Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkelt !
Sziasztok! 89-es Honda Dominátorra keresek ülés alatti oldalidomokat!! Ha van valakinek megvenném!! Köszönöm!!
Egyébként is lekókadtak már, mint a 80 éves farok.
azokat a yamaha xt indexeket dobd már le a picsába és legyen rajta honda index, ha már gyűjteményi darab.........
27le. Folytatlan,ritka fehér színű, motorja csendes,6 éve mentem vele. Új cr első sárvédő,első fékbetétek, h.fékkar visszahúzó rugója,üléshuzat.minden müködött rajta.karcmentes gyári fényezés,3-5 évesnek megfelelő állapot. Rozsda oxid mentes,összes matrica rajta van. Gyüjteménybe,vagy donor vázzal karterral használatra.terepet,sarat soha nem látott.garantált km!
Üdv.eladó Honda xl350r,1984. 17e.km. adásvételivel. Szalon állapot,10 éve gyüjteményben állt. Be kell üzemelni. Olajcsere szűrők ,szimering stb. Kinti benzin, nem rozsdás a tank belül. Pár órás munkával üzemképes.ár:300000 Ft. T:06702710349 Szfvár.
Van valakinek 650-es transalp?
Ha igen mennyi kw van a forgalmiban?
Koszi!
Üdv. Xr600 hengerfej állapota?
Én is így gondolom.
3w többletet elbír minden, de a ledes inkább kevesebbm csak a fénye annyi mint a 21w nak
nekem ilyesmi a hátsó helyzetjelző: https://www.conrad.hu/hu/led-1...
Most nézem, h ez nem is jó a búrája miatt, ez a fajta, ami nem fér el, ua., mint 21/5W-os.
Ebayen a 18/5W 1500-2000,- Ft. Itt lehet látni, h ennek kisebb az üveg része (a formája miatt hívják cseresznyének), mint a 21/5 W-osnak.
https://www.ebay.com/itm/BULB-...
Alin van ledes (21/5W), ami lehet jó lesz bele, majd megkockáztatom azt a kemény 1.13 dollárt , csak meg kell néznem h az eredetinek milyen a bajonettzárnak a 2 kis "pecke", mert egyiknél egy vonalban van, a másiknál meg kissé eltolva.
https://www.aliexpress.com/ite...
Ez egy akksi nélküli berúgós gép, ha belemegy a ledes 21/5W, gondolom el fogja bírni az a 3W többletet??
Ha nem sürgős akkor eBay vagy ali express
De inkább egy LED
Én a szimo hátsó helyzetjelző 5w izzóval voltam úgy hogy sehol sem volt
Végül az egyik autósbolt hozatott valami 3x áron mint a 12v 5w izzó
Aztán most van 9db felesleges méreg drága 6v5w izzóm
Ledet nem tudsz bele műteni ? Nekem az lc4-ben egy külön LED van a helyzet jelző helyett mert 2 havonta tönkrement a vibráció miatt
Ezt néztem én is, de hajdúböszörményiek, sztán 1250 + Áfa a szállítás. Meg elvileg a UNIX-nak is van a központ raktárban, de csak 10db-os készletet adnak vmi 2500,-Ft-ért. Szóval van megoldás, csak vicces, h egy 100-200 Ft-os cuccott 2500,- Ft-ért tudnám beszerezni.
Nagyobb a feje és a sárvédő aljától nem megy bele
Nekem azonnal dobott talalatot a Google:
https://webaruhaz.izzolampa.eu...
Honda szerviz biztos tart ilyet, ha nem akkor meghozza
Nem tudod átalakítani a foglalatot úgy hogy belemenjen a 21/5w?
Háj! 250-es XLR-embe hátul 18/5W-os cseresznye izzó van. Tud vki helyet Bugyipesten, ahol lehet ilyet kapni? Már kb. 5 helyen voltam, de mindenhol 21/5W-os akarnak adni, de az nem megy bele sajna.
köszke
Sziasztok alany egy xl 600r karbi tiszta farsot nem szív gyertya jó és mégis torpan nyél gáznál ha finoman húzom tövig meg akkor is ha hirtelen szivatóval is ugyan ez a baj membrán jó a karbiba
Sziasztok! Lenne egy egy Xl 125 s típusú mocim!
Érdekelne ,hogy mennyire állítsuk be a szelephézagot.
Érdekelne a vezérlés beállítás is.
És ha valakinek lenne hozzá alkatrésze eladó,az is érdekelne! :)
Köszi a segítséget előre is!
sziasztok esetleg kérhetnek egy Kiss segítséget olyan problémába ütköztem hogy van egy honda xl 125r td01-s típusú blokkom és hengerfejet vadászokra találtam egyet ami hasonlitrá az meg romet zetka 125ccm 4t hogy meg egyezik a hengerfeje a honda xl típusnak??
Sziasztok! Hibás vásárlás miatt van egy Xr250 vez.tengelyem 4 himbával. Nem valami szuper darabok,de hátha valakinek kell. Posta költség ellenében vihető,Hmvhely-Győr vonalon el is tudom vinni.
Sziasztok! Nem régen vettem egy Xl350R -t. Valakinek ven e esetleg hozzá vezérmű tengelye,fordulatszám mérő hajtással? Illetve találtam benne egy 7mm átmérőjű kis kupakot,vagy dugót,aminek nem találom a helyét.
Köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Nem régen vettem egy xl350r '85 motort. Eléggé bajos a blokkja,van valakinek alkatrésze hozzá? Esetleg mely alkatrészek használhatók más tipusból? Ami kellene:-fordszám mérő meghajtó,vez tengely,himbák.
Köszönöm!