Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Én nem tudom hogy hogyan fogok ráérni,mert Siófoki vagyok és csak hétköznap vagyok Pesten.

Azért majd megteszek minden tőlem telhetőt....
Nekem az ápril 2. jól hangzik, bár most hogy tavasziszünet van a hétköznapok is szabadok.
Végig olvastam végre az egész oldalt! Nos sztem az első, a lelkesedés!! Nem azért, mert nekem most nincs CBR-em, de az én véleményem,, nem attól jó klubtag valaki, mert a legújabb 1000RR-je van... Így Rocki Andi, mértne lehetnél, főleg, hogy még van is egy ilyen vasad, mégha kistesója is a többinek. :) Ahogy nézem, jól "szétvagyunk szórva". Ez nem túl szerencsés, pl. én is pásti vok.. Sztem kezdetnek tökéletesen elegendő lenne, megalkudni egy hely és időpontban, ami mindenkinek elfogadható. Összeülünk, hazudunk jó nagyokat , aztán esetleg kialakul valami. Úgyis az összetételtől függ minden. A f@sza gyerekek úgyis összefognak, a málna fa@...ak pedig széthullanak...
Üdv. mindenkinek!!

szeretnék beilleszteni egy idézetet ami a következő:

"Hát,köszönöm nem gondolta volna,hogy ekkora sikert arat az ötletem!Capjunk a lecsóba,hozzuk össze az első találkozót!Mocival vagy anélkül találkozzunk Vladonál az Üllői út 298-ban!Aki ismeri tudja hol van,aki nem legalább most pótolhatja eme hiányt.Mikor? Ez jó kérdés,valamikor 21-től kéne,tehát hétfőtől valamelyik délután.Vagy valamelyik hétvége jobb volna?Persze.Akkor legyen mondjuk április 2-a szombat!Mit szóltok? Akkor legyen veletek a benzingőz!!! Balu "

Ez már valami????
Kövér GÁZT mindenkinek!
Üdv.: UCY
Vin, egy klub életrehívását nem a tagok száma határozza meg, hanem a hozzáállás.. És nem arról kell, hogy szóljon, hogy rögtön nagyszabású rendezvényeket kell szervezni, kell egy hely, egy idő, ahol összegyúlik a brigád, aztán majd kialakul valami. Ha nem, akkor sem lesz világkatasztrófa...
Hi,

Minden nap nézeget a fórumit, de úgy érzem egy kicsit kevesen látogatjuk, ahhoz képest, hogy klubbot szeretnénk alapítani. Én szívesen segítek bármilyen munkában, ami az indítással kapcsolatos. Sőt szívesen motorozok is, ha esetleg ez szükséges.

Üdv. vinii
Sziasztok! Honda CBR 954-esemmel én is jelentkeznék a klubba! Igazán a pályázás a kedvencem de azért egy-két közös gurulásba is benne vagyok!
Hi CBR mániákusok! Egyedül nem hiszem, hogy lábra tudnék állítani egy klubot, de szívesen segítenék a létrehozásban, bár nekem 1enlőre csak a Honda és CBR áhitatom van... De az autóm azért ez a márka, bár 20 éves, de még Racer... Nos én semmi jónak nem vagyok elrontója, plusz a gixer klub már olyan, mint a Bitter boxkesztyűben... Sok... Üdv.
Hello mindenkinek!Nagyon örülnék ha ez a klub összejönne!Már mindenhonnét csak a GSXR folyt!Fogjunk hát mi CBR-esek össze és alakítsuk meg az elsõ CBR klubot!Én is szívessen csatlakoznék a vasammal/cbr 900rr/!Üdv.:egy CBR-es szombathelyrõl!
Sziasztok!!!

Érzem a leveletekben "gyengén" a benzin rég nem érzett kívánatos illatát!!!
Jó gurulás mindenkinek!!!!

Üdv.: UCY
Sziasztok!
Ja nagyon jó volt a hétvége ,rengeteg motorost lehetett látni az utakon.Sőt nem volt ritka hogy 15-20 fős csoportokban korzóztak.Úgy néz ki most már vége télnek...



Mindenkinek balesetmentes motorozást kívánok....
Sziasztok,

Nagyon jó volt a hétvége. Sajna hétfőn és kedden tudtam időt szakítani a motorozásra, de király volt. Hétfőn olyat mentem, mint állat. Fót-Rétság-Balasagyarmat-Szécsény-Salgótarján /Tankolás/-Hatvan-Gödöllő-Fót. 2 óra és 10 gyönge perc. Király volt, bár egy-két helyen komoly vízátfolyások voltak. Néha rezgett a léc. Tegnap + a haverokkal Visegrád-Esztergom-Szlovákia /Ebéd/- Dorog-Haza.
Gyönyörű idő volt.
Üdv. Mindenkinek

Vinii
Üdv mindenkinek!
Örömmel látom hogy lassan kezd mozogni ez a fórum is, sőt látok új arcokat is.

Előbb utóbb majd csak kialakul valami...


Minden jót...
Simsonnal nem lehet jönni ? Jövőre indulok a dakaron a simóval !!! (csak vicc volt ! de jó nektek hogy má ilyen gépetek van !!!! Én is vágynék egy 600 rr -re de hát még csak 14 vagyok úgyhogy...)
hy mindenkinek!!!
Ha lesz valami a CBR klubbol értesitsetek feltétlen!
Én balatonalmádiban lakom!(900RR)!!!!
Üdv mindenkinek aki a márkát választotta!!!!
Csá!

Örülök, hogy mozognak az EMBEREK!!!
A Balunak segítek az alapötlet az övé!!!!!
Toborozgatunk most éppen.
Bonyhád mellett lakom.
Szép napot mindenkinek.!!!!!!

UCY
Hello vinii!
Az király. Már csak az idő kéne hogy kedvezzen,mert már a f@..om kivan ezzel a téllel. Vagy a hó esik vagy hideg van vagy mindkettő.De néha azért szoktam gurulni "pár" métert ha már nagyon nem birom.

Akkor már ketten vagyunk akik tudnánk eggyütt mocizni olyan hétvégeken amikor mindketten ráérünk,na és persze ha az idő is úgy akarja.

Addig is minden jót...
A nyolcad lityós CBR is CBR? Azzal is lehet csatlakozni a clubhoz? Persze nem túrákra gondolok ,mert azt vágom hogy kényelmetlen lenne, de találkozókra azért belefér? Esetleg lehetne a clubon belül egy ,,kiskorú" különítmény saját túrákkal.
Szia,
Én Budapesten lakom.
Síófok nincs messze. Kb 30 perc
Vinii
Szia UCY!
Van már valami elképzelésed,hogy mikor hol, vagy még teljesen nyitott a dolog?
Na meg persze az se mind1 hogy hol. Én példáúl Siófoki vagyok, nem tudom a többiek hova valósiak.


Te honnan írsz UCY?

Üdv.
Szia,
Én egy CBR 600 F bódóg tulajdonosa vagyok, szívesen benne lennék közös bulikban.
Sőt, ha hétvégén jó idő lesz, akár húzhatjuk is.
Vinii
csa
engem is erdekel cbr954em van , szoljatok ha lesz valami prg
Gratula a képhez ! Koptatott naci meg puma cipő! Hülye amcsik......
Hali!
Szerintem jó ötlet,csak ehhez az kell,hogy mások is érdeklődjenek ez iránt.
Majd idővel elválik hogy mennyire jó ötlet ez...


Addíg is az erő legyen veletek CBR-esek....
Tsákány! Új vagyok az oldalon,szeretném felmérni mekkora érdeklődés lenne egy CBR club iránt!A gixer csapat mintájára szervezhetnénk találkozókat meg összejöveteleket megbeszélni a mocik jó és rossz(már ha van ilyen) oldalait.KOmolyak és félhülyék jelentkezését várom,ötletekkel,hozzászólásokkal!
További info (motorinfo BALU)