Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

250-re nekem 2hete 60e ft-ot irt, csak a rezora!
Mi sem vittük el hozzá a motort,megcsinálta és annyi kérés volt felé hogy az első tartófület ne hegessze rá,az itthon lett megcsinálni és a rezóba vezető csövet kellett köbö 1 cm-t hajlítani és már jó is volt....és az az első indításos érces hang,az valóban mindent vitt! :D
Sziasztok!Érdekel valakit Honda CRF-be való hátsó fékbetét?Véletlen rosszat rendeltem.Tudtommal CRF 450-be való amit 2004-2008-ig gyártottak.
Gondolkodtam rajta,hogy csináltatok vele egy rendszert,de nagyon messze lakik tőlem,úgyhogy elvetettem az ötletet.Tisztában vagyok vele,hogy milyen fasza egy ilyen,régebben én is csináltam párat magamnak ,amikor még nem volt pénzem normális motorra,simsonra terveztem ilyen rezót,kurva sok meló van vele,egyenként megcsinálni a különböző szögű kúpokat,aztán összehegesztgetni.Fasza hegesztő is kell hozzá.De az a dúrva,éles,fémes 2 ütemű hang minden pénzt megér,amikor először elindítod.Igazából annyiért nem is drága,azt figyelembe véve,hogy mennyibe kerül egy nevesebb rendszer.Nekem SPES rezo van a motoron,szerintem egy gyári dobbal,itt ott van rajta horpadás,de kurva jó hangja van,és elég gyorsan le is forog.Bár nem lenne rá szükség,mert a gyári rezóval is túl erős a 250,de a különbség érezhető.
Ezt a motort is ő csinálta:
http://youtu.be/jRMdnwHE_xE
40-45e volt asszem,de két éve...nagyon szép munka,a rezó térfogata jelentősen nagyobb mint a gyári,látszik úgy gondolom még így bőven a gyáritól való eltérés...tényleg csak ajánlani tudom.
Mennyiért csinálta ezt a rezót+dobot a mester?
Bár nem FMF,de öcsém CR 125 ére került fel Petku rezó+végdob,és a motort mintha kicserélték volna,alul is kifejezetten nyomatékos lett /természetesen 125 höz képest/ és minden fordulatszám tartományban sokkal határozottabb,jobban megindul,szval rengeteget számít,bár ez főleg alulra lett hangolva,de élmény vele menni.
Igen,érezni.
Igaz! Nekem igaz yz de tuningolták es mivel nott a tejesitmeny, csokkent a hasznalhato fordulatszamtartomany, atulok egy gyari motorra es sokkal konnyebb motoroznom vele.
Tenet: Biztos dicseretes otos voltal magyarbol.
Marci:
FMF oke, es megis melyik? Shorty? Fatty? Milyen membrannal? Milyen fuvokaval? Mondok jobbat: egy amatornek tobbet ront a motorjan egy tuning rendszer, mint gondolna a kedves tulaj, mert a baratsagos, egyenletes teljesítmény leadast elhangolja a magas fordulatszam felé. Például. Meg aztán egy Shorty dobot egy cammogo amatőr hamar telerak olajjal, onnantol meg inkabb fojtas, mint tuning :-)
En id. Nemeth Kornelnak hiszek: a tuning arat tedd felre dugattyura, es egyszerűen csak HÚZZ TÖBB GÁZT.
Nem haragszom bár senki sem kérdezte.FMF sportrendszer esetén eredményesebb hatásfokkal dolgozhat a motor aminek több összetevője van a levegőbeömlőtől a végdob kimenetéig,tehát a teljesitmény változást mind ezen összetevők harmónikus együttműködése eredményezheti.A teljesitmény rendkivül tág fogalom és jelen esetben egy olyan motorkerékpárról esik aminél ez az opció teljességgel elhanyagolható.A hangélmény és a vizuális érzékelés okán több lehetőség is elérhető.Ésszerűbb ebbe az irányba elindulni.
Azokhoz lenne egy kérdésem akiknek van FMF kipufogójuk a 2ütemü motorjukon, hogy a gyári kipufogó után éreznie a teljesítmény változását???
Szia.Ára?
már bocsánatot kérek TENET de a 4 ütem azért nemkell senkinek mert sokkal több pénzt is igényel mint a 2t és a 2003-mas 250-es CR-ekben van 43kw az új 450-es CRF-ekben tudomásom szerint meg csak 40, ami szerintem kevesebb! A köbcenti majdnem a duplája és még a kw-ja is kevesebb + a hangja is szarabb nekem!!! Ugyhogy hiába írok annyira részletesen is mert az embereknek sincs most úgy pénzük se. REMéLEM NEM HARAGSZOL A VéLEMéNYEM MIATT!
Sziasztok!

SM és HSZ autón is hirdetem részletes preciz leirással.Meg merem hirdetni itt is mert valóban olyan a motor.......
honda CRF 450 vezérműlánc vadonat új dobozban D.I.D
Sziasztok! crf 250 2008-2009 első villahid eladó illetve egy teljes gyári kétdobos rendszer vicc áron. Árat és képet szívesen küldök ha valakinek kellene!
Isuzu Trooper magyar papíros B+G terepjáróért nem akar valaki adni valami használható 250-es 2T-t? :)
Hobbit váltok én is. Tulajdonképpen másfél Isuzu Trooperről van szó, egyik hibátlan váz és jó kasztni, a kettőből kell csinálni egyet. A rozsdásat lábon hoztam haza 280 km-ről, 12 literes gázfogyasztása van, hibátlan hajtáslánc, mindene működik.
A kettő értéke összesen 400.000 Ft.
450 elnézést
Eladó Zeta Tanksapka Crf 460 valamint egyéb típusra is jó pl yamaha .
Karcmentes !
Ára : 12.000.- ft
Tel: 30 968 39 71
Azt kívántam hogy jó legyen neki és a vevőjének is,mindenféle hátsó szándék,irónia nélkül és smiley sem volt a mondat végén....
Sem irigy nem vagyok,sem köpködni nem szoktam,kérdés hogy az ilyen megnyilvánulásaid után szoktál-e bocsánatot kérni vagy Te pedig úriember nem vagy?
Ennyit simán ér ha tényleg jó, 2500 euro egy kiváló állapotú kint is, M.o. nem a világ vége.
Nem kell itt köpködnöd, ha irigy vagy.
Persze,tökéletesen! :D
Tisztában vagyok a magyar használt motor piaccal,és az azzal hogy mindenki lehetőleg hibátlant akar venni aprópénzért...elhiszem hogy a tiéd tényleg patika és rendben van,de ilyen árban már 03-04-05 körüli utolsó szériás aluvázasok mennek.Kívánom hogy legyen olyan vevőd aki elégedetten fizeti ki ezt az összeget és használja nagy megelégedettséggel..
Öszinte leszek!Mikor megcsináltam nem akartam eladni,de felcsillant egy új hobbi!Nem mindenáron akarom eladni,meg 400.000ft nem fogom odaadni senkinek!A másik meg az elvoltunk a napokba motort akartunk venni egy barátomnak,vicc ami itt megy.96 kawasaki kx 250 400.000ft könnyezik az első teló ennyi a baja,új lánc lánckerék ez állt a hirdetésbe.Elmegyünk 200km hogy megnézzuk és megvegyük,hát ami ott fogadott minket az nem mindennapi latvány volt.Az összes teloból folyt szó szerint folyt az olaj,a lánc az egy minimum 3 éves agyoncsűrt lánc volt,30 cm-be csak egy 4 cm oldalírányú mozgása volt,a blokk valami kék pasztával volt összerakva ami kitulemkedett a blokkblol egy centit!A kormánycsapágy megy úgy be volt állva hogy nem lehetett vele kanyarodni.Ja és pont az i-re mielött odaértunk ment még egyett vele útoljára címszóval,tehát a motor meleg volt és tiszta sár!!! ;)Tehát én nem akarok megsérteni senkit,a motorom 600.000ft ha valakit érdekel eljön megnézi és ha tetszik megveszi,ha nem itt marad nekem!!Waszeitung kielégítő a válasz!?
Mert motort akar eladni nem kacatot, gondolom én...