Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a válaszokat rgvoszi és ini :)
Sziasztok!Te 250 Akra leömlő!! 13 ezer! 20 3764636
200óránként dugócsere minden másodiknál hajtókar is. 2. Szelepállítás után új szelepek 8-16 óránként motor olaj 20óránként telóolaj csere
Folyadékok évente csere, csapágyak mosása-zsírzása is kb évente
Nagyvonalakban.....
De a manualban minden benne van
Igen.A megbízhatóságát az állapota fogja eldönteni,tipushibákról nem tudok.A tc te sm blokk 2002-2005 között megegyezik,utána váltottak 2006-2007,és 2008-től már injektoros.A kopás,ill. alkatrészek cseréje szerintem megegyezik bármelyik 450-es krossz motoréval.
A 2004-es TE TC meg SM egy lóerőbe van? mert erről semmi adatot nem találok csak annyit hogy a TE 48 lóerő.
Szia. Értem igen azt néztem. Egyébként mennyire megbízhatóak? Illetve milyen sürű ezeknél az alkatrész csere dugó stb...? Köszönöm a választ.
Szia a Te 450-es 6 sebességes a tc 5.Létezik tc csak berúgós ,sm csak önindítós ,a te pedig önindítós-berúgós.A blokk megegyezik.Ami a használtautón van,az te 450 és nem 20006-os,max 2005ös(ha azt nézted).Ez az enyém:
Sziasztok. Tc 450 Motor-rol érdekelne infó. Mennyire megbízható? Illetve ezek készűltek Lámpával és önindítóval szerelve? Vagy amit nézek elkébzelhető hogy TE? Mivel van rajta lámpa illetve csak önindító. Köszönöm a választ. :)
Vegyél egy jóféle dugókulcs készletet. Vegyél egy 1/4" és egy 1/2" nyomatékkulcsot. Azért kettőt mert az olajszűrő fedelét úgy tippelem kb10-12Nm-el kel l meghúzni azt a 1/2"-os nem tudja. Nem néztem mit ir a huskvarna de én így csinálom a motorjaimon. : Beindítod a motort járatod sőt még mehetsz is vele egy pöppet. leállítod. felteszed a motortartó bakra. az olajbetöltő nyílásból kiveszed a dugót vagy a nívópálcát. Leengeded a blokkból ( vagy a vázból ) az olajat.( nem a földre ) Papírkéztörlővel szépen letisztítod ahol olajos. Leveszed az olajszűrő fedelét kicseréled a szűrőt. Ott is kitakarítod a papírkéztörlővel. Mehet be az új szűrő, előtte az Ó gyűrűt kicsit bekened az új olajjal. Mehet vissza a cover, vissza a csavarok és a szervíz manuálban megadott nyomatékértékekkel meghúzod a csavarokat. Ugyan így az olajleeresztő csavarral. Ez fontos mert a sok tulok barom meghúzza izomból oszt szétszaggatják a menetet, meg a lengyelpiacos dugókulcsal szétbasszák a csavar fejét. Mehet bele az új olaj. Beindítod, mész vele egy kört. hazamész azt leellenőrzöd az olajszintet.
Ha gondban lennél az olajjal, akkor a te motorodba API SN jelölésűt tegyél. ( tölcsér meg 100Ft-s boltban kapható 1L-es skálázott műanyag adagoló faszomtuggyami ajánlott )
Nem vagy egy műszaki ember ahogy észrevettem :D
Köszi!
Azért ha lenne valaki itt Szegeden, aki az első alkalommal tudna segíteni az olajcserêben, meg ami kell mêg, hálás lennék. Köszi: Zoli
Ha kell, szívesen elmegyek érte kocsival. Megsöröztetem, megkávéztatom. Komolyra fordítva a szót, mégha sikerülne is kibogózni ebből a 200 oldalból, hogy mit kellene tennem, akkor is jo lenne, ha lenne valaki, aki csinált már ilyet. Előre is köszi: Zoli
Tel: 30 470 2134
Na heló!
Van itt Szegeden valaki, aki kêpben van azzal, hogy mit hogyan kell szervîzelni egy 2017-es FS450-esen?
Megköszönném, ha legalább az első alkalommal ott tudna lenni velem valaki, aki tapasztalt ebben. Köszi
Tel:30 4702134
Sziasztok!
Lenne pár Husquarna 510 alkatrészem ,ha valakinek szüksége lenne valamire keressen nyugodtan:)
lucky.exp.peter@gmail.com
+36706005816
Hali! Te hirdetted azt a fehér duke-ot, narancs üléssel? :D
Közben kiderîtettem, higy van Szegeden is Husqvarna szervíz. Más. Egy 2017-es FS450-est akarnék megvenni használtan. 23 üzemórás. Mire kellene odafigyelnem vásárláskor? Esetleg van köztetek Szegeden valaki, aki otthon van valamennyire a Husqvarnákban? Meghálálnám, ha eltudna jönni akkor, amikor lekerül Szegedre a motor. Ha minden igaz, az eladó fogja hozni. Nem indult elsőre. Állítólag rég volt beindítva előtte. Számít ez? Ettől fogva, hogy most szombaton be volt indítva, hogyan kellene indulnia? Amit eladtam 2008-as KTM Duke 690-esem, 2 hónap állás után is pöccre indult. A Huskyt párszor indítózni kellett. Az látszik a motoron, hogy nem estek keltek vele. Köszi: Zoli
Domaszéken a Maurergép, mxon.hu . Husqvarna forgalmazó, hogy szervíz is egyben azt nemtudom, felhívod őket tájékoztatnak.
http://www.husqvarna-motorcycl...
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Szegeden van Husqvarna szervíz?
Vennék egy FS450-et. Találok valahol valami leîrást, hogy mik azok amiket cserêlni kell bizonyos időközönként? Köszi
Attol hogy sikolva lett meg nem biztos hogy jol. Sokszor elofordult mar itt hogy frissen hengerfejezett motorba szivargas volt a kamrak kozott, mert a hengerfej felulete nem lett a legszebb, rovatkolt volt. Amit irtal esetet ilyent meg nem lattam, elvileg ha leallitod es hamar eltunik a szint, az azt jelenti hogy tulnyomas latt van a kiegyenlitot tartaly, nemhiszem hogy ott valami tud vakumot csiálni ami "kiszivja... Ha jar a motor, es leveszed a sapkajat, jon ki belőle levego? Latob buborekozni a fagyallot a tartalyban?
Nem jön fehér füst mert a hengerbe nem jut be.A szimeringet pedig beütővel raktuk be nem szétverve arra azért nem gyanakszunk.
De mivel szimeringet is cseréltetek a víz szívatyúnál én elöször azt nézném meg,hogy ott jól lett e öszerakva minden ! Még a szerelők is hibázhatnak
Szia kipufogóból jön fehér füst ????
Mikor bemelegszik a motor ?
Hello!
Tanácsot szeretnék kérni! Te 610 2007-es évjárat. Most lett síkolva henger hengerfej,új tömítések stb. A jelenség pedig a következő: Beindul a motor üzemel szépen, miután leállítom a kiegyenlítő tartályból a hűtővíz eltűnik ( drasztikusan lemegy a szint ).És az a helyzet hogy ezt az olajba teszi valahol átszivárog. Csak ötletem nincs hogy hol. Valakinek valami tipp ? Vízpumpa mögötti szimering is cserélve lett. És a henger belülről száraz.
Mi az hogy mennyire üzemórás? Vagy üzemórás vagy nem, nincs fokozat
Ha ereled neki maxigázon akkor 8 óránkánt olajcsere
De szedd le a manuált abban minden óra benne van. Ha közlekedni kell akkor meg 610
Üdv. Gondolkodok husqi sm 510 vásárlásán. Ezek mennyire üzemórás gépek? Mennyire használható utcán?