Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Valamikor én is hajtottam ilyen gépet. Olajból mindig is Castrol mániás voltam. Jó minőségű olajból szerintem elég az 1:40 arány. Nálam min. szint volt a TTS 2T, vagy az R2, de ha anyagilag megengedhettem magamnak, akkor az A747 volt a tankban. Ennek ha jól tudom most olyan 9.000 ft körül mozog az ára, de az egyik legjobb. Maradék nélkül elég, nem lesznek lerakódások a kipufogószelepen és egyéb helyeken.
Sziasztok kérdésem lenne Honda cr 250-hez milyen keveréket kell használni és milyen olajat?
Szia!
Nekem CRF 450R mocim volt (több is ), soha nem volt velük problémám. Ha megadod neki ami jár (rendszeres olajcsere, én 10 üzemóránként cseréltem, légszűrőtisztítás, stb), meghálálja. Egy barátomnak van X-es változata nagyonis meg van vele elégedve, hiszen HONDA!
Használt gép vásárlásánál érdemes odafigyelni, hiszen versenymotorokról van szó, amit azért tisztességesen szét lehet hajtani. Oldaldeklik, lábtartók kopása, felnik sokat elárulnak a mociról.
Ha lehetőséged van rá akkor olyan mocit válassz, aminek ismered az "életútját".(ha használtban gondolkodsz) Jómagam nagy HONDA-párti vagyok , mindig is HONDA-im voltak és lesznek!
már csak a felirat ami a blokra van irva, az miatt se lehet hibája, ha normálisan használod.
elvégre ez egy HONDA.
az csak egy rosz álom hoyg egy honda nem indul.
Szia!

Nekem van egy CRF 250 X-em... 25 üzemóránál tartok, igazából az olajon+olajszűrőn kívül még semmit nem kellett cserélni. Szelephézagot sem kellett állítani. Megvagyok vele elégedve, nem forralja a vizet, nem eszi az olajat, mindig indul, könnyű és nagyon kezes. Van hozzá Tuning KIT és nem is eszik sokat...
Haverok is próbállták és meg voltak vele elégedve.... Kérdezz még nyugodtan, szívesen válaszolok...
Üdv!
Helló!

Van itt valakinek crf 250/450x vasa?-mert ha igen akkor jó lenne ha tudnának nekem segiteni pár kérdésben, mivel elég tályékozatlan vagyok ezt a kategóriát illetően.
Ezeknek a gépeknek van-e valami problémája amire oda kéne figyelni?
Merjen-e az ember használtan venni?
Mi az az ár amit érdemes kiadni egy ilyen vasért?

Választok előre is köszönöm.
már úton van
helló. honda cr 125 ös re kéne az az tengely amin az első lánckerék van, ugyanis elszakadt a lánc és relgelyestűl letörte az 1. lánckereket.
Sziasztok

Nem tud valaki eladó cross vagy enduró kereket? minimum 250ccm 4t kellene

06302566658

Köszönöm!
szia mano!
tudok neked segÍteni cr 250 Ügyben hÍvj, ha aktuÁlis mÉg!!! 06-70-531-1183
Sziasztok tudna valaki segiteni HONDA CR-250-93-94-es évjárathoz keresek hengert lehet bontott is. ha valaki tud valamit , irjon. rossz az élet motor nélkül :-)
Köszi zsozso78 megprobálomjavascript:smile(document.frmmsg.body,"02");docume nt.frmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body ,"02");document.frmmsg.body.focus()
490 ért 4ütemet...gratula...kb ugyan ennyit fog rá költeni amikor szerelni kell...
Szeva Tarjánban van egy király kis bontó hívd bizalommal neken segített .204271314
Zsiasztok tudna valaki segiteni van egy Honda Cr-250-es 93-as motorom tegnap szétment a blokkom széttört a dugom eltörte a hengerfejet kilukasztotta a blokk oldalát szoval totál KO. Keresek komplett motorblokkot. Ha valakinek van valami ötlete szivesen veszem előre is köszönöm.
Helló!
Nekem van egy 80-as 12 Le-rős Yamaha DT-m.Olyan 160-150 körül odaadnám bárkinek.A moci fekete,naggyon erős a motorja.1992-es évjárat, Új láncszett, új japán csapágyak és zsír új első hátsó fékbetétek.Elöl tárcsás, hátul dobfékes.A számom ha érdekel 06707013943. E-mail:lokosgerry@freemail.hu
re

nekem van 1 125ös crossom ,de ha vennék másikat csakis 4ütemüt vennék,szo ami szo 125ösért hülye aki fél milkot ad!!!!!!!!!!!!!!!
az 1ik haverom most vett 4ütemüt,KTM,400köbcentis,98as évjárat,490 e ftért
uhhogy az kicsit jobban megéri,ésmég nemis eszik annyit
a hejedben én vagy 4ütemüt vennék vagy nagy levegüt és meggondolnám hogy vegyek e 2ütemüt 500e ftért...
Hello
szeretnék venni 1 125-ös cr-t. 2001-es 500.000huf. Szerintetk + éri? zsirul néz ki + unokabátyám ismere a tagot, azt mondták jo a blokja.
véleményeteket elöre is kössz
5W-s Light teló olaj kell bele
az Endurocross forumban többet mondanak....
Helló Mindenki!

Nekem van egy 250-es cbf-em de nagyon kacsingatok crf-tipusok felé,de nekem leginkább az x-esek jönnek be.
Ezért is látogattam el hozzátok,de itt csak eddig azt olvastam hogy itt ez a baj ott pedig amaz.
Tényleg ennyi baj ezekkel a tipusokkal?

És lenne egy kérdésem még.
Szerintetek melyik vas éri meg jobban az árát?:crf250x vagy crf450x?

Köszi szépen viszlát?
Sziasztok. Nekem van egy cr500-asom ("89) és kicsit meghalódott a deknije. Kéne nekem egy új, a HONDÁnál azt mondták hogy 125000 HUF, na annyit pont nem adnék érte. Kéne nekem bontó cím, tel ahol utánna tudok érdeklődni. Ha valaki tudna ilyet az dobjon nekem egy mailt (katona.gy@srv.hu). Előre is nagyon köszönöm!
háj

haverom elakarja adni a cr-jét nemtom pontosan mennyiér de akörül. Korához képest brutálisat megy
sztem kérdezz rá:itt a hirdetése
Helloka! Érdeklődnék 125 ccm cross vagy enduró után! olyan 80.000ft-tól 150.000ig évjárat 1985-től! üzemképes állapotban. Ha lehet kawasaki vagy honda na de min1 előre is kössz