Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek.
Érdeklődni szeretnék, hogy Husaberg 650 CDI-t lehet-e helyettesíteni valamivel. Vagy ha valaki tudna kapcsolási rajzot az jó lenne.
igen Berg HSB
Fészen fent vagy? Üzenetben beszélhetnénk pár szót erről
nekem is 2003 van és 04 es fötengely van benne . minden ugyan az kivéve a szivó szelep 37mm . 04 töl 35mm
Úhy hallottam, hogy a 2004 a válaszvonal, onnantól változtak az alkatrészek, és nem kompatibilisek a 2004 alatti blokkokkal. Átbujtam a netet, nemnagyon találni 2002-3ashoz alkatrészt, 2004-2009-ig vannak.

Biztos van vmi kiskapu, egyszerüen hihetetlennek látom azt, hogy igy kihaljon egy legenda.
Ha tényleg összelehet hozni mindent a 2004-es alkatrészeivel, akkor nem lenne gond. Sajnálom eladni, nincs másik motor ilyen paraméterekkel.
Használd, majd ha szétesik és nemtud senki semmit hozzá szerezni akkor ráérsz vakarni a fejed, de ebbe az évtizedbe még biztos lesz hozzá cucc.
nincs utángyártot . 2004 alkatrész is jó bele . hengert csinálnak van gömbgrafit öntvény teljesen jó . szelepek KTM hinbagörgő szintén . mikell még?
Te mit tudsz erről? Utángyártott alkatrész nem lesz hozzá?
Én most azonnal meghírdetném. Vagy elbontanám, hogy másnak legyen alkatrésze..
Üdv! Ki mit tud arról, hogy a 2004 alatti fs650e tipushoz már nem gyártanak alkatrészt? Igaz ez? Mit tévő legyen az ember? Adja el a 2004 alatti vasát mihamarabb? Vagy lesz hozzá utángyártott alkatrész?
Husaberg FE 550 hibátlan CDI eladó! 2005-ös. Ár.:50e
unatkozas@citromail.hu
Hali ! nem a leállító gomb miatt nem indul !!! Sajnos . de kösz a tippet. Állórészre gyanakodok. Esetleg valakinek fe 650 e állórész eladó??? Köszönöm.
Hali!husaberg fe 400 blokkfelek,fotengely,vas huvely elado!irj ha érdekel valami!
Hello Husaberg fc 450hez keresek idomokat, tank, idomok, kézvédő, minden jöhet, 2005évjárat
Milemile! Hello, érdekelne a tank, megvan még? Ha igen kérnék egy telefon számot vagy itt az enyém: 0630 324 2021
Első körben nézd meg a leállító gombot. Nálam eltört benne a rugó és nem volt szikra. A CEV-es kacsolóra gondoltam. CDI-m van hozzá.
Helló Husaberg 650 fe nincs szikra szerelőt keresnék, új cdi + megveszem az új állórészt is persze ha kell!! Ja meg 16.5 gumi előre köszönöm
Aha. Most nézem 450sxs. az biztos fasza. Jó szórakozás akkor.
A motor Albertirsán van a páromnál, tervben van nekem is a költözés a közeljövőben, hogy merre fogunk járni még kérdés. Semmiképp se szeretnék "krosszpályamenő" lenni, Cered, Istenmezeje a cél. De már vagy 10 éve nem jártam terepen, van mit bepótolni.
Ejha ez aztán gyors volt. Hol akarod majd használni? A Mátrában ( ha jól emlékszem régen egy hozzászólásodban írtad hogy Gyöngyösön laksz ) vagy futó és csak pálya?
Szia! Közben másképp alakultak a dolgok. Már el is adtam. Egy hete vasárnap vitték el. Ezentúl narancsban fogok utazni, meg leginkább terepen.
Szia
Hirdetni is fogod valahol vagy csak itt a fórumon? Mondjuk tavaszig majd meggondolod magad.
Nofene tenyleg? :D van vmi regi teloszamod 5444 a vege. Az el meg? Vmikor osszefuthatnank par szora :)
én itt vagyok albiba jászberénybe
Hat most egy ideig motorral nem..elhoztam jaszberenybe. Itt vagyok alberletben hetkoznap. Par hetig marad sztem. Ha viszem haza majd irok ide es osszehozzuk!