Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi
nagyon megköszönném , ha tudna küldeni valaki javítási kézikönyvet.
van egy 125 ös Varaderom is , aminek az olajszivattyúja rendetlenkedik és a motorja ugyan az mint a Shadownak.
köszi
Eladó Honda Shadow 750!
Hali
Nem tudja valaki hogy mennyi olaj kell a Honda Shadow 125-ös chopper-be? mert most vettem használtan és le akarnám cserélni az olajat.Várom a válaszokat.KÖSZI
Sziasztok!

Tudom, hogy a topic a Shadow VT125-ösről szól, de talán ez áll a legközelebb a kérdésemhez, végülis hasonló Akorlátos Honda chopperről lenne szó.

Egy Honda Steed NV400-ast szeretnék venni, ha összejönne rá a pénzem végre........... .

A kérdésem az lenne, van-e valaki, akinek van róla tapasztalata? Ha igen, leírná nekem?

Előre is köszönöm, Kacsa
Okés, elküldtem!
Köszi KEN!

Erre a címre küld légyszi: arnold.fazer@gmail.com

Szia MArnold!


Megvan az user manuálom magyar nyelvü *.doc file, ami az eredeti könyvel (nekem angol) van összehangolva. A file-t Honda márkakereskedés szerezte egyszer be nekem is.

Szivesen továbbítom, pénzt nem kérek érte.

Irj e-mail cimet ahova küldhetem.

Üdv.: KEN
Helló Ken!

Hát nem ma írtad a hozzászólásod, de azért megpróbálom hátha még megtalál a kérésem. Megvan még esetleg a VT 125 User Manual-od? Ha igen engem érdekelne még pénzért is.
Helló mindenki!
Lenne aladó króm első sárvédőm. Felszerelve nem volt, szóval karcmentes,szép állapotban. Ja és erdeti honda! eamilban tudok képet küldeni,ha valakit érdekel.
Ára: 31000Ft
NEKÜNK VAN EGY ELADÓ HONDA SHADOW VT 600C 2002es
Videó és képek az adatlapomon!
1.100.000 FT
Üdv..motoros barátok,JT lánckerék hátsó, vt125-re csomagolásban eladó,illetve cb750,Slr650 stb...is akit érdekel jelezzen...
Sziasztok!
Én a tavasszal szeretném letenni a motorvizsgát (10éve vezetek autót) Sajnos csak akkor lesz rá pénzem.Segítenétek nekem pár tanáccsal mit,hogy csináljak:motor választás,vásárlás mert nincs senki akitől tanácsot kérhetnék. köszönöm Ani. anima-78@hotmail.com ha esetleg valaki segítene....
hali srácok! Szeretnék egy két érdekeséget megtudni a Honda CMX rebel 125-ről? Ha valakinek már van tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban léci ossza meg velem! (típushibák, motorozhatóság, motorerő stb...) Előre is köszi
Szia Boti78

Bocsi hogy későn válaszolok, sajna nem voltam net közelben. Az XL 125V-t nem tudom megmondani, mennyit megy végre. De ugyanaz a motor hajtja, mint a VT125C Shadow-t. Ez pedig nyolcadliteresbe elég erőssnek mondható. A Shadow 100-110 Km/h-t produkál, de akkor már nagyon pörög. Mindehez az társul, hogy én is 90 Kg fölött mozgok, és a motor is 160 kg-os. Barátnővel egyött mi is mentünk már 100 Km/h-t is, de 80 Km/h-val hosszabb távot is simán elvitt.

Az XL 125V tudtommal hat sebességes, igy ezzel a motorral szerintem képes az álltalad kívánt utazóra. Ha valami más kérdéset van szivesen válaszolok.


Üdv.: KEN
Szia KEN!

Érdeklődnék csak hogy mennyi az XL 125V végsebessége (testsúlyt is írj már légyszi ), valamint ha a barátnőmmel szeretnék túrázni akkor tudunk-e rendesen haladni vele (én 90 kiló vagyok, ő 54). Túrázáshoz mondjuk elég ha ketten elmegyünk vele 80-90-et mert a párom be van rettyintve a motorozástól így csak light-ban tolnánk vele . Előre is köszi!

Üdv.:
Boti
kösz szépen!
Szia Mandagel84!

Én csak az enyémről tudok nyilatkozni. Én mentem vele már párszor relativ nagyobb távot, igy 100 km-t is. 125 ccm léttére 80-90 km/h között. Semilyen olyan melegedést nem tapasztaltam, ami rendellenesnek tünhet. Szépen végigment. Ha nagyon melegedne a hűtőviz, azt pedig egy kis lámpa jelzi a műszerfalon. De szerencsére még csak onnan tudom hogy müxik, hogy gyújtás ráadása után 2-3 másodpercig világit.
Feltételezem a nagyobb gépek 100 km-t még könnyebben lefutnak.
Helo sziasztok!lenne egy olyan kérdésem hogy igaz e az hogy ha a shadow-al sokat megyek pl.100KM-után nagyon fel melegszik (És a nagyon itt azt jelenti hogy az ember bőr csizmája majdnem hogy meg olvadt hiába is vízhűtéses!Ez igaz vagy Kamu?Esetleg motor hiba miatt fordulhatott elő csak az ember még nem tudja!?!
Nekem a Honda küldött az enyémhez user manuált. Természetesen egy kis lóvét le kellett csengetni.

Üdv.
Szia Laci!


Érdeklődnék a Shadow neked hogy muzsikál? Még nem nagyon találkoztam magamon kivül aki kis ármnyékot hajt.

Fogyasztás?
végsebesség?
Mit tartol gyengének benne?
Ugy vélemény az egész gépről?

stb.
sziasztok! Szia Laci!

Olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy vki rendekezésemre tudna bocsátani Shadow vt600cc-hez Serviz maualt, esetleg user manual is jó lenne, mert a neten ritka mint a fehér holló. A gép 96-os még a kromozott verzio nem a festett.
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni.

Üdv Füge
Srácok!Lenne egy igen érdekes kérdésem...
a shadow V2es,de az első hengernek miért nagyobb a kipufogó átméróje,a hátsó nagyonvékony,és krómozott lemezekkel takarják
WTF?van egy képem,mellékelem,ezen is csak az első hengerbe van rajzolva üzemanyag áramlás
nahmostakkor hogyis van ez?
hát menni megy :D nem panaszkodom,120 at ment alattam
3-2.ba előszeretettel alrébrakta a seggét,
a Varaderoról vannak képeim ahol1kerekezgetnek vele
:D
Csá

Engem személy szerint a Honda XL 125V érdekelne
De mivel u.a. a blokk mindkettőbe, és nincs babyvaradero topic így hozzád fordulok.

Mi a tapasztalap a blokkról?
Hogy gyorsul?
Végsebesség?
Fogyasztás?
Karbantartás?

Városi használat?
Túratempó??

gondolom nem sokba tér el a varadero adataitól így ezért kíváncsiskodok!!
Sziasztok!

Gondoltam ezzel a Honda gyártmányú kiscsopperrel kapcsolatban indítok egy témát. Érdekelnének vélemények, tapasztalatok, képek ezzel a kis géppel kapcsolatban.