Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki nem tudja hogy az xl/xr 600-ban hany mm vastag a kuplung lamella?
Ha lehet ne eur ban Beszéljünk, még nem vezették be Magyarba
EBC 40 eur, TRW 45 eur, ajánlok még 1 kuplungfedél tömitést is, 6 eur, tipus referencialista itt: http://biker-world.hu/kuplung-... üdv rudi
A jobb oldali kb 65 eur, a bal oldali 50 eur... (All Balls Racing)
Ha az összes RFVC-nél ugyanaz akkor a szemből bal oldali szelep nézőkét kitekerve rögtön megérted mennyire egyszerű,befordul a tengely lapolt része a segédhimba fölé és nem engedi teljesen feljönni tehát zárni a szelepet....asszem.
Hali Érdekelne ha még megvan!
Sziasztok! Hátsó lengővilla és, himba felujításban vagyok, valaki tud jó árban alkatrészt hozzá?
http://www.bakonymotor.com/
https://www.hasznaltauto.hu/partner/vincz_motor-13450
Bárdinál nem lehet esetleg?
Sziasztok. Honda xr 500 pe03 blokkos motorba hol tudok kuplung lamellàt venni? Esetleg az xr 600-é jo lehet bele?
Valaki el tudná mesélni nekem, hogyan működik az RFVC blokkokban lévő autó dekó? Mi az amire vigyázni kell szel. hézag állitásnál?
Az csak egy dolog, hogy van manuális dekompresszor kar a kormányon. Attól még lehet röpsúlyos dekompresszor a vezérműtengelyen. Nekem mindkettő volt gyárilag a 600-ason.
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan jelenséggel, h elég meredek parton befelé engedve üresben alapjáraton elkezd kopogni a motor. Leállítás, begurulás, beindítás után pár gázfröccsre megszűnik. Olyan mintha nem jutna fel olaj a hengerfejbe pedig van benne elég. Ötleteket, válaszokat előre is köszönöm. (xl 600 lm)
Jobb is hogy elírtam feldobta,az oldalt:)
öregasszony nem bírja már azt a tempót
Benne lenn az egy szerepjátékba tuti csak nem veled hanem egy cingár kockás hasú 20 on évessel akinek áll a bot mint a fagyott kutya lába
Kézi dekos amúgy Köszi Masterion 1
Hehe Telom Szerepjátékozik tudom hogy hívják de köszönöm szépen tanácsokat:)
asszony sosincs benne a szerepjátékokban, pedig valami biszex ponós bébicsősz megdugós témát el tudnék képzelni
Az szerepjáték b@zd meg Szelephézag méretre vagy kíváncsi gondolom hidegen állítsd be 0,10 re a szívót 0,15 re meg a kipufogót aztán csuka.Viszont ha auto dekós a motorod akkor hátrafele forgasd be jelre mert különben nem fog kikapcsolni a dekó és beszopod az egyik kipufogó szeleppel.
Köszi a tanácsot majd meg nézzem mindenkép.Szerepjátékot tudja valaki?
szia!
Castrol power1 20w50. Én most ezt raktam bele. De ha ereszt az olaj, akkor szerintem szed szét, és tegyél normális tömítést/pasztát.
Füst lehet a szelepszar szimeringtöl.
Sziasztok!!Olaj csere elöt állok ti mit ajáltok ?Honda XR 600-ba.Érdekelne a szelep hézag mennyi?Meg melegen mitől füstölhet de hidegen nem füstül,az előzö tulaj sziloval rakta össze lehet,hogy ott ki fúj és atol is füstöl,mert kis olaj ki fújás van?