Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki a jó VFR szerelő Budapest környékén? Most szeretnék venni, átnézetném vele.
A csere is csak ideiglenes megoldás de tudunk jó szerelőt a megoldásra!
A feszabik már 90%-ban letérdeltek egy 12 éves Vifferben, és 60%-ban a generátor. Ha már ezeket cserélték akkor nem lesz gond.
Hali, 2006 környéki/után vfr 800 vtec tipúshibák?
Hosszú túrákra használnám leginkább.
Mire kell figyelni vásárlásnál?
Ennél is fennáll a feszültség szabályzó hiba? erdemes vásárlás után újra cserélni?
Hali.Ok.kosz.udv Pali
Fesz szabályzó téves infó, az generátor akart lenni... :-) Van rá gyógymód, hála lelkiismeretes szerelőnek és volt vfr tulajdonosnak. Yamahaworld-ban megtalálod :-) A termosztátot annyira nem nevezném hibának, de valós jelenség az is! Ha nem mindenáron a km a lényeg (sokan elhiszik ezzel a motorral kortól függetlenül a 30-40.000km-es futásokat), akkor tudok egy valóban vfrklubbtag valóban a mai napig szervizelt vtec-et :-)
Szia. Jelenleg még zajlik az ügy büncselekmény lett. Nem tudom meddig tart. Ha lezárul megkereslek, mert addig ugye semmit sem csinálhatok. 5 hete történt még meghallgatás sem volt.
Szia.
Az F4 az eladó esetleg?Lehet érdekelne.Ha esetleg rámcsörögnél vagy elkuldod a szamod,felhívnálak.kösz.70-3179083.Pali
1000-ből 1 vagy 100-ból 1 nem ugyanaz
Sziasztok! Vfr 1200 f ről tudtok valami rosszat mobdani? Mert jó az van bővet a tesztekben. Most hogy ràszàntam magam,és nézem a hírdetéseket, talâltam egy blokkcserés darabot.. Bmw nél ez nem lepne meg....de egy hondànàl? Köszi előre is....
Remélem mielőbb üdvözölhetünk a köreinkben!
Köszönöm szépen a részletes választ.
Nagy eséllyel a feszszabályzó már megadta magát és az cserélve volt ezeken a paripákon. Az Achilles sarka a Vtec-nek a generátor amely a nem megfelelő kenés miatt leégni szokott kinek előbb kinek később. Erre is van megoldás a generátor ház átalakításával, ha ez megtörtént akkor nem lősz mellé. Nem véletlenül gyártotta a Honda majdnem 14 éven keresztül. Nagyobb és kényelmesebb mint a CBR, talán jobban pakolható is. Ha nem volt xarrá törve a kerekek egy vonalban gurulnak és a váz is egyben van akkor nem lősz mellé. V4, isteni hang, és nyomaték, 6 literes fogyasztás ami PC-vel lejjebb is tornázható. Röviden ennyi.
Helló mindenkinek.

Eddig egy Honda Cbr 600F4 motorom volt. Bő 3 hete balesetem volt. Sajnos a motor gazdasági totálkár lett, így másik után kell néznem. A mostani újabbján az F4i-n és a Vfr 800-ason gondolkozom a Vtec-esen. Furcsálom, hogy árban nagyon nagy a szórás. Általános dolgokon kívül mire kell odafigyelni, milyen típushibák vannak? 2 személlyel használnám a motort főként hosszabb-rövidebb túrúzásra.

Előre is köszönöm a segítséget.
Normális olajzás mellett a 30 ekm simán megtehető
talán még több is!
Amit fel raksz, majd annyi ideig sem fog tartani ;)
Hondavfrclub.hu Ezen a fórumon minden kérdésedre választ kapsz. Szerintem az is előnyös ha egy klubos motort kifogsz abban nem fogsz csalódni.
Sziasztok!
Motor vásárlás előtt állok és nagyon megtetszett a VFR 800-as gép. Átböngészve az aktuális hirdetéseket kb. a 2005-2008 közöttiek férnek bele a költségvetésembe. A kérdésem, hogy van-e esetleg olyan alkatrész, vagy jellemező hiba, típushiba amire érdemes figyelni a vásárláskor? Eddig azt sikerült összeszednem, hogy a feszültségszabályzó és a termosztát hajlamos meglepetéseket okozni.
Köszi a válaszokat!
Hali.Nonfango szett van(a telszamod már nem találom)ha érdekel 70/3179083.udv Pali
Vfr800-ra 98-02 doboztartó konzol szett eladó.Hátsó doboz + oldaldobozok.Nonfango 848 dobozok 2 kulccsal.A doboz hatso dobozként is használható,valamint oldaldobozként is.Erősített renszerű.Összes tartozéka valamint szerelési útmutató is van.Ár 70eft.Üzeneteket nem figyelem tel:70-3179083.
Helyzetjelző foglalatot keresek és olyan doboztartó konzolt (Givit) ami oldaldoboztartós,mindkettőt 800fi-re keresem.Köszi
Ha vki nem tisztította, kente rendesen és folyamatosan rángatta a kart a kormány csutka jobb oldalán akkor benne van a pakliban...
Sziasztok!

Esetleg nincs vkinek eladó VFR 800.as eladó? 2005-2006 körülieket nézegettem, de vannak érdekességek. Pl 30k km után valós lehet egy lánc csere?
Sziasztok!

Milyen olajat ajánlanátok egy 2017-es Honda VFR 800X-be? Jelenleg 16k km van benne.
Sziasztok!
Milyen olajat ajánlanátok egy 2017-es Honda VFR 800X-be? Jelenleg 16k km van benne.