Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segítség kellene .Agyalok egy 2006 fe450e gyári sm tipuson.Féljek tőle vagy sem?Igazából rohangálni használnám nem túrázni és nyilván nem minden nap hanem alkalmanként.Légyszíves tájékoztassatok mire számíthatok .Mennyire költséges a játék.
Üdv nektek
husaberg ktm...új sem amal.forgórészek (LENDKEREKEK) ELADÓK ÉRDEKLŐDNI CSAK TELEFONON ..06304053450
2002-es FS 650 töltése nemigen jó. Hol keressem a hibát?
Husaberg FC ,FE 400 alkatrészek eladó! (blokk alkatrészek) 2002-től.
Csak telefonon vagyok elérhető.
06706574245
Ha valaki nem hisz a mesékben... 100km???

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_450_e_100km-t_futott._uj_allapot-10274627
Ára? meg egy képet dohatnál róla ha tudsz
Gecsa!kaphatnék én is egy árat hogy mennyibe kerül az akrapovic?
Tudok neked egy használtat, nem szép, viszont olcsó! És helyre lehet hozni a hibáit. Holnap felhívlak.
Itthon nem kapsz egy boltban sem,max rendelnek,de az meg nagyon drága...
Üdv, valaki megtudná nekem mondani Magyarországon hol lehet legolcsóbban Akrapovic rendszert kapni?
Köszi
Üdvözlet
Van egy 2004-es FS650E-m, szeretem, de sajnálom a pályán szétütni.
Így hát keresek jó állapotú FS650C-t vagy E-t. Minél fiatalabbat, minél kevesebb üzemórával. C jobb lenne, papír és közúti alkalmasság nem szükséges.
Húsz-55-hatkilencven-55
Üdv
Nobby
gyujtások lendkerekek eladók! pm itt!
Szia.
Persze tudtam,hogy injektorosról beszélsz,a másik már az is(eredetileg olyat szerettem volna) ,csak ez az állapota miatt lenne szimpatikusabb. Azt mondja a tulaj,hogy hármastól feljebb nem váltott vele,mert félt rajta :) Ez kb 1.2m lenne mire hazaér(papírozható,persze az többlet költség) ,a kérdés,hogy megér-e ennyit,és kínlódjak-e az alkatrészellátás miatt,vagy vegyek egy újabb EXC-t.Nem annyira jelent problémát anyagilag a 2. verzió sem,csak szerettem volna minnél kevesebbet költeni,de végülis mindegy 1.5-1.7 még beleférne...Szerintem ilyen berget azért nem lehet minden nap venni, gondolom ez csak design-ban más mint a 2004-esem volt,minden más ugyanaz.
Szia! Mikor beszéltünk akkor én még erről a bergrol nem tudtam,azt hittem a ferde blokkosrol kérdezek,és én arra mondtam,amiket mondtam. Lehet furcsa volt hallani,hogy te a karbisra gondolsz én még az injektoros hibáját mesèlem.... :D
Na mindegy így legalább arról is tudsz amit tudsz,de ez a 2007es még "régi" berg, na ez nagyon de nagyon patika! Holnap küldök neked egy telefonszámot ő az igazi berg guru,neki is ilyen 7-es 450van ,fog neked jókat mesélni róla! Régen promoto-s szerelő volt a srác! Mindent tud ezekről a tipusokról!
Udv
Hasonló állapotú 2008ast árultam 6200 km-el 192 üzemórával igaz sm volt, csak bohócok hivtak igy hát bepapiroztam magamnak kapott egy endurószettet , jó lessz mókázós motornak . Holnap meglátom milyen terepen a 950 superenduró után .
ez 2007-es modell,2010ben hozta ki a szalonból 0 km-esen, és az ár ugyanúgy 3500.nem tudom melyik lenne jobb választás.gecsa, hívlak holnap köszi!
mert rossz linket tettem be :) erről van szó,az a másik opcióm volt :)
Kerekezni biztos szeret az öreg mert a rendszámot megegyengette már... amúgy egész jó áron van
390? 06305585214, keress meg valamikor.
mit lehet a tiédről tudni?
Háát elég érdekes, tény hogy nagyon kilóg a berg blokkja és nagyon tudja a csizma súrolni a deknit,de azért 200km alatt ennyire?
Ha valós és állapota is patika akkor nincs min gondolkodni! 114 órást adtam el ugyan ennyiért.
Ilyet olaszba is nehéz venni,pláne hogy meg legyen a papirjai,táskája stb...

Esetleg egy papíros 390em van ha érdekel... de nem hirdetem.
Nekem a drz átment óra nélkül, de dobj rá egy digitális kerékpár km órát.
úgy gondolom, ebbe is kb évi 7-8000 körül menne ,azt mondja a tulaj,hogy ő egy idősebb ember,aki újonnan vette,tényleg ennyi van benne ,km,és nem üzemóra.csak a faluban járt vele,max földúton,szalonállapotban pihen garázsban.az alkatrészellátásuk mennyire jó még a bergeknek? vagy ilyen szempontból nem az igazi már? nincs is messze, megvan az összes gyári papírja,könyve,mindene,ahogy a szalonból kijött.
Erről mi a véleményed? 3500-ért el tudnám hozni.
https://www.willhaben.at/iad/g...
Üdv!

FS650e motor menne műszakira, de nincs rajta műszerfal, így km óra sem. Levizsgázik így? Adásvételin be lett írva a KM óra állása, de ugye bizonyítani nem tudom... Mit lehetne tenni, péntekre van időpontom?
Köszönöm,keresgélek,ha kérdésem van jelentkezem :) Semmi okom nem lenne köpködni.Igaz újonnan vettem még a Kornélnál,belevertem 7-8 e km-t,mindig megkapta az olajcserét, felújítást,meg mindent ami járt neki, és egyszer sem hagyott ott sehol. Nagyon jó gép volt. 6-8 éve nem endúróztam, utcaira váltottam (emiatt is adtam el), de hiányzik,így újra vásárláson a sor.