Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Ma pont ezt tettem :D
Cseréltem benne gyertyát ngkbr9eg, 1cm vastag legszuroszivacsbol 2t összeraktam, kipucoltam a tankot, karbit szetszedtem kipucoltam, beinditottam a motort...
Szivatoval pörög mint az allat, felallasba ketyereszik de nemtudom beallitani hogy ne fulladjon le. ha gazt huzok csak hörög a motor. van valami jó tanács?
G.Dave!
Ahhoz nem is fogsz találni légszűrőt! gyárilag is "belefarigcsált" légszűrő szivacs van, vegyél pár centi vastag szivacs tömböt és vágj bele kicsit nagyobbra hagyd a széleit hogy passzoljon ne engedjen a szélein. Ja és a legfontosabb a légszűrő spré!
Sziasztok!
Tegnap vettem egy crm 125öt, ma szétszedtem, természetesen belefarigcsált szivacsdarabka volt a légszűrő...
Viszont sehol sem találok hozzá légszűrőt.
Tudtok segíteni?
Köszi
Sziasztok!

Valaki bont CRM250-et?
Helló!
Nekem van egy!
Hello!
Keresek Honda crm 250-hez váltokar felőli blokkfelet.
Köszi.
rxrx2190@gmail.com
06303319736
Eladó egy papíros 2018 ig műszakis 125 ös CRM A1 el vezethető motorkerékpár, amit tudni kell róla az, hogy teljesen szét lett szedve és minden ki lett cserélve, fel újítva. Blokkban minden szimering csapágy, hajtókar, tűgörgők, tömítések, henger hüvelyezve fúrva új Wössner dugattyú. A motor többi részében is az összes csapágy tömítés cserélve. Írhatnék regényeket de inkább hívj fel és mindent elmondok. Váz és a tank homok szórva lett és újra fényezve, idomok le alapozva (színre nem fújtattam még mert az új tulaj majd ki találja milyet szeretne) Új ProTape kormány és markolat, új fék, kuplung kar, KTM fejidom. Mindenről számlám és képes dokumentációm van.
Kérem csak komoly érdeklődők hívjanak. Az ár alkuképes, sok tartalék alkatrészem van hozzá.
Motorban 0 km van bejáratós!!
Telefonon érdeklődj, ha nem veszem fel, vissza hívlak!
+36204260625
Mar nem. A hatso lamba kontakt hibas volt es valamiert elol lampa se duda nem volt. Leszedtem kikotottem es minden jo lett valszeg a power is emiatt lehetett rossz. De egy hatso teleszkopod ha van akkor erdekelne mert az enyem nagyon puha
Szia! Produkálja még a power hibát? Van pár alkatreszem ha érdekel.
Sziasztok! Valakinek van komplett hatso teleszkopja? Vagy esetleg mit kellene cserelni hogy ne legyen annyira puha? Nem log megneztem bakon.
Ja meg gaz bovden hozza valo gyorsgazkarral kellene bolt+link ha van.
Sziasztok!
Lenne valakinekbcrm125 szervízkönyve esetleg kapcsolási rajza s.o.s. Be ???
Köszönöm
Crm125 valtokar erdekel. Surgos lenne! 1999 evjarat
Mitol.lehet az hogy amikor nyit a power akkor berangat es ha gazt elveszem akkor utana rendesen megy nyitas utan. Mi lehet a baj?
Sziasztok! Mitől lehet hogy 6-7ezer körül mikor nyit a power akkor berángat a motor és utána megindul de addig is szaggat. A blokk "elvileg" fel lett újítva az előző gazdája által. Meg a légszűrő egy méretre vágott szivacs. Ehhez nem tudom van-e rendes légszűrő , de ez tuti nem gyári. Na de még egy kérdés. Szét lehet szedi a rezót? (Honda CRM 125)
Sziasztok!
Crm 125-höz keresek supetmoto szettet, illvetve sport rendszert. Akinek lenne írjon.
Honda crm 250 1994 gyujtást keresek kompletten cdi álló forgó és jeladó dolgokat
125-ös papíros CRM-et vennék azonnal. Minden megoldás érdekel. Akár törött, vagy nagyon hiányos is.
sziasztok
ha esetleg valaki keres tankmatricát crm-re a képen láthatót eladnám
szia nekem van egy kicsit hiányosan , kipufogó könyök, berugó kar hiányzik meg kéne egy hátsó gumi,henger fel lett fúrva 0km es új dugó 0 km es
ha érdekell hívj bátran vagy írj :0620 3596316
Üdv Mindenkinek! Honda Crm 250- hez keresek ball oldali blokkfelet. akinek van eladó vagy ismer olyat aki árul. legyen szíves segítsen benne! köszi előre is! :) Széles utat!
Sziasztok crm nsr 125 hengert keresek ha valakinek lenne írjon
Sziasztok!
Önindítós 25-ös crm-et vennék! Hibásan is, darabokban is!
Én arra tippelnék, hogy a hengertalp vagy a hengerfej tömítés ki lett hagyva, így csökkent az égéstér mérete. Ettől az öngyulladás.
Crm 250 alkatrèszek
Blokkhoz ès vàzhoz is.
06303319736
Karburátort szétszedtem,de nem láttam hibásnak semmit benne.Gyakorlatilag hideg a motor,kb 10 másodperc után jön elő,meg egy minimális gázadásnál,ahogy picit alapjárattól feljebb megy a fordulatszám.Nem változtattunk a hengerfejen semmit,friss fúrás,belevaló Wössner dugattyúval,síkban a henger tetejével.Sem feljebb ,sem lejjebb nincs a dugattyú éle.Összes szimering új hő és olajálló,normális minőség.
Még van pár ötletem,azt megpróbálom kizárni egyenként.
Keihin karbihoz lehet valahol úszóház tömítést venni?Mivel tudnám pótolni,eléggé összelapult és ereszti a benzint?!