Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon szép!
Képek az eladó nagytestvérről
Hölgyek, Urak!
Bejelentem, hogy egy újab nagytestvér érkezett magyarországra és gazdáját keresi! A szokásos 27 helyett gyárilag 44 lovas metál kék, bukócsöves, csomagtartós, magyarországon még nincs forgalomba helyezve. Budapesten bármikor megtekinthető. Érdeklődni a 0630-435-9001-es telefonszámon.
Nagyon szuper!
Várjuk a továbbiakat! Kíváncsi vagyok, hogyan kerül fel a krómkeret?
Üdv!
A bőr megérkezése után /ami 3 hét/ még 1-2 hét. De még nincs kész, mert egy krómszalag kerül az alsó peremre és annak az eredeti rögzítő szegecsi helyett filózunk valamilyen más megoldáson. Ha az is meg van, akkor kapom meg a számlát. A bőr ára úgy tudom,hogy 3000Ft m-re. Pontos infot majd megírom. Az ülést egyébként szigorúan eredeti méretben és mintával kértem. /fotó/
Szia!
Szerintem sem, sőt! Jól néz ki bizony. Szabad- e tudni mennyi volt az ára? Esetleg a mester elérhetőségét, ha Ő is belemegy egy kis reklámba? A méretek maradtak az eredetiek? Mennyi idő alatt lett végül készen?
Uraim! Visszaszívtam mindent! Szerintem nem is lett rossz!
Sziasztok

Tettem fel egy kis videót a megjavult kamerámmal csináltuk. A feleségemmel. Nem nagy durranás, csak ilyen is legyen.

Utána néztem a neten lánckerék ügyben. Egy kedves kolegától tudom a hátsó lánckerék fogsdzámát és hogy az az általános a c típusokhoz ez 43. a t típusokon viszont ettől kevesebb 39. Szerintetek megéri kipróbálni egy 39 fogassal hogy hogy megy?

Itt is van pár általános alkatrész

Üdv
Helló-helló!
Nem nagyon van összehasonlítási alapom az árak tekintetében, csak láttam, hogy legyártanak hiányzó dekliket. Mocimat egy hónapja megnézni sem volt időm. Nagy most a hajtás. Gyújtásom sincs még. Nagyon lassan haladok.
Skacok!
Pár alkatrész található itt ha valakit érdekel.

Eladó továbbá cm 125 légszűrő oldali deknim ha érdekel valakit .


Péter az eléggé drága helynek számít nálam. A géped megy már?
Sziasztok!
Mindenféle idomok, deklik stb. gyártása, utángyártása, javítása. Nekem tetszik.
http://www.auto-tuning.hu/moto...
Helló: Péter
Jah és ránk magyarokra fújtak a p20asért! Pedig az azért jó sorozat volt, nem úgy mint ezek a vackok!

Ha jobban szemügyre veszed, feltűnik hogy a blokk ami nagyon nem olyan mint a többi nem másolt CM-en. De az a legnagyobb pofátlanság hogy a neve is hasonló és van aki bedől nekik.
Neeeee, ez nagyon gáz ez a kinai másolat. Szinte teljesen ugyanúgy le van másolva külsőre, fuhh milyen minőség lehet...már előre félnék a neve olvasása utána is:D
Sziasztok

Nézzétek meg mit találtam. A kínaiak már ezt is koppintják!
link


link2



Egy blogban olvastam hogy fos a minősége, sok baja volt a tulajnak vele. http://translate.google.hu/tra...

Hát örülök hogy a mieink nem kínai vackok!
Nos pont azért festegetek házilag inkább kétszer, mert még így is olcsóbb, mint a "mesteri" munka és persze magának könnyebben talál mentséget az ember, ha elszúrja a dolgot. Egyébként a nagy dolgok lényegesek, de az igazi szépséget a részletek kidolgozottsága jelentheti. Lásd a hátsó teló fejét példaképp. A mocim egyébként kb 180kg, ebből 4kg rozsda. Na ebből kiindulva, ha az oxid és rozsdarétegek eltűnnek, máris előbukkan akár egy natúr csavarfej szépsége is. Nem írok többet, mert megszállottnak tűnhetek, pedig a veterán-felújítokhoz képest csöppet sem.
EZ IGEN!
Gyönyörű ez a "nagytesó". Ha ezt a szintet eléred, igazi művész vagy az biztos. Gondolom nem kevés munka, és pénz fekszik egy ilyen gépben. Remek cél lehet ez mindannyiunknak (Most annak is örülnék, ha elindulna végre a mocim ). Nosza rajta! Dolgozzunk, 'oszt majd csak összejönnek a gépek.
Természetesen mindenről felkerül egy-egy fotó! A színkeverésről már lemondtam, helyette a legközelebbi-de mégsem vagy lehet- színt választottuk. A régi metál festékek szemcsenagysága jóval nagyobb volt és ezért teljesen más effekt hatást keltenek. A mai finom szemcsékkel ez nem elérhető. De azért bízok a pozitív összhatásban.
A matricagyártás is hasonló kalandokkal teli. USA-ban elérhető a rá való matrica, na de 74dolcsi+szállításért már itthon is csak rajzol vki egyet! A lenti képen a megcélzott kiviteli szépségi szintet láthatod/ dobozaim nincsenek/ Fele ilyennel már elégedett lennék!
Szia!
Számítógépes színkeveréssel nem próbálkoztál? Biztosan megoldható, csak egy mintadarab kell és OK. Amit eddig láttam a gépedből az gyönyörű lett, úgyhogy semmi okod elkeseredni. Szép motor válik belőle egész biztosan. A kárpitosod állati jó fazon lehet. Szerencséd van, hogy nem egy személyautót mutattál neki. Újra húzná az összes kárpitot. Remélem szép ülés kerül a mocira. Légyszíves fotózd le ha elkészül!
Péter
Jut eszembe! Az eladó holmiaid között van egy softchopper. Én a múltkor azt kérdeztem hogy eladó, az milyen motor? Mert hát nincs semmi fotó és a leírás is hiányzik!

Említettem a kamerát múltkor. Mire megcsinálom a felfogatását az enyém meg beszarik. 1 vidit csináltam vele és gangesz.
Jól kezdődik a szezon!
Látom nem unatkozol!
Jó hogy nem a fényezőhöz vitted a dolgokat, úgy mint a kárpitos fószer, az is leöntené kromofággal és közölné hogy hát ezt illene átfényezni az egészet!
Itt a jó idő, mehetünk motorozni!
Sziasztok!
Itt a jó idő a vas meg csak rozsdásodik. No de miért?
No.1. a gyári szín kódja /candy holly green/ az egész világon ismeretlen-csak a Déli-sarkra nem írtam.Marad a legközelebbi nekem tetsző- de hol van az az eredeti szépségétől!
No.2. A kárpitosnál:
- Javítható ez a kis repedés vagy új huzat?
-Ez? Nézze! teljesen fel van keményedve / majd egy mozdulattal lerepeszti keresztbe az eredeti huzatot- szemeim keresztbe, tüdőm, ereim tágulása, stroke közeli állapot vagy mégis igaza lenne?/
- Új huzat /tömören rögzítem hangosan is a tényeket/
Az eredetihez fogható műbőr sehol marad a nekem tetsző talán nem modernnek tűnő műanyagipari textíltermék megrendelése-3 hét+ szabás/el/, húzás szegecselés, lemezjavítás,keretpolírozás
No.3. Csavarok polírozása -5Celsius garázsban-erre mit mondjak
No.4. Házi festegetések /többesszám nem véletlen/
No.5. Beszerezhetetlen alkatrészek /csak apróságok/
No 6. A "ráérő" időfaktort ne felejtsük ki!
No most fújok egyet!
No akkor "lobogjon" a hajatok!
Zoli!
Szerintem, csak kicsit elhanyagoltad a gépedet mostanában, és kívánta a törödést. Vigyázz! Lelke van a mocidnak . Örülök, hogy már megy.
Hali Péter!

Ma megtettem azt a bizonyos utat és az alapjáraton kívül semmi gond nem volt, leszámítva az út minőségét. 22-23 km
Szia Zoli!
Akkor most kötelező motoroznod, hogy próbálgasd a gyertyát! Minden ürömben van öröm is! Remélem jó a gép és nem okoz gondot a két gyertya!
Sziasztok!
Négyszázas nagytesók szerelési könyve letölthető innen, ingyen:
http://downloads.hondatech.inf... Több négyszázas típus megvan.