Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Látott már ilyet valaki itthon??

Honda Europe sem valami segítőkész. :S
Kozmax-al beszélj biztos segíteni fog.
Hátsó lámpa is megvan még, piros prizmás.
Nem ertek a dologhoz. Azt tanacsolnam, hogy a kerdest tedd fel a hondavfrclub foruman, mert ott tobben profi szerelok is, nem csak vfr fanok. Ide kevesen jarnak kozuluk, es azok is ritkan szolnak hozza.
Szaisztok! Szeretnék segítséget kérni,mert teljesen szétcsúsztam. Feltettem egy új fesszabályzót elsült a fő biztosíték, mert balfasz voltam és valami hozzáért valamihez. Kicserelétem minden fasza, beindítom a töltés 12,4-re felment majd leállt a motor, ez pár mp volt igazából. Megint elsült a biztosíték. Lekötötem a fesszabot és újra gyújtásra tettem, de ismét kisütötte a biztit. Kerestem a zárlatot sehol semmi, vagy a fő biztosíték vagy a benzinpumpa biztije szállt el. Kivettem minden biztosítékot megnéztem, majd egyszercsak vissza tettem a biztiket és nem sütötte ki, de nem tölt a pumpa. Odáig jutottam, hogy a pumpa reléje jó, de nem húz be, ha rövidre zárom a pumpa tölt. A relé nem kap vezérlő jelet. Félek, hogy a computer szállt el. Létezik, hogy valaki ezt emberi áron be tudná vizsgálni, hogy kizárjam a computer hibát? Kölcsön nem kérnék, mert ha nem az a gond és tönkre teszi a motor akkor vehetek kettőt, fordítva meg megint nem jó, mert ha a computer elbasz valamit akkor két motoron lehet hibát keresni. Egyenlőre nem szeretném egy profi szerelőre bízni a hiba keresést, mert nagyon gáz, de egyeremista vagyok és nincs rá keret (persze akinek van pénze majomra legyen banánra is, de ez elég váratlanul ért :S)
Helyesen: CSAK és KIZÁRÓLAG telefonon keresd!
A kérdésedre a válasz (a többi privátban):

Igy néz ki. Doboz, kulcsok, leírások mind eredetiek.
Jelcsát telefonon keresd. Bár Én nem ismerem, de már többen írták, hogy csak úgy érdemes, mert egyébként nem követi a fórumokat. Rengeteg használt cucca van, motor alkatrészekkel és tartozékokkal foglalkozik.
Bocsi, elnéztem :)
Hello. Fehér vagy piros prizmás? Mennyiért adod?
Szia

Nekem van, hívj fel.
küldtem privit.
hello. givi v35 oldaldobozaid is vannak?
Uraim 17*4,5ös hátsó felni mérettel csak az RC24es rendelkezett, vagy volt más típuson is ilyen méret?
Sziasztok 93-as 750-es dupla lámpásnál tompitott fényszorónál mindkettő lámpánal világitania kell?
Keresek 2004-es VFR 800-ra bal első lámpát.
A befecskendező rendszert ;)
Köszi srácok, kipróbálom mindkét módszert.
Úgy legyen! Köszi.
Nem olyan veszélyes, 8-10e-nél nem szabadna drágábbnak lenni. (Főleg, hogy egy hozzá értő, akinek van jó műszere plafon 30perc alatt megcsinálja, pakolással és kávéval együtt.)
HALI ;)

VFR 800 gyári új idom! Eladó!
Jobbos!
20/223-1420
Üdv Mindenki!

Úgy néz ki lecserélem a CBR600F4i-t egy VFR800 VTEC-re. Azt szerettem volna kérdezni, hogy az általános dolgokon kívül mire figyeljek a vásárlásnál. Teszem azt a CBR-nél a láncfeszítő szokott probléma lenni. VFR-nél van hasonló? Köszi előre is a segítséget!
VFR 750 és 800 GIVI csomagtartók eladók.750(94-97) hátsó konzol+platni 20e.
800asra(98-02)Wingrack(hátsó+oldaldoboz) 32e.Igény szerint Givi dobozok is 35től 52L-ig.Tel:70/3179083
Sziasztok érdeklődnék 1988 VFR 750 RC24 be szintetikus félszintetikus vagy ásványi olaj való?