Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Illetve van a HaHu-n még kettő darab SP1-es is. Mit gondoltok róluk. Vagy lenne valahol esetleg még eladó sp1 vagy sp2?
Örömmel fogadnám esetleg azt is ,ha valaki felhívna Egy eszmecsere erejéig.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/vtr_1000_sp-2/honda_vtr_1000_sp-2-11591834

Igen, Ő lenne az. Mit gondoltok ,vajon azért nem lett ennyi idő alatt eladva ,mert rossz vagy ,mert annyire nem keresett ez a típus?
Most nézem én is ezt a gépet, hát elég gány... a piros SP1-es ami a HaHu-n van, az viszont elég patika.
Ezt az SP2-t én is nézegetem régebben.. fent van legalább 1 éve, de még sosem hívtam fel. Azt azért megkérdezhetnéd, hogy a láncfeszítő miért van kitolva teljesen, ha új a láncszett? Ja meg a fejidom-merevítő bal oldala mintha hegesztve/javítva lenne.. de bocs ha nem úgy van..csak találgatok..
Sziasztok,nagyon szépen köszönöm. Igen ez van az emberek fejében,hogy a sok km visszataszító,de ha valami jó akkor bírja sokàig. A bmw-mben pl. 204ezer km volt mikor megvettem. Most van benne 302ezer,s ugyanúgy megy.nem eszi az olajat még mindig, stb..ez most lényegtelen,de lehetne róla beszélni. A jóból is ki lehet a rosszat fogni,ez ,igen,tulajdonostól függ. De,ebben az esetben elvileg 2. tulajos és 10éve nála van. Na majd mindjárt megcsöngetem és többet megtudok,ha meg van még persze
Egyik SP fan kollegank irt egy jo kis tesztet a tipusrol,ebbol is megtudhatsz jo par dolgot,neki palyara es utcara is Sp-je van
Vagy ha itt a keresoben is keresel akkor sokmindent megtalalsz mivel sokszor kilett targyalva ez a tema es sok okossagot lehet talalni!
https://tesztmotor.hu/honda_vtr1000sp2_hasznaltmotorteszt
Nincsen különösebb típushibája. Vásárláskor csak a szokásos dolgokat kell megnézni, váz-fék-futómű, általános esztétikai állapot, ülés alatt a vezetékek ne legyenek bágerolva, meg ilyenek, tank ne legyen rozsdás, stb, amúgy semmi extra dolgot nem kell figyelni. 36k km egyáltalán nem sok, csak a magyarok agyában van az a téves elképzelés hogy 40-50 ezer km felett vége van az életnek és lehet generálozni a motorkerékpárt (autóknál 200k km a bűvös határ, utána kuka az autó). Nyilván ki lehet végezni ennyi km alatt is egy motort, de ahhoz csúnyán kell vele bánni. Ha jó gazdája van, több százezer km-t is elmegy bármelyik motorkerékpár, egyik kollégám VFR-jében ~230k km-es futásteljesítménynél is teljesen hibátlan volt a motorja. A fogaskerekes vezérlés miatt örök élet +1 nap az élettartama az SP-nek, motorikusan sem szokott gond lenni vele. Az RC8 és a 999-es Duki után valszeg nem lesz meglepetés a motor nyers mivolta, itt annyi lesz a különbség hogy a Honda lényegesen megbízhatóbb és nem olyan nyűgös mint a KTM és a Duki. A használhatóság javítása érdekében én mindenképpen ajánlanék egy 2 térképes PowerCommander-es módosítást, nem olcsó dolog de ha hosszú távra tervezed a motort akkor megéri.
Sziasztok!
Érdeklődnék vtr 1000 sp2 vásárlással kapcsolatban! Mit lehet tudni róluk,típushiba,megköszönnék mindent,ha részletesebb válaszokat kapni.
10éve egy tulaja van,36000km.l,tõrésmentes. Ha vásárlásra kerülne a sor,akkor Szeretném majd szervízben àtnézetni természetesen.
A km Nem tudom mennyire sok,persze tudom,használattól függ,de mégi laikus vagyok ennél a típusnál és nagyon szívesen fogadnék építő jellegű segítséget ,válaszokat! Köszönöm szépen addig is! Széles utat!
Üdv urak közeljövőbe sp -t szeretnék vásárolni van itt esetleg olyan elado ami nincs a használtauton meghirdetve?
A Bardy-nal nem volt de neztem az ebay-t is csak nem vagyok regisztralva igy onnan nemtudok vasarolni,pedig jobb arban van sokminden mint itthon es nagyobb a kinalat is! Vegul a Nagyvas.hu oldalon talaltam ilyen MRA plexit,25.000ft.-ert de meg szetnezek par oldalon!
Koszonom az infot!
Udv: Tomi
Szia!
Én pár éve a Bárdy-nál vettem ilyent füst színűben,kb.20e.Ft.körül volt az ára. Nem tudom,hogy forgalmazzák-e még,de talán egy megkérdezést megérhet...
Üdv.:Zoli
Sziasztok. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy valakinek a Firestorm-ja fel van szerelve túrakormánnyal? Én a gyári plexit szeretném lecserélni a képen láthatóra. Esetleg használ valaki ilyen plexit?
Sziasztok. Nekem olyan kérdésem lenne, hogy valakinek a Firestorm-ja fel van szerelve túrakormánnyal? Én a gyári plexit szeretném lecserélni a képen láthatóra. Esetleg használ valaki ilyen plexit?
Sziasztok! Valaki tudna segiteni abban hogy hol tudnek venni itthon olyan MRA plexit VTR SP-2-re mint ami a kepen van? Csak ezt a format keresnem elsosorban,szinben jo lenne fust szinu is ha esetleg ilyen nincs!
Motorozás után lemosva
Váltó fogaskerékről.
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni. VTR 1000 f 1998-as... km óra honnét veszi a jelet ?
Sziasztok. Én is csatlakozok a klubba, Vtr1000F tulaj lettem Eddig nagyon tetszik a motor, túrakormánnyal elég kényelmes az üléspozíció, de a szélvédelem ez által kissebb.
Nekem is van hasonló problémám a VFR-rel,de nekem alapjáraton lámpával kevés a töltésem.
Szia!
14,3V lámpával 14,0V.
Szia!
Annyit tudok hogy már tavaly óta hirdeti szinte folyamatosan.
Azthiszem 600ról indult az ára.
Szinte semmi nem látszódik a motorból, csak annyi hogy a fényezése már nem eredeti. Nem értem az embereket, 6db képet ingyen feltehetne, erre szinte ugyanabból a szögből feltesz 2db képet...
Töltésed van alapjáraton?
Sziasztok. Motorvásárlás előtt vagyok és kinéztem egy VTR 1000F-et
https://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/vtr_1000_f/honda_vtr_1000_f_sc36-12815838
Mi a véleményetek erről a motorról?