Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo! Nekem egy honda cm 125-öm van, és szükségem csomagtartóra hátulra, interneten sok motoron látok, gyárit! Nem tudjátok véletlenül, hogy honnan tudok egy olyat beszerezni?(a hátsó lámpa fölött húzódó krómozott rács)
Sziasztok.Nekem egy honda cm 125 tipusú motorom van de sajnos gyujtáshibás!Megszakító kalapácsra lenne szükségem és arra kérek minden kedves felhasználót hogy ha tud segítsen.Sajnos nem mkapok hozzá sehol!Előre is köszönöm!
Jó reggelt!
Nekem a Gmail hibát üzent vissza a leveleződtől. Most újra küldtem mindkét címedre. Kezdünk nagyon OFF lenni. Ha nem megy akkor küldjél privátot: mpeter958@gmail.com címre.
Szia : Péter
Az is lehet, hogy rossz az email szolgáltató, ha megtennéd, hogy elküldöd a dave_23@freemail.hu -ra is, az nagyon jó lenne, és akkor valamelyiken biztosan ideér. Előre is köszi. Dave
Helló, még nem kaptam meg, lehet hogy lassú az email rendszer.
Remélem lassan ideér. A dave07@indamail.hu-ra küldted el ugye?
Szia Dave!
Megkaptad a könyvet?
Előre is köszi szépen, sokat segítesz.
Bocsánat, régen jártam erre!
Küldöm amint tudom. Ez egy CM 185-T szerelési könyve. Én ebből generáloztam a saját CM 200-T típusomat. A motor egy az egyben ugyanaz, csak a furatátmérő más. Némi külömbség van az elektronikában, de érthető rajzok vannak a jönyvben.
Szia: Péter
Heló, köszi szépen a segítséget, de látom ez egy hondás könyv beszkennelt változatából van. El tudnád küldeninekem az egész könyvet? Már agyon régóta keresem, nagyon sokat segitenél, előre is köszi. email: dave07@indamail.hu
Szia!
Nem tudom látod-e a képen? Jobb oldalt van a szűrő az olajpumpa alatt. Le kell hozzá venni az egész deklit!
Szia: Péter
Heló,nekem egy honda cm 125 tipusú motorkerékpárom van, és érdeklődni szeretnék, hogy olajszűrő van e ezekben a tipusokban? és ha van akkor hol találom meg benne?
Hali! Már meg is érkezett, köszönöm az idomokat, Péter Bácsalmásról.
Helló
Honda CM bontva!
van oldalidom is
üdv
GP
70/270-6870
Szia!
Küldtem privát üzenetet a cég postafiókjára.
Helló
Most hoztam egy cm125-öt,még mindene megvan,kipuff,műanyagok,kerekek,minden apróság
Postai utánvét megoldható
Tel:70/270-6870
Somogybabod
www.gsmotor.h
u
Helló
Most hoztam egy cm125-öt,még mindene megvan,kipuff,műanyagok,kerekek,minden apróság
Postai utánvét megoldható
Tel:70/270-6870
Somogybabod
www.gsmotor.h
u

Hali Cm 125-ös tulajdonosok! Nekem szükségem lenne egy 84-es géphez az akku fölé a műanyag idom. Ha tud valaki tippet kérem segítsen! Köszönöm, egy Honda rajongó.
Ennyire egyedi lenne ez a motor? Majd írogatok, és válaszolok magamnak. Kéne kipuffogó a gépemhez! Válasz: Nekem is!
" Keletről jövök, de tovább nem megyek" Király!
Négyütemű, soros, kéthengeres. A blokk hasonlít a Rebell egyes típusaira. A képen egy CM 200 - T látható. 125 ccm -vel kezdték a gyártást, és 400 - as volt az utolsó típus. A japán gyártó annak idején amolyan Chopper - túragépnek szánta. Kezdetben megszakítós, majd megszakító nélküli jeladós gyújtással gyártották. Viszonylag alacsony nyomatékát meglehetőssen pörgős blokkal ellensúlyozták (9 - 10 000 RPM). Könnyű kis motor. Nagyon megbízható, ideális kezdőknek, újrakezdőknek, városi utakra és rövidebb túrákra kevés cuccal. A négyszázas szerintem (sajna nekem még nem volt) felveszi a versenyt a CX - 500 túragéppel, már ami a vezethetőséget és komfortot illeti (természetesen alap gépekre gondolok). Nagyjából ennyi. Sziasztok! Péter
Honda CM milyen fajta motor?
Ne mondjátok, hogy egyedül vagyok?
ez volt minden vÁgyam! kÖszÖnÖm. remÉlem elŐkerÜlnek a mÁrkatÁrsak! nekem cm 200-t van.
sziasztok!
Topik
- CM 185T - 1978-1979 Twinstar (6v)
- CM 200T - 1980-1982 Twinstar
- CM125
- CM 250 - 1982-1984 "Custom"
- CMX 250 - 1984-
- CM 400
- CM 400 T
- CM 450
- CMX 450
tulajoknak