Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem scorpion volt fent, nagyon szép hangja volt. Képen csak 1 van, de dupla szett, összekötőkkel

http://www.ebay.ie/itm/Scorpio...
Szia!
Leírnád, hogy mit raktál fel? Nekem is szándékomban áll lecserélni a meglévőt. Esetleg raknál fel képeket is.
Előre is köszi!
A gyári dobozok NEM levehetők....ha jól tévedek....
Köszönöm szépen a gyors választ!
Inkább transalpos csoportban kérdezz, ahhoz van inkább több köze. Elnyűhetetlen motor, alig van típushibája, kardános, Az egyetlen nagy hátránya az ereje, hiányzik belőle 30LE :)
Túrázás szempontjából hibátlan motor, keveset eszik, gondozásmentes menet közben szélvédelme is kiváló, ha beéred a 40-50LE-vel, jó társad lesz :)
Mármint nekünk V4 100+ ló tulajdonosoknak mi a véleményünk egy V2 50 lóerős motorról?
Sziasztok! Honda deville 650 - ről mi a véleményetek? Lehet hogy a következő motor az lesz!
És üdv a klubban, nem bános meg, a világ legjobb sport-túra paripáját vetted meg!
https://motoralkatresz.eu/motorok/honda/800/VFR800F_VFR800X_Crossrunner/2001/

Én már csak tőlük vásárolok. Megbízható jó kereskedő. Olaj a gyári előírt a 10W-40, de ha 10W-50et teszel bele az sem baj, sőt. 3 liter kell belőle.
Sziasztok Vfr-esek! :)
Tegnap vettem egy 2001-es Vfr-t.A lánc rajta kuka...esetleg tudnátok segíteni,hogy milyen fajta és számozású kell hozzá persze kompletten fogaskerekekkel együtt...illetve milyen olaj kell a motorba?!Köszönöm a segítséget! :)
Szia!
https://www.motomike.eu/de/cat...
Itt sok hasznos dolgot találsz, méreteket is.
Tourmax készletet építettem a sajátomba anno, ma is vennék ilyet ha szükségem lenne rá. Én is képzett "csapágy buzi" vagyok koyo párti. Végig jártam ugyan ezt a kört. Ha nem veszel porvédőt a legjobb csapágy is tönkremegy hamar a régi alsót pedig megmenteni nem könnyű feladat.
Bátran ajánlok egy készletet engedd el azt a pár ezer forintot amit spórolnál és örülj az egyszerűségnek
Sok sikert a továbbiakban!
Peace
Érdemes felmérni a csapágy állapotát. Biztosan cserélni kell? Lehet hogy elég újrazsírozni, és jól (finoman) beállítani. Megfelelő karbantartás mellett sokat kibírnak.
Koyo-t itthon is lehet kapni. Sokat meg lehet vele spórolni. A számát általában direkt nem közlik manualban, motoralkatrészes oldalakon. Volt egy katalógus régebben, de sajnos már nem él a link amit ismertem.
A gyári vagy az OEM nem kúpgörgős. Az a 12e a márkaképviseletnél. Egy kúpgörgős, ami felépítésénél fogva strapabíróbb még utángyártottban is többe van itthon, hacsak nem valami gagyi. Ezért linkeltem az Ebay-t. Az "itthon is beszerezhető" a porvédőre vonatkozott, gondolom az azért nem egy disznó ára, és a Koyo kúpgörgős Ebay-es csapágyakkal együtt már többet érhet mint a kereskedős gyárinak titulált, ami sokszor a valóságban nem az aminek mondják. Az alsó csapágynak sokkal kisebb a jelentősége mint a felsőnek. Csak segíteni szerettem volna, mindenki úgy és arra költi a pénzét amire akarja.
Pyramidparts-os csapágyat ne rendeljetek Ebayről. Fele vagy harmad annyi görgő van a csapágyba mint a képeken.... Máig a polcon van egy szett a kiss vifferhez mert nem merem belerakni annyira kritikán aluli minőség...
A Nagyvas.hu oldalon 11000 HUF......
Igazad van. Itthon is beszerezhető a Honda képviseletnél.
Egy kormánycsapágy szett kijön 12000 körül. Arra a minőségi kúpgörgős csapágyra kíváncsi lennék ami 1500 Ft/db.
És ez az oldal is sokat tud segíteni adott esetben ha kell valami Hondához. https://www.davidsilverspares....
Gyanítom az itthon is könnyebben beszerezhető, de nem próbáltam. Van amihez adnak (bár nem koyo): wWWpZyXOP&vxp=mtr]https://www.ebay.com/itm/Honda...[/url]
Valóban nem gagyi, de nem látom hozzá a porvédőket. Anélkül meg nem sokat ér.
Ez nem No Name és olcsóbb még szállítással is: https://www.ebay.com/itm/VFR80...
egyébként a hasonló minőség ezekből a méretekből nem is tudom létezik-e csapágyboltban. Nekem még a mosógépbe is úgy rendeltek normális minőséget, mert polcon csak a kínait tartották. Pedig az normál golyós csapágy porvédőkkel.
http://www.manualedereparatie....

Nézd meg benne, szerintem le van írva.
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Honda VFR 800A 2004 es motoron szeretnék kormány csapágyat cserélni. Azt tudom, hogy google és motoros boltok és találtam is.
De azt szeretném meg kérdezni, hogy valaki cserélt e már és esetleg van csapágy szám amit tud, hogy jó hozzá. Mert csapágy boltba max 1500ft /db a csapágy. Kicsit sokkalom 15000Ft ot és akkor még ráadásul számomra a motorboltokban tök no name.
Válaszotokat és segítségetek előre is köszönöm!
ÜDV:Letsgo
Szia! A vezérműtengelyek külön is eladóak?
Köszi
https://auto.jofogas.hu/bacs_kiskun/Honda_VFR_800_VTEC_bontason___73682495.htm

Tessék.
Sziasztok ! Vfr800 2003 évjárathoz keresnék fejidomot,első lámpát , első sárvédőt, plexit , esetleg lenne valakinek? Vagy pár jó tippnek is örülnék , köszönöm ! 707722923