhengerre? Vagy akkor megint újat kéne venni csőből? Mert ha igen, akkor kihagyom az RCS-t.
Köszönöm szépen a válaszodat!
Egyéb típushiba esetleg? Mikre érdemes még odafigyelni?
Szia!

Én raktam hátra EBC Goldstuff HH betétet, de többen mondták, hogy ez nem lesz az igazi, mert ehhez a kemény betéthez, kellene hozzá illő tárcsa is. Mondták, hogy hátra úgy mond mindegy, de előre nem ajánlott keményebb sportbetét. Pedig akartam rakatni, most lesz fém fékcsövezés előre, goodridge, kaptam árat XBike-tól, első szett 20-28e ft, attól függ, milyen véggel kérem.
Üdv

Remélhetőleg egy újabb Cbr-es kolléga lesz köztünk. Nekem is ilyen van, az enyémben 30e km van. Ami lényeges ezeknél a vezérműlánc illetve a feszítő. Több ilyen motorral volt dolgom, tipikus cbr "típus hiba" a zörgés. Az enyémnél is előjött, patron csere után kifogástalan. A másik ami nekem kicsit nem tetszett, az a fék. Ebc -re lett cserélve a gyári betét illetve fém fékcső is fel lett szerelve, érdemes erre beruházni, illetve egy jó kipufogó. A gyári nekem túl csendes
Hirtelen ennyi
Ha kérdésed van írj nyugodtan
Én nem találtam ilyet, van olyan, amit a deknire és a generátorhoz lehet rakni, de az meg esésnél tuti benyomja az alut..
Sziasztok!
Szeretnék venni egy '06-os 600RR-t. Véleményekre lennék kíváncsi, esetleg típushibákra (a google-ban ilyet nem találtam), ennél a típusnál "erre figyelj oda" dolgokra!
Köszönöm szépen előre is, nagy segítség lenne!
Csak a 2005-2006 os évjáratra jó !!!
90 000 ft
Szia !
Milyen árban adod?
Üdv:Dávid
HY. Lenne egy faridomom elado, ha kell vkinek esetleg ;-)
kép van róla? mennyi lenne?
Hangilag ilyesmire kell gondolni ;)
http://m.youtube.com/watch?v=cRV-mGjqGGI
Homológ, db killer, stb ...
Lali !

Először csak felmérjük az érdeklődést, ezért először itt jelezzetek!
VADI ÚJ!!!
Giannelli Ipersport aluminium slip on dob rozsdamentes véggel / a nadrágszíj miatt / 2007es 600RR-re eladó.
Amcsi shopokon is 350dolcsi azaz 100+ezer +szállítás;)
70.000.- pengőre gondoltam cakk pakk.
Valakinek?
Szia! MIVV titán dobom van, DB killerrel szép állapotban, ha még érdekel. 06209888235
Keresnék 03-04 es rr hez bal légbeömlöt,a hangtompitotacsö előtt.köszönöm
Köszii!
PC40-nél 32-es
Üdv! Megmondanátok pontosan, hogy hányas kulcs kell a hátsó kerékhez?
Sziasztok!
Tudja valaki hol tudok szerezni pc37-hez olyan bukógombát amihez nem kell fúrni idomot, vagy egyáltalán kivitelezhető-e. Előre is köszi.
Eladó utaskapaszkodó 50E ,hátsó teleszkop 25E,légszüröház 10E
Tel:30-9676-432
Eladó Honda CBR600RR 2007-től új állapotban lévő (10 km-ert futott) alkatrészek:jobb első,mindkét oldali hátsó lábtartók,komplett gyújtás elektronika , kábelköteg két gyári kulcsal,oldalsztender,gyári kormánystabilizátor,gyári kipufogó,láncvédő,első ülés,hátsó sárvédő stb.(amik a képeken láthatóak,más nincs!).Érdeklődni csak ezen a telefon számon :20 462 8237.