Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy milyen típusu kormánygátlót ajánlanátok a 600as pc37 em hez??? Fogalmam sincs milywn felszerelési lehetőségeim vannak kicsit újj még nekem a gép
Szia, nem te hirdeted most ezt a gépet? Olvastam, hogy féltél tőle. Végül nem vált be? Akár privátba is megbeszélhetjük.
Sziasztok
Eladó Exup szelep nélküli 600RR gyári dobom !irány ára 25.000 Ft posta megoldható a vevő költségére !
Szia!

Kuplung lehet,h érdekes lehet.
Sziasztok lenne egy 2005 ös 600cm3 blockom eladó fokólható vezrműtengelyel verseny kulungal igényesen szétvan szedve és minden elcsomagólva így bármikor meglehet tekinteni plusz egy kis kipufogó amitt oldalra lehet kivezetni minden kérdésre szívesen válaszolok
Sziasztok
Lenne egy eladó gyári Honda CBR 600 RR kipufogóm !
https://images.app.goo.gl/DqH2...

Így kereshetsz rá. Nem muszaj gyárit venni.
Sziasztok. Piti kis probléma de probléma...a képeken látható gumiba ágyazott anya anyagfolytonosságában hiba keletkezett ( a gumi leszakadt).
Nekem az oldaidomnál van ez M5-ös menettel de tudtommal a plexi csavarjainál is ez van beépítve.
Bontásból vagy más módon nincs valakinek egy pár darab a hozzá való csavarral? Nem "ingyé" természetesen, de azért az új kori ára eléggé taszító...
Szia,
Írtam.
Sziasztok!Szeretnék kérni egy kis segítséget!600rr-hez szeretnék üzemanyagszivattyút!2005-évjárat de úgy tudom jó hozzá 2003 tól-2006 ig.Újat nem tervezek venni mert horror ára van.Használt de jól működőt szeretnék.Sűrgős lenne!Előre is köszi.06/20-800-4037.Csak küldj erre aszámra üzenetet és fehívlak.Viber is van.
Sziasztok!Szeretnék cbr 600rr-be (2005)üzemanyagszivattyút az enyém úgy néz ki behalt.Bárki tud bontottat normális áron kérem jelleze!Én már nagyon sok bontót hívtam nincs senkinek!Előre is köszönöm!
Pontosan.
Köszönöm az előző választ először is, de sajnos én is azt találtam a neten,hogy itt a nyákon van rajta.
Ilyenkor mi a teendő, gondolom meg lehet kerülni az óracsoport cserét, akár egy neten látható 2 szál kihűzásával a kötegből és oda egy utólagos ledhez való relé beépítésével?!
Ha jól emlékszem akkor a relé a műszerfal nyák-ra van integralva.
Sziasztok. CBR pc37 2005. Idomokat keresek.
Szia. Tank es Oldalidom meg van még?
Először mérd meg, hogy a feszültség egyáltalán odamegy-e az index-reléhez?! AZ indexkapcsoló átadja a feszültséget?? Javaslatom legelőször egy kontakt-spray-s kezelése az indexkapcsolót, és utána egy izzó, (12V 5W) a ráforrasztott két vezetékkel, az egyiket letesteled, és a másikkal lehet keresni, hogy hol van feszültség, és hol nincs! de nem ártana ha szólnál a villanyszerelő motoroshavernak!
Sziasztok!
Nemrég lettem 600rr tulaj és az a helyzet egyetlen dolgot nem néztem meg vásárlásnál-triviális-de nem.
Az indexei led-esre lettek cserélve, 8 ohm-os ellenállás mindegyik mellé beépítve,de a francért sem akarnak az indexei menni.
Namármost tudom,hogy led-es relé kellene hozzá,de vizsgára menne, gondoltam felteszek rá gyáriakat próbára, de azzal sem megy.
Index relét cseréljek, hol találom, vagy vegyek led-eshez való relét aztán beépítem és ámen? Se kattanás,se villanás,se semmi.
Honosító vizsgára menne a gép, így az index a vizsgabiztosnak nem éppen lenne utolsó ha látná működés közben.
A segítségeteket megköszönném.
első ülés nincs meg?
Sziasztok,
Eladó Giannelli sportkipufogó összekötőcsővel és hővédő lemezzel 2005-06-os CBR600RR-hez.
Gyári helyére tökéletesen és gyorsan beszerelhető. Videót tudok küldeni a hangjáról.
Ár: 85.000 Ft
Sziasztok, ma kicseréltem a gumit a 2009-es RR-men, de azóta rossz útszakaszon valamilyen kotyogó hangot hátulról, a hátső féknyereg egy két mm-t mozog, annak megengedett az ennyi holtjáték vagy abszolút 0, vagy esetleg járt már valaki hasonló módon?
Szerintem "normál" használathoz elég az is. Ha eljársz pályára lehet tenni komolyabbat.
Az az igen, köszönöm! Bízom benne, a szervízkönyv megnyugtat valamelyest. Bár azt nem tudom miért csak 5100-as motult raktak bele, miért nem a 7100at...
Azt a piros-fehéret vetted meg? (eltűnt a hahu-ról) Jók ezek, ha nincs szétbarmolva nem lesz velük baj. Gratulálok, szerintem jó az a gép!