Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos az számomra megfelel, csak arra kérlek hogy előtte küldj nekem képet róla !
5000ft
Üdv. engem csak a 80-as blokk felek érdekelnének, tudsz képet felrakni? Mennyi lenne?
Sziasztok!

Valakinek elfekvőben van egy ülése esetleg?
Eladó rojekt meghíusult mert kamionozok ELADÓ KOMPLETT MBX 50 BLOKK FELÚJÍTVA KERÉK IDOM MEGVAN GUMIK KELLENEK RÁ BLOKKRA 40EZER KÖLTVE! ÁRA 50EZER!

Most adok ajándékba blokk felet 80asét! Sürgős eladó robogóra gyűjtök! Ára 50 ezer alku minimalis ! 06705993635
Az oldalidomok készen vannak, így már bármikor tudom pótolni bárkinek is hiányzik ;)
Face-n írtam.
Szia Uzsi! légyszives küld el a pontos nevet, címet, tel számot ahova küldhetem az idomokat, akár itt privátban, vagy a Facén (https://www.facebook.com/motivaplastic) Holnap készen leszek vele! Amint kész rakok fel képet is :)
Hali!

Valakinek tanksapka eladó ?

Köszi.
Igazából odavannak a cuccaim, nem hibátlan semmim, tehát bármilyen fényes fekete megteszi nekem. :D
Uzsi. Színben mire gondoltál az új idomra? Hétvégére kész lesz a sablon így jövőhéten már meg is tudom csinálni az idomokat, ha van olyan színezőm ami neked kell. Ral színskáláról dolgozok szóval mondod a kódot én csinálom, így nem kell fényeztetned. 6000Ft lesz a 2 oldalidom.
Már utána érdeklődtem. Tárgytalan.
Van esetleg több képed róla ?
Eladó rojekt meghíusult mert kamionozok ELADÓ KOMPLETT MBX 50 BLOKK FELÚJÍTVA KERÉK IDOM MEGVAN GUMIK KELLENEK RÁ BLOKKRA 40EZER KÖLTVE! ÁRA 50EZER!

Most adok ajándékba blokk felet 80asét! Sürgős eladó robogóra gyűjtök!
Hali! Esetleg tanksapkád ? vagy tankkal együtt ? van esetleg ?

Illetve ha bárki másnak van tanksapka érdekelne, aminek jó a tömítése.Nem feltétlen kell gyári, jó más is ha jó a gyári helyére.
Ne aggódj :D Megoldom ! Ugyanis kb 3 vagy 4 idomot hagytam el, a sietségbe, és soha nem lett meg egyik sem, Ezért nem is lett volna patenttel :D . Van már rá elképzelésem, átfúrni nem akarom. :D
Okés, sejtettem, így tegnap neki is álltam. Annyi, hogy az eredeti idom patenttel rögzíthető, viszont én azt nem tudom megoldani, így csavaros megoldással lehet majd rögzíteni a mocin.
Sajnos a piacos feléről tudom csak a sablont levenni, és azon nem tudom bejelölni, hogy a patent pontosan hova esik. De talán, így nem esik majd le a mociról az idom :) egy szép fejű csavarral biztos jól nézhet majd ki.
Elvileg ilyen hengerem van, aki gondolkozik rajta az vegye meg, sokkal jobb . :D
Nem konkrét érdekel, de írd össze milyen cuccok maradtak aztán hátha ! :D
Oldalidomra lenne szükségem :D
Nincs mit! En is koszonom szepen! :) Meg lesz nalam nehany fem alkatresz ami elviheto apropenzert, pl: hatso csomagtarto, lamparogzito keret, egy hatos lampa, es egy elso lampa amin az uveg hibatlan de szet van esve teljesen, ha esetleg valakit erdekel osszeirok mindent :)
Szia Uzsi megkaptam az idomokat, (amiket ez úton is szeretnék megköszönni Scoreco-nak) neked mi kellene, mert akkor annak állok először neki hogy levegyem a sablont róla.
Sziasztok! Hátha valakinek jól jön ,micel ritka. Henger 6500.- ért! http://www.jofogas.hu/somogy/Honda_MTX___NS_1_Henger_Akcio_57781696.htm
oki :D
Igen igen, sikerült lenyúlnom előled ;) hajtom majd nagyon hogy minél hamarabb készen legyenek a sablonok.