Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Eladó egy új Mikuni TMX 38-as karbi, 50eFt az ára. Postázni tudom. (Plusz képet szívesen csinálok)
+36204822625
Sziasztok eladó egy komplett kipu rendszer Honda Crf 450re 05-08ig fix 40000ft
A könyök javítva volt.
Sziaztok! Kérdésem az lenne felétek, hogy milyen olajat tegyek a 2007-es crf 450 R-be? Rész-, Fullszintetic vag Mineral?
Ja és BUÉK!
Üdv mindenkinek keresek megvételre honda cr 250 2003 pro circuit illetve fmf kipufogo rendszert esetleg simàn a végdob is érdekelhet mint ketttö márkábol használt is érdekel.
Sziasztok...!
keresek megvételre Honda CRF 450R 2004-es hengert hengerfejet Használt de jó állapotúat..!
Sziasztok,
van egy eladó pár hátsó idomom Cr 125/250-re, 2003-tól.
Az egyikből egy kis darab ki van vágva, mert a kipufogó megolvasztotta (a képen a fekete rész)
Illetve van még pár megmaradt tömítés.
2e Ft az idom, 1e Ft a tömítések.
Helyileg Budapest 13.kerület, de akár posta is megoldható.
Hello, kérdésem lenne hozzátok. Honda cr125r 96 os villánként hány ml olaj kell bele, es külön a hátsóba is?
Valószínűleg ami forog mozog benne az az elégtelen kenés miatt gallyra ment ... dugó... henger... és talán a hajtókar is
Most vettem egy Honda Cr 125 ost ...akitől vettem azt mondta h jó bele a láncfűrész olaj. Ki is próbáltam és megállt a motor. Most ha indítson nagyon erős csattogos hangot hallok. Mi lehet a gond?
Hát öreg, ezek a motorok nem erre valók! Főleg a 2t az ami nem nagyon tolerálja ezeket a tartós nyélgázas sztorikat! Majd rájössz a generálnál! Ez nem motorozás, hanem kinzás!
Én ilyen videókat nem nézek! Egyenesben a hülye is tudja húzni, aki endúrózik annak sokkal fontosabb a helyben megfordulás, kuplung megfelelő kezelése stb... mint az ilyen kerekezős videó! Mivel cr, pályára való ott sem mész sokat keréken 4-5ben, sőt 4-5ben sem mész sokat!
miert is? meg csak nem is rendeltetesszeru a hasznalat... krosszmotor Makadámút???????????????
Ezeket érdemes megnézni! http://youtu.be/8PS8OYvq2tY
Van könyök eladó! 8000 pénz.
Hali! Valakinek nincs esetleg 2004-es crf 450-re kipufogó könyök, vagy rendszer eladó?
Szárazkarteres kenés.
A forgattyúsházba lekerült olaj ott folyik el de vissza már nem jut. ... csak kifele...
Szevasztok van itt aki központi teló felujitással foglalkozik?
Köszönöm szépen . Kuplung oldali főtengely ha jól gondolom . Meg volna még egy kérdésem , a Motorola térben van egy membrán , annak mi a szerepe ?
Szia!
Megoldódott igen.
Szimering csere....
Szia. Végül is kiderült a hiba oka ? Ha igen legyszives írd le hogy mi volt az mert nekem is ez van most sajna . Köszönöm
Sziasztok . A segítségeteket szeretném kérni . Most vettem egy crf 250 r - t 2005 . A probléma az hogy a Motorolaj szintem teljesen fent van a beontő nyilasnál, váltó olaj szint kevés ! Én színeigre saccolok , vagy blokkkozep tömítés . Ha valakinek volt már ilyen baja az legyen szíves segítsen . Élőkre is köszönöm
Valaki tud mondani egy ajánlott gyertyahézagot cr 125 höz?
Be lehet azt karburálni normálisra! Sokan úgy endúróznak cross motorrral, hogy folyamatosan ömlik az olaj a kipufogón, állandóan darál a gyertyát beköpi megáll! Pedig ha be van karburálva sokkal jobbat lehet menni vele! Pont ez a jó a 2t-ben, én ezért szeretem. A 38-as keihin pedig elég jól hangolható, csak kell hozzá egy pár cucc! Amig van otthon egy másik alapjáratid meg főfuvid addig felejtsd el. Kisebb karbit végképp felejtsd el!
Igen,rakhatsz rá a 38as keihin helyett rá 28 v 32 es karbit is,kisebbre is fúvákázhatod,viszont ne csodálkozz ha a szegény keveréktől megszorítod a motort. Felejts el ezeket a manővereket,vegyél rá túratankot / nem lesz olcsó / ,vigyél magaddal a hátizsákban egy ötös kannát,,pötyögj vele powernyitás alatt vagy add el és vegyél 4t-t..