Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ment a levél.
gulyaspatrik1992@gmail.com-ra küldheted!
A hátsó egy az egybe bele megy az elsőhöz kell egy távtartó.Ha gondolod küldök képet.
250eshez való kerekek?
Valaki esetleg nem akar supermotot a crmjéből?Lenne hozzá 2 komplett kerekem! ☺
Nekem is van CDI.
Küldj egy képet, privátba vagy e-mail-be.
Passz,nincs már meg sajna. 96-os évjárat,ha ez valamit segít.
Oszt milyent, van 5 féle :) Száma megvan?
Sziasztok!
Crm 125 cdi keresek. Akinek van eladó,írjon.
Sziasztok ! Van egy Honda crm 50-em, ahhoz szeretnék dugattyút. Képek alján az NSR 50-be is ugyan az a blokk van szerintem. De a biztonság kedvért ha tud valaki adhatna pontos méreteket. A henger átmérőm 39.5 mm-er. Adtak hozzá dugott de az nem ebbe való.
Szia probalkozz suberttű állással varialni pl. nekem is ez volt igaz mas tipusnal, eggyel lejjeb raktam a tut és javult.
Sziasztok kérdésem lenne Honda crm 125 99 es évj 7000 nél nyit a power de elötte 6000 nél be dadog meg torpan a motor utána el kapja mitől lehet ez friss wössner dugo nagyobb láncerék előre is köszi a választ
Üdv
crm 125 2001-hez keresek kompletten power szelepet,
Hali :) hány deci váltó olaj kell a crm 125 be?
Sziasztók.most készülön venni egy 50cm-es crm-et. Kérdésem az lenne honnan lehet alkatrészt rendelni Hozzá ?
Sziasztok! A CMS jó oldal, sok mindent rendeltem már tőlük, főleg oldtimer projektekhez. Nem túl gyorsak, de korrektek.
Ezt az oldalt nem ismerem, csak elmentettem "mindenesetre"...
https://www.bike-parts-honda.d...

Valaki esetleg tudna segíteni, hogy a CRM 125 ('98) miért megy össze-vissza a fordmérője? Már cseréltem próbára, de ugyanaz a helyzet.Minden más makulátlan, de a fordmérő nem jó értéket mutat, és ugrál fel-le...
Tapasztalat esetleg valakinek?
Köszönettel!
Sziasztok.
Honda NSR125 dugattyu jo lehet CRMbe? A mostani át van égve 2. gyűrűig szóval mindenképpen kellene valami dugattyú szett, vagy ha esetleg tudtok jobb megoldast ilyen arban akkor legyszíves irjatok valamit.
http://alkatresz.robogowebshop...
Nekem eddig mindent tudtak és megérkezett max. 2 héten belül. De most találtam egy webshop-ot, még nem rendeltem innen semmit de úgy látom itt is van minden. Nem olcsó ez sem, de talán valamivel kevesebb mint márkakereskedésen keresztül.
http://www.cmsnl.com/
Nekem is ez a tapasztalatom, az alkatrészek 90%-ához így jutottam hozzá. De sajnos van néhány dolog, amit képtelenség máshogyan beszerezni (pl. az U sín, ami semmilyen hasonló évjáratú CR-ével nem kompatibilis). Bár azt tegyük hozzá, szerencsére nem kell sűrűn csereberélni a dolgokat ezeken a régi japán gépeken. :-)
A gyári alkatrészek mindenhol nagyon drágák lesznek, főleg mivel a CRM japán belpiacos. Van néhány cég itthon aki kifejezetten belpiacos motorokhoz való alkatrészek beszerzésével foglalkozik, de árban nem tudom milyenek. Szerintem jobban jársz ha amit csak lehet, méret alapján veszel, például csapágyak, szimmeringek stb. Sokkal jobban jársz.
Sziasztok! Honda CRM125R 1994es motoromhoz kellene csapszeg méret és felső tűgörgő méret. Előzőtöl kérdeznék ,hogy Honda márkakereskedésben mindent tudtak rendelni hozzá? Hány hét vagy hónap volt mire megjött?
Sziasztok!

Valaki tud esetleg olyan weboldalt, ahol gyári alkatrészeket lehet rendelni CRM-hez? Eddig a székesfehérvári Honda Márkakereskedésnél szereztem be azokat a dolgokat, amiket máshol nem lehetett, de borzasztó drágán adnak mindent. Lehet egy ilyen oldal se lenne sokkal olcsóbb de, de ki tudja, pár ezer forint is valami. :-)
Honda HM CRE 50 Bontás
Eladó az összes alkatrésze. Egyben nem.

honda4022@gmail.com
20/482-2625
www.bmotor.hu

(A honlapon még nincs fent belőle alkatrész...)
Üdv!
Szürke blokkos CRM250-hez keresek hengertalp tömítést. A képen a jobboldali. Baloldali fekete blokkoshoz való,az teljesen új,az eladó is,vagy odaadnám cserébe egy nekem kellőért!