Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Motorvasarlas elott allok, két motor van szóba: crf 450 (2005-2008) vagy ktm sx 450 (2004-2006).
Tudnátok nekem mondani par infot a crf-ről?
Ha valakinek mindket motorral van tapasztalata akkor egy osszehasonlitast irni.. Az lenne talan a legjobb.
Endurozas a cel vele.
Elore is köszönöm! ☺️
üdv srácok Honda crf 250 bontódott! 2005évj
email: ise07@freemail.hu
Szia! nekem van egy honda crf 450-em 2008-as karbis megbízható motor, új motor vásárlás miatt eladó tehát nem leharcolt gép ha bármi kérdésed van keress bátran email: nothof.zsolt@gmail.com
tel.:06305498877
Minden képp ha találok használt idomszetett! Ez a következő projekt, vagy inkább hab a tortán☺Gyenge minőségű volt a lánckerék eltört és vitte magával az agyat is!
Ha sikerül ez az átidomozás mindenképpen mutass róla képet,piszkos kíváncsi vagyok rá! :D
Hátsó kerékaggyal mit sikerült csinálni? Elég strapabíroak pedig...
Sziasztok!Érdeklődnék nincs valakinek 2016-os crf-ről meg maradt használt idom szettje rá szerném faragni a 06-os cr 250!Valamint keresek hátsó kerék agyat és fehér hátsó sárvédőt akinek van az kérem jelezze!
Nekem is nehezen indul két ünnep közt elindítottam és 45 percig rugdostam mire észhez tért,pedig akkor még nem is volt hideg
Sziasztok tudtok valami tippet crf 450 szivató nem marad kint vissza ugrik valami okosság??
Kb 2 versenyt használt 30-as Ufo plast nadrág eladó hibátlan állapotban! Továbbá 28-as és 22-es kormányok! Renthal Fatbar, Reikon, Protaper!
Üdv. Eladó Crf idomgarnitúra 09"-től.racetech márkájú fehér színben. Új! felszerelve nem volt! Szett tartalma e-h sárvédő, 3 startszámpanel,egy pár hűtőterelő,egy pár légszűrőtakaró. Ésszerű ajánlatért vihető.Akinek szüksége volna rá keressen bizalommal.
Ha a fűtött garázsban tárolom, akkor így is van. Indul egy perc alatt, viszont, hogyha a másik garázsban éjszakázik (nincs fűtés) akkor lehet vele szenvedni, hogy elinduljon. Szerelő szokta átnézni a motort - nem rég jött meg tőle - szóval elvileg, látnia kéne a hibát, hogyha van. :D
Motor0.85 váltó0.65 nekem ez van a trx450 blokra írva
Ott valami,nem kerek..2 gázfröccs után menni-e kell,ha minden oké.Egyébként sok kisebb kopásból adódó oka lehet,nem elég a tisztítás,nézni kell mindent,csak az nem lát aki nem tudja mit kell nézni.
Üdv, egy olyan kérdéssel fordulnék a CRF tulajdonosokhoz, hogy nektek mennyire indul nehezen a motorotok télen a nagy hidegben? Mert az enyém nem nagyon szeret elindulni, hogyha a hőmérséklet 10 fok alatt van. Szelepek ellenőrizve, karbi kitisztítva.
A manuálja szerint motorolaj : 0:69L
váltóolaj : 0:68L
10W40 és mindkét oldalra ugyanolyan olajat javall
Szia .nekem van trx 450r abba motul 300v 15w50 a motorba a váltójába castrol 10w40 actevo rakok.
Üdv
1 motoróra az egy üzemóra. Tehát ha a motor jár 60 percet az egy óra.
Viccet félretéve, tegyél rá üzemóra számlálót.
Vagy a fogyasztás alapján írd az üzemórát.
450-es Crf esetén 3.5-4 literre írhatsz egy órát.
Szép estét mindenkinek! Valaki adhatna tanácsot, hogy mennyi idő egy motoróra?
Sziasztok! Nem rég csináltam a face-en egy csoportot a Honda motorosoknak. Akinek van kedve csatlakozzon hozzánk :)

https://www.facebook.com/group...
Sziasztok! kukába szánt membrános hengert keresek! (2T)
Ha konnyu a terep , legjobb lenne egy drz az asszem nem uzemoras,hatarba siman elmegy.
Szerintem folosleges hatarba a cross, meg nem is nagyon szeretik ezek a motorok az 5. Nyelgazt. En a helyedbe valami endurot neznek, ktm, gasgas ezek eleg jok. Vigyel valami crossos szakit aki nagyon vagja, mert hamar fel lehet uln es szopni! Na meg persze ha meglatod a motort ne szeress bele egybol akkor konnyen atvernek, nezz meg tobbet!
Az XR el a súllyal küzdöttél,itt meg az erővel lesz gond,szval csöbörböl -vödörbe kerülsz.Első körben próbálj ki egy 450et,lehetőleg ne 3km-en aztán ha megtetszik és úgy gondolod hogy rövid időn belül talán megúszod a motorozást ép bőrrel akkor hajrá.
Lehetőleg olyan emberrel menj el motort nézni akinek hasonló évjáratúja van hogy első körben ne legyen nagy a pofára esés,majd ha esetleg sikerül vmi épkézlábat találni akkor ne feledd hogy üzemórás motorról van szó amit általában nagygenerál előtt ad el szívesen az ember/bár ugye azt írják hogy frissen felújított :D /,és szerencsétől függően kisebb összeget vagy szerencsétlen esetben a vételár felét minden további nélkül rá tudod költeni. Szval úgy célszerű gazdálkodni hogy maradjon még bőven kincs a zsebedben vásárlás után is! :D Az már mellékszál a történetben hogy földúton száguldozásra drága hobbi lesz egy üzemórás,10 év körüli négyté...
Sziasztok.
Velemenyetekre lennék kíváncsi.. Egy ujabb évjáratú motort szeretnek venni az én 90évjáratú xr től.
A crf 450 vagy rm-z450kozott gondolkodom.
Könnyebb kezelhető gépet szeretnék az én 75kghoz mert az xr kivett minden erőt. Belőlem.
Hétvége munka utánni csapatas lenne közúton illetve javarészt határ járásba de ott ami az út enged es ami kifer a csövön. :)
Szerviz igenyukre lennek kivancsi vásárlásnál. Mire hogyan figyeljen oda! esetleg ha van vkinek tapasztalata az rm-z vel. Aztis szivesen meghallgatnam.. Illetve más bevált motort is meghallgatom.. Max 700ezret szánok es. Fontos az évjárat hosszabb távra szeretném
Köszönöm előre is. ;)
Szia.
A dekni oldalan szokott irva lenni ,vagy valami nivo csavart keress, ez csak tipp. Nem volt meg 4t-m, 2t-nel igy van.