Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk....ÉN....
De nem barkácsolás....Van olyan kivitel...aminél a motor plexijét nem is kell kifűrni....
Üdv a klubban. Sajnos itt közöttünk nincsen 1200-es tulaj (vagyis nem igazán tudok róla). De afészen a VFR klubban van kettő is, valamint a VFR klub honlapján is vannak páran. Keresd meg őket és biztos fognak segíteni neked.
Heló mindenki. Vettem egy 1200-es vfr-t, a levegöszüröhöz szeretnék hozzá férni, de az idom leszerelés elég macerásnak tünik. Van valakinek tapasztalata, elkelne egy kis segitség. Köszi.
Szia!
Köszi, akkor nézek majd valami bubist. Ezen az oldalon olyasmik vannak? http://www.motorplexibolt.hu/c...
Szia, én 187 vagyok, vegyél rá bubis plexit, ebay-ről a fekete itthon van kb. 7000ft-ból, nekem is olyan van fent. Hibátlan, sokkal jobb mint a gyári minden szempontból, ráadásul nem fog úgy kinézni a motor eleje, mint egy dobozos teherautó kabinja.
Nem is értem kinek van ízlése egy ilyen pleximagasítót felbarkácsolni, szerintem iszonyú gáz, pláne egy sport-túra gépen.
Mert szereti a fogaskerekes vezérlés süvítését és a nyomaték hegyeket :D
A legjobb nyomatékot és fogyasztást gyári dobbal tudsz elérni.....de minek vesz az ember V4-et ha gyári dobot hagy rajta????
Sziasztok, Hamarosan tulajdonosa leszek egy 2002-es VTECH.es gépnek. Gyári kipufogó van rajta. Érdekelne a tapasztalatotok, hogy érdemes e rátenni egy sportdobot? Köszönöm előre is a segítségeteket.
Köszi de sajnos az nekem nem jó.
RC36/2
94-97
Szija milyen évjáratra való a plex?
Sziasztok!

Boldog új tulaja lettem egy 2002-es VFR 800 Vtec-nek. (Lassan az adatlapom is frissítem)
Főleg hosszabb túrázásokra lesz használva a gép és viszonylag magas 186 cm-es vagyok és jó jönne valami plexi magasító.
Van valami tapasztalat, hogy ilyen paraméterek mellett mit érdemes ?
Köszi!
Csak segítség az összes VFR800-ba ugyan az a levegőszűrőbetét.
Pipercross sportlégszűrő eladó VFR 800 98-01-hez, használt, 8.000 Ft.
Vfr 750 plexi 3500
Pipercross sportlégszűrő eladó VFR 800 98-01-hez, használt, 8e Ft.
Szia, 115€-ért van neten, én 18000 körül gondoltam. Állítható 360fokban a magasság és a távolság is.
http://www.thurn-motorsport.de...
MRK kedvezménnyel főleg
Szia. Mennyiért adnád a lábtartót???
Sziasztok! Mikor megvettem a motorom volt rajta egy átalakított rendszámtábla tartó és egy állítható lábtartó. Én mindkettőt visszacseréltem a gyárira, ha valakinek érdekesek lehetnek szívesen megválnék tőlük.
Budapesten Zs+u. Ők az egyik legolcsóbbak alkatrész terén.
Sziasztok!
Tud valaki vtec-hez olcsón aksit!
Egész télen rendszeresen töltögettem, semmi baja nem volt. Gondoltam ma berakom és gurulok egy picit, erre reggel ránézek a töltőre és akku offline :\
Sziasztok!
VFR800 VTEC vásárlás előtt állok, mire érdemes figyelni ? Mik a gyakori hibajelenségek, vagy van-e esetleg valami jó tanács ?
Köszönöm!
Sziasztok. Keresek megvételre 800 fi-t, ami forgalomba helyezhető vagy magyar papíros, Lehet sérült, hiányos, sőt, annak örülnék. Amire szükségem van: blokk, váz, tank, kerekek, fékek. Minden másra nincs szükségem, úgymint elejére, segédvázra, ülésre, farokidomra, kipufogóra. Ami alap: váz sérülésmentes, blokk rendben legyen. Ha van ilyen ajánlat, azt szívesen veszem. Projekt alapnak kell.