Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt szeretném felújíttatni! :)
Első körben kérdezd meg szerintem Domonkost (www.hyosung.hu) Attól tartok nem lesz olcsó, de a 125-öshöz nálunk szerintem elég nehéz lesz bontott alkatrészt szerezni, legalább jó tudni az új árát, nehogy használtat drágábban vegyél..
A szerelő mondta,hogy ilyen önindítót még nem is látott, hogy mind a 4 lejött volna, nem tudja merre vannak a pólusok etc...ez HATALMAS szívás lesz....


A Repsol 10w40 Full Syn és a szűrő már megvan 7000 volt.
heló!
ha olyan kell rá mint a 650 re akkor lenne rá sportdobom...BOS karbon dob e betűs..
le lett rövidítve és teljesen kinyitva..
elég hangos...ha érdekel emailba írj
kole.gege@freemail.hu
Akkor sajnos peched van... mert az önindítóra eddig nemigen volt panasz. Jó, előfordult bemocskolódás, törött szénkefe talán, de hogy a mágnes... Bár valószínű a tieden más van, mint a 25a-esen, pláne a 650-esen.

Amúgy ez az akku ügy is nehét, nekem az Apriliába volt Varta, és a legolcsóbb is, egyik se bírta tovább. igaz, normál savas volt mindkettő. És olyan 4 évet bírtak.
Valakinek 250-es Hyosira van e sportdob eladó vagy tipp, hogy lehetne legolcsóbban kihozni egyet, 4 csavaros véggel?
Meg persze. Darabja egy ezres. De ezekből az új sem drága. A kuplung asszem 3500.
hali!
a bowdenek még még volnának?
mit kérnél értük?
Trakee semmi ilyen nem történt!
és komolyan lejött mind a négy.. most vittem el felújításra várom a cehhet... :/

Az akku nekem már nem gyári volt valóban a legolcsóbb gagyi volt benne. Most Banner van benne.
hümm.. A gyári "szar kínai" akksi nekem a 7. évébe lép, és talán még ezt a szezont is kibírja....

Az öndindítót meg nem sikerült odaütni valamihez? Akár járda széle, akár azon megemelve a motort, vagy leszereléskor kocogtatva? Mert a mágnes max törik. De azt nagyon tud! De magában azt sem szívesen. Persze előfordul, pl olyan motorokba, ahol az öndindító bendixes, és úgy csapódik a fogaskoszorúhoz, meg szokott repedni, pl Rotax 123-as motor, de ezeknél is így 20 év körül "jellemző" probléma... Addigra meg azért már kapott
Sziasztok!
Elég régen jártam erre... azóta egy akkut cseréltem ,mert feladta a harcot a kinai gagyi. Ja és Magyarországon élek újra , Fehérváron.

Nos ma ismét elektromos problémám volt/van.

Az önindító,olyan volt mint ha zárlatos lenne indításnál...miután kiszereltem(és lejött persze mind a 1,5 liter olaj..tudhattam volna..) na mind1, kiszereltem szétszedtem.
1.- letört mágnes darabkák voltak benne
2. a mágnesek melyek alap esetben az oldalfalra vannak ragasztva MINDEGYIK lejött és magán a tekercsen napozott. Hát nem csoda,hogy se kép se hang nem volt.

Javaslom ha bárkinek csörög az önindítója nézze ezt meg.
Holnap keresek itt Fehérváron, várom a fejleményeket, persze a legrosszabkor halt meg mert a kocsim is szervizben...de majd túlélem!
Egy kis agyalás után én is rá jöttem végül, hogy a kuplung bovden végén tudom után állítani. Nem nagy a csúszás szóval orvosolható. 16000 km van a kicsikében : )
Köszönöm a segítséget azért!
Bár nekem 650-es van, de szerintem nem... (és a képek alapján sem) az a csavar a főtengely végén van, és a szelepek ellenőrzéséhez hasznáaltos legonkább...

Állítani a bowdenen tudsz, abba szerintem - a 650-eshez hasonlóan - van felül is, és közben is feszítő. Ha ez kevés, (azaz van holtjátéka a bowdennek, és csúszik) akkor valószínűleg elkopott a kuplung.
Üdv márka társaim!

Lenne egy apró problémám:
250 Gt Naked 2006-os Hyosinak kissé csúszik a kuplungja.
Hogyan tudom orvosolni?

A váltó felőli oldalon, a blokkon van egy bazi nagy csavar, de meg se bírom moccintani... az alatt rejlene az állító csavarja ahogy az Mz-nek is?
A kérdésedre a válasz, hogy vegyél fekete vázasat annak már javították a hibáit!
De a köztudatban vannak rossz motorok és vannak jó motorok, de ezeket csak az különbözteti meg hogy a hibákat a jó motoroknál nem verik nagy dobra!
Pl Honda CBR 20e km és kuka a vezlánc feszítő, ha azt vesszük akkor 2 szezon egy feszítő 20ezer Magyar pénz :)
És a fesszabályzó is megadja magát elég hamar a hondába.
A legfontosabb ha van lehetőséged próbálj ki egyet hallgasd meg, mert ha egy szépen járó blokkot szeretnél egy motornál akkor a hondát vegyél. A husáng darabos, és csattog csörög, meg minden, ja még fújtat is :D

Én nagyon szeretem, nagyon jól motorozható, csak ha szerelni kell akkor nem kell belenyúlni annyira a zsebbe. 50ezer volt hozzá a két vezlánc és feszítő amikor cseréltem. Ez japán társaknál duplájánál kezdődik a gyári.
64000km van most a motoromban, és gyárilag beállított szelephézag van most is!

De motort nem ész érvek alapján kell venni, hanem érzésre, amelyikbe beleszeretünk azt kell megvenni, persze Én is beleszerettem a Ducati panigaléba de nincs rá keret!

Aki meg ész érvek alapján választ motort, akkor vegyen NC700-as hondát az keveset eszik elmegy Aból Bébe, aztán ennyi.
Ámen
Sziasztok. Kinéztem egy Hyosung gt 650 s (2005) motort magamnak. Sokan mondjàk hogy ne vegyek hyosung-ot mert megbízhatatlan stb. Tudnàtok-e nekem mondani típushibákat, illetve érdekelne hogy mennyire szerviz igényesek? Valóban olyan sok baj lenne vele mint ami beépült a köztudatba? Előre is köszönöm vàlaszotokat!
Üdv: Peti
Ha nem találod, mutasd meg egy szerelőnek! Veszélyes is lehet!
Lehet kopott, alacsony, vagy magas nyomású gumi is akár... De egész komolyak is, amik elhangzottak itt!
ugyanez volt, kormánycsapágy. nagyon zavaró és hozzáteszem veszélyes is.
ezzel a rángatással én is próbálkoztam de nem lötyögött.A kereket én állítottam úgyhogy arra gondolok hogy nem jól kicsit ferdén csavartam vissza a kereket,illetve a lánc is ramaty állapotban van és lehet hogy az a ludas.
Nekem 140-150nél csinálta, azt mondta kanyar a hátsókeréknél a csapágy vagy mi, oda van. Úgy nézte meg, hogy letámasztva oldalról feszegette/rázta a hátsókereket merőleges irányba. Lötyögött, felállította a diagnózist.
üdv mindenkinek.egy kérdés gt650r tulajoktól.illetve mindenkitől. tapasztatatok már olyat hogy alacsony sebeségnél 40-50 körül hintázik egy kicsit a motor jobbra balra? vélemény? holl a hiba?
Szívesen
nagyon szepen koszonom! :-)
Schláth Péter
Pilisvörösvár
+36 30 9610855
hello mindenkinek!
oldaldobozokat szeretnek gt650r motoromra...
van valakinek elado doboztarto konzol? esetleg nem tul nagy dobozok is erdekelnek.
ha valaki gyart hyo konzolokat az is erdekel