Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! A gyujtó tekercset látod! A csatlakozóra ami zöld, arra a zöldet. Ami fekete arra a fekete-sárgat kell rádugni! Nincs kikötve csak azért húztam szét, hogy letudjam fényképezni!
Szia!
Nagy király vagy .
Ez így már mindjárt világosabb.Közben sikerült kideríteni,hogy melyikre mi kell.Ha jól látom neked is így van bekötve.Csatolom.
Még egy óriási kérdésem lenne.
Ha jól látom ott van neked mögötte a gyújtó tekercs.Lágyszíves mond már meg,hogy melyik csatlakozóra milyen színű kábel megy(zöldre és a feketére).Vagy ki van neked kötve az ami a képen látszik?
Várom válaszod.
Üdv.!
Nagyon sűrgősen eladó mtx 125-ösöm 94-es!És Cpi popcorn tipusu robogóm!Nem bontom meg egyiket se,egyben eladó!Ár:Mtx:70 ezer! Cpi:60 ezer!(2004)Mind a kettő üzemképes!Képet küldök ha kell! Email:cziprusz@freemail.hu
Tel.:06306013543
Telefonon reggel 7-től este 11-ig nyugodtan lehet hívni!Emailre válaszolok!
Tudtam csinálni egy képet. Ennyit tudtam segíteni.
Hello!
Van egy 80as mtx főtengelyem eladó, 0km es most lett felújítva,sajnos nem tudom mire használni már,mert a motor leégett,a főtengej ekkor nem volt benne a motorba,mert felújítás alatt ált a motor így a tengely hibátlan 0kmes, még a szerelőtől se hoztam el (HD08-as blokkban volt)
az árát 15 000 ftra gondoltam,ha kell valakinek írjon és megbeszéljük!
Üdv.Akkor most jól megkevertél.Mert a fekete sárga és a zöld nekem a blokba megy és a kék-sárga csíkos is.A zöld a test,fekete sárga csíkos ott kapja az áramot a CDI.Kék sárga csíkoson a főtengely jelet.Mikor tudnál csinálni egy jól kivehető minőségű képet.Légyszives segitsél melyik szín hova tartozik pontosan nálad.Mert most már nagyon össze kuszálodtunk és nem jutunk egyről a kettőre.Köszi.
Bácsika! A fekete-fehér csíkos a motor eleje felé megy.Nálam a fekete-sárga és a zöld a a gyujtó trafóra. Pechetek van nincs itthon egyik fényképező se. Maradt a telefon, de az meg csak ilyet tud.
Szia!
Akkor most mi is a jó? Rajz szerint a fekete-fehér csíkkal a gyújtás kapcsolóhoz megy.Ha már így megkevertél és kinyírtam a CDI-t akkor légyszíves segíts.
Légyszíves fényképezd le a te tirisztorod és csinál képet a csatlakozóról és az oldalán lévő számokról is.Aztán próbáld már valahogy megnézni,hogy a fekete fehér csíkos kábel a gyújtás kapcsoló felé megy?
Előre is köszönöm és remélem válaszolsz hamar mert fontos lenne.
Köszönöm előre is.
Üdv.!
A kép lemaradt.
Bocsáat!
Jó hogy írtál most látom ezt is elírtam.
Talán végre sikerül jól megírni.
üdv mindenkinek eladó 125ös mtxem részletekkel kapcsolatban írjatok a koczkabalint@gmail.com-ra
Szia
Nekem nincs olyan,hogy zöld fekete.De az általad küldött rajzon sincs.Azon fekete szürke csíkkal van.Az lenne neked a zöld-feket csikkal?
Várom válaszod.
Szia!
Úgy néz ki először a (drotos5)-el jól kötöttük be a tirisztort.Mielött szét lett szedve a moci működött.A blokkhoz nem nyúltunk mégse(sincs)szikra.
Mi lehet a gond szerinted?
Végignéztünk mindent a generátortól jön a feszkó a jeladóból is.A gyújtótekercset szintén külön áramról működik.Tehát ad szikrát.
Behalt a tirisztor attól,hogy szét lett szedve a moci?
El nem tudjuk képzelni mi lehet vele a gond.
Ha van valami ötleted szólj.
Kevés az érdeklődés!Egyenlőre marad egyben a moci!Lehet hogy inkább helyre állítom!
Szevasztok!
Tud valaki honda mt-hez CDI-t(tirisztort)és gyújtó tekecset?
laszloadam4@gmail.com
Müanyag!Árakat holnap adok meg ha nem gond!Addig megpróbálom beárazni az alkatrészeit hogy jó legyen mindenkinek!
..plexis az ez első lámpa idom? ha plexis, írj egy árat rá légyszi....Köszi
Van már kép fent a fórumon a motoról ezen az oldalon vagy az előzőn!Üléshuzat nincs rajta!Idomok megvanak,csak festésre készülőbe!Az egyik oldal idom keté volt törve és a faridom,de már javitva!De még van csiszolni való rajtuk!
Idomok (ha jó állapotúak, első féktárcsa, kiegyenlítő tartály kellen. Ird meg mennyire gondoltál értük. (Kép van a motorról?)
Ugyan ilyenem van, az enyém 87-es. Az idomokat megvenném róla szivesen :D:D:D
küld el a palmaz@fibermail.hu-ra hogy milyen áron adod és megbeszéljük
Szóval mindenkinek:Van 1 mtx 125-ös enduróm!Egyben nem nagyon akarják vinni,de ha megfelelő érdeklődés van az alkatrészei iránt akkor bontom!Írd meg mi kéne és mennyit adnál érte!Email-re is lehet írni:cziprusz@freemail.hu
Mit adnál az alkatrészekért!Ha jó ajánlatokat kapok akkor tutira bontom az mtx-et!
Üdv.Első kerék ha tárcsa fékes.Hozzá való cucc.első fogaskerék.Ülés.
Van érdeklődés,csak még kicsit kevés ahoz hogy neki is fogjak!De várok kicsit!Holnapra meglátom hogy mennyi lesz az érdeklődés!