Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem találsz xr4 lámpát az xl600 fejidom egész jól passzol rá,
Én nagyon szerettem sokkal jobbal lehet látni a h4 izzóval, mint a gyári 35w-os krumplival
XR400-hoz keresek gyári első lámpát, hátsó sárvédőt és kipufogó dobot. A lényeg, hogy E jeles legyen, műszakihoz kell.
Ha akad valakinek, légyszíves írjon egy emailt nekem ide: balint203@gmail.com
Köszi!
Na visszaírt a Honda Dream, rendesek voltak. Szerintük 93-as XLR250R, XLR250RP és igen, Japán belpiacos. Ma-holnap elvileg szét lesz kapva a karbi, sztán meglátjuk melyik felújító készlethez hasonlít a legjobban. , ugyanis Moose Racing Parts csak XR250-hez és XL250-hez ad kittet, konkrétan XLR-hez nem...
Elvileg amennyire én tudom:
XR...L (neked ez jobb)
XLR...R japán belpiac (Ez viszont különlegesebb.)
Alvázszám és manual alapján vissza tudod keresni a típust, de ha japán belpiacos lehet vele szívás alkatrészügyileg.
Nekem mákom volt a KLX 250-nel az nem különbözött és néhány évig változtatás nélkül forgalmazták EU-ban is.
Köszi, már írtam nekik, de vhogy van egy kis kavarc a pontos típusban. A régi forgalmijában XLR250 volt, mikor tavaly újra üzembe helyeztettem (állt 6 évet) már XLR250R írtak. Már qrvára nem tudom mi az igazság. Az se tudom, h az XLR250 az ua., mint az XR250L???
Ja most tátom "L"-t írtál az enyém XR250R volt.
Szia!

Itt volt 2002-eshez. (Moose racing)
https://motopartsshop.hu/
Karbit kéne felújítanom xr250l (1994), tudtok vmi boltot a Honda kereskedéseken és az OEM-Partson kívül, ahol értelmes áron lehet hozzá karbitűt v. komplett felújító készletet kapni??
Nem kell hogy papiros legyen! A lényeg hogy ne horror áron! Kössz mindenki!
Helló! Valakinek eladó xr400-a?
Nx650 váltó+blokk felek 8000 huf,xr600 hengerfej+szelepdekli 5000huf ,kipufogó dob összekötővel xr 600-ra faragva8000huf ,tel:705126785
Köszi
Sziasztok
XR 400 hengerfej csavarok lehúzási nyomatékát meg tudja nekem adni valaki
Boldog ünnepeket!! :)
Üdv!
XR 400-hoz keresek hátsó lámpa burát ,és bal oldal idomot. Esetleg ha valakinek lenne elfekvőben érdekelne. Köszi.
Semmit nem kell jelezzen. Nincs üres visszajelző benne (a zöld lenne az). Csak más modellen is használták ezt az órát gondolom. Léghűtéses, száraz karteres olajzású, az olajat a tank alatti vázcsőbe tolja fel a pumpa, ezért van a nívó a tank előtt, nem a blokkon. Innen leállítás után lecsoroghat a hajtóműbe a visszacsapó szelep tömítettségének függvényében. Az olaj hűtésére beiktattak a körbe egy olajhűtő radiátort is, ami a fejidom alatt van. Nagy vonalakban ennyit tudok mondani a hűtő- és kenő rendszerről.
Sziasztok!Két hete lettem egy 2002-es XR400R tulajdonosa.Volna pár dolog ami nem tiszta számomra.Pl. a hűtés,ez most levegő-olaj(az olaj a hengert is hűti),vagy csak léghűtéses és van egy kiegészitő olajhűtője?
Második,a műszerfalon az utolsó két lámpa, zöld és sárga,mit kell,hogy jelezzen,mert nekem semmit!
Köszi!
Üdv! 125-ös XL kb 89-es.Keresek első hátsó sárvédőt fordulatszámmérő spirált index relét.Ha esetleg valakinek volna elfekvőben...Sporttársi áron szívesen meg venném.
Sziasztok!
Honda XR400 első kerék kompletten eladó.
Fix 40 ezer
06202149961
...a csalódás persze csak a motorerőt érinti. Az, hogy fél óra után nem szakad be a hátam rajta és hogy tudok hová pakolni, az éppen az az oldala a dolognak, ami miatt ez a motor a kiszemelt típus.
Sziasztok.
Tervezek átülni Varaderora, elméletileg éppen megfelelő az igényeimnek (bár kicsit tartok attól, hogy sor4 után átülni 50lóerővel kevesebb V2-re csalódás lesz, de ezzel majd megbirkózom agyban). Millió körül nézegetek, emiatt főleg a 2003 előttiek jöhetnek szóba. Tudnátok nekem kicsit segíteni, hogy mik azok a dolgok, amikre érdemes figyelni a vásárlásnál? Típushibák, kötelező szervizek, szervizellátottság, ilyesmi. Köszönöm előre is