Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan baja van hogy néha ráadom a gyujtást és semmi, mintha nem lenn benne akku, lent a karbinál megmozgatom a blokkba menő kábelt és vagy hejre jön vagy nem, de ha nem jön be akkor is beindul berúgókarral, mert hát az is van rajta

elektronikája nincs a toppon, (megcsinálgatjuk majd neki, elektrotechnikusnak tanulok ) meg nem megy a fordulatszám mérő
Mosható fém olajszűrő van benne. Illetve a cm 200 - ban az van, szinte biztos, hogy a tiédben is.
Laci! Várjuk a képeket. Ebben a családban azt hiszem a négyszázas a "nagytestvér"
Üdv!

Spanom faterja 60as meg az enyém is, együtt bandázunk ha motorozásról van szó, apámnak van egy 750es shadowja , spanom faterjának pedig elhoztuk a 400ast .kicsit foglalkozni kell vele, de tökéletes kiindulási alap.
Hétvégén töltök fel képeket
Kérdés: Az olajszűrő 125 Cm-ben tisztítható vagy cserélni kell?
Hallgassátok meg most a gépet, a szelephézagok be lettek állítva!
Jól mondod Péter! Fater is motorozik még, sőt már a lányom is nyaggat a babettával.
Skacok egy rövid videót is feldobhattok ha megvan, csak a hangja végett.
Sziasztok!
Csak ma néztem ide. LaciCRM ! Spanod faterja velem egy korosztály Ebből is látszik, hogy a motorozás nincs korhoz kötve . Sikerült megvenni a "négyszázast"? Az egy jó típus. Remélem örömét leli benne a gazdája! Tegyetek fel fotókat, és írjatok ha sikerült.
Hali!
DÁNKESŐN
Az az.Kerekek szegecselését nagyon lesétek át,kipufogók bele ne legyen zörgős,gyújtásbajuk szokott lenni,tank belül ne legyen rozsdás,kb ennyi meg a többi
Azt se tudtam eddig ,h van ilyen motor
spanom apjának 50. születésnapjára lesz. ez sor2-es ugyi?
Ha jó akkor jó,ha nem akkor fos Nekem is volt ilyen szíp mocim,125-ös is,majd esszercsak szkennelek kípet.Jáde szíp vót
GYORS help kéne

holnap megyünk megnézni egy HONDA CM 400 ast ha jó el is hozzuk. mire kell ránézni , odafigyelni.

MINDEN infót szivesen fogadok
Én már letöltöttem. Tényleg jó lett. Köszi Zoli!
Akinek szüksége van mpeter szerelési könyvére, innen letöltheti
Honda CM szerelési könyv http://fuzol.atw.hu/letoltes/H...
Kb 20.5Mb Pdf formátumú
Jó reggelt!
Értem. Várom a fotókat!
Az a gép nem az enyém a fotón, csak olyan mint az. Az enyém most félig van összerakva. Tavaszra elkészülök vele, és rakok fel fotókat!
Én is mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET, és SZÉLES UTAT KÍVÁNOK!
Jövőre fel kellene kicsit pezsdíteni ezt a fórumot!
Sziasztok: Péter
Köszi megkaptam a könyvet! Ha lesz egy kis időm, mondjuk holnap, át is nyálazom. Igen a motor az enyém és sajna nem ingyen hozta a jézuska, de ez volt a legszebb gép. 1991es és mo.-on 2004ben lett forgalomba helyezve. Előtte az előző tulaj szerint olasz volt a gép.
Az egyedüli problémám egyenlőre a gyújtógyertya most C7HS van benne, de már csak jövőre veszek bele újat. Na és a hangja. Alapjáraton és alacsony fordulaton kellemes, de olyan 60 környékén a dobhártyám majd kiszakadt. Ha jobb idő lesz, rakok fel videót róla.
A Te géped is királyul néz ki! Bár az enyémen van mit csinálni, ülés, szelephézag állítás, oldallemez, gyertya ...
De mindezek ellenére is azt mondom jó kis gép ez!
Nos kolegák! BUÉK! És a jövő szezonra balesetmentes közlekedést!
Szia Zoli (Attila?) !
Jó neked, hogy ilyen gazdag Jézuskát találtál ! Amúgy VÉGRE MÉG EGY CM-es Kolléga! A könyv amiről írtál, az én tulajdonom egy öreg japán motoros jóvoltából (Ő rakta fel a netre még évekkel ezelőtt, hála neki). Sajnos a linket már régen elvesztettem, de a letöltött könyv megvan. Több országba elküldtem már márkatársaknak. Neked is küldöm, ha jó a g-mailos cím amit megadtál a személyes adataidnál. Ez egy CM 185T könyve. Nekem CM 200T van, ebből a könyvből szerelgetem. Minimális eltérés inkább a méretekben van, a motor, váltó stb. alapvetőn megegyezik. E szerint a könyv szerint 5 celsius fok alatt NGK C6H, normál körülményeknél NGK C7HS, extrém terheléseknél (verseny, tartós nagy sebesség) NGK C9H gyertyák használata ajánlott. A képen a saját mocid van? Mert akkor olyan fazon mint az enyém. Van hosszú kipufogós változat is. Kicsit előrébb küldtem egy linket. Ott is találsz hozzá robbantott ábrákat. Küldöm az első adagot a címedre. A terjedelme miatt kb. tíz levél, vagy több. Jelezz vissza vagy itt, vagy az mpeter958@gmail.com címre!
Szia: Péter
Ezek szerint ide csak én írok.
Fel is tenném magamnak a kérdést:
Milyen gyertyát javasoltok, mert hidegen beköpi az NGK gyertyát. Meleg indításnál semmi gond. Nos?
Tegnap a feleségemmel tettünk egy kört a hideg ellenére.
Valaki akkor lenne olyan kedves és elküldené azt a könyvet?
Sziasztok.
Ezt a hondás könyvet nekem is elküldhetné valaki, ugyanis a "Jézuska" hozott egy 125c. A pízt az asszony meg én adtuk rá :)
Tehát ha valaki megtenné azt megköszönném!
Minden cm 125ös elhagyja az oldallemezt? Én is ilyen gépet szeretnék venni jövőre! Tudtok videót felrakni? Milyen véleménnyel vagytok róla? Nekem elég volt kipróbálni egy ilyet és már bele is szerettem.
sziasztok!honda cm-hez hátsó csomagtartó van eledó! jöbb oldali oldal deklit keresek!sürgös! 06706206150
Kedves Márkatársaim!

Kicsit élénkebb lenne ez a topic, ha küldenétek a gépeitekről fotókat, leírásokat stb. Jövőre jó lenne egy Honda CM találkozót szervezni! Össze kéne szedni azokat az arcokat, akik ilyen gépeken motoroznak. Küldjetek élménybeszámolókat, vagy tapasztalatokat, alkatrészbázisokat, vagy bármit ami összefügg a kedvencünkkel! Jön a rossz idő, lehet gépelni.
Sziasztok!
További robbantott ábrák a Honda CM-ről
http://www.cmsnl.com/honda-cm2...