Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
2-3 hónapja vettem egy Honda CBR 600rr 2007. 01. motort.Hétvégén kerültem vele egyet és menet közben elkezdett durrogni,majd pár száz méter után elment egy ki erő meg a hang is teljesen megváltozott.Mitől lehet ez ? Köszi!
Elég sokat ,
Utcára szeretnéd?
éééés tényleg! ...Te figyu, segítsé má a Ruczak srácnak, mert valamit nagyon szeretne!
Sziasztok!

Új vagyok itt. Motorvásárlás előtt állok. Nagyon tetszenek a strettfighter jellegű motorok. Nem csutkakormánnyal, rövid üléssel. Friss jogsim van, ugyse tudok egy darabig szállítani senkit.
Két hete láttam egy CBR 900-ast átépítve streetfighternek. Elgondolkoztam a dolgon erősen, hogy kellene egy ilyen nekem is. Én valszeg kisebb gépből készíttetném. Sztem 600 rr-ből. Az lenne a kérdésem, hogy ez szerintetek mennyi pénz a motoron kívűl. Ahogy néztem a hátulját, az ülés részt azt át kell építeni, ez sztem anyagárban nem lehet sok. Aztán a csutka kormányt cserélni kell. Nem tudom, hogy mi a pontos neve a motoron a kormánybefogónak, de gondolom azt cserélni kell. Lehet azt cserélni úgy, hogy a villát ne keljen? Olyan kellene ugye, amibe középen lehet befogni a kormányt. Nyilván elöl kell átalakítani valamit, mert a lámpa sem maradhat az eredeti. De azt gondolom, hogy ez sem lehet nagyon nagy összeg. Szerintetek kihagyok valamit? Segítsetek légyszi! Köszi!
Hahó! Van valakinek 2004-5-ös 1000rr-hez gyári leömlöje eladó nem aranyáron?
Egy hivatkozás lett volna az RR adatlapjához
hellotok! ha lehet egy kérdésem....!!!
hétégén vettem egy f4i 2002 es evjarat Fs... és az lenne a problémám vele hogy a tanksapkát ha felnyitom alig tudom kinyitni mert akkora vákum van benne! a levegőztető csőbe belefújtam kompresszorral de nem javult ! van valami otletetek hogy mitol lehet?
Az elejét nem értem , a 2. fele okés!
http://www.motorrevu.hu/motor/_honda_cbr1000rr_2006-

úgy 3,2 lehet...de nem biztos

(két személlyel kicsit több )
Oda is mehetsz! ...mennyi idő alatt gyorsulsz 100-ra, mert a rotijuk elég jól!
Ja, nem hozzád
GYERE! ..-tek!
Gondoltam leugrok Dévaványa citybe...
Sziasztok,egy kérdésem lenne. Tudja valaki hol találom vagy mi a színkódja a fehér-kék cbr 954rr-nek. A kék szín érdekelne a far idomon mert üléspúpot szeretnék majd színre fujatni.
Ki motorozik ma? És merre?
Milyen korán?
Ti ménem alszotok még olyan korán? :)
Szfvár már messzi földönnek számít?
Nem is akarlak, mivel a Csordás lányok szépsége messzi földön elterjedt!
Meg tudsz cáfolni?
Gáborunk nem is olyan!
Ha láttad volna, még te is tetted volna