Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán nincs mit, hiszen nekünk is nagyon jól jöttek a HASZNÁLÓK által adott információk!
A 650 állítólag már nem ennyire strapabíró, de ez csak egy hallásos verzió, nincs semmilyen konkrét tapasztalat!
Ha esetlegesen a nagyobb teljesítmény is a dilemma része, akkor még el tudom mondani, hogy a 250-es az én 95kilóm alatt 158-at ment végsebességre, de 110-130-as utazóval két személlyel is kiment a világból, :) és nem okozott gondot neki az előzés sem.
Szóval 250-es létére télleg nagyon jól ment, nem mellesleg 3literrel!
Köszönöm az infót, igen nagy a dilemma... :)
Szia!
A fiamnak volt egy GT250R tanulómotorként, amit nemrég adtunk el, de nagyon megszerettük, mert egy igen kezes, megbízható és szép kis masinát ismertünk meg benne, ami erre a célra nagyon ideális!
Dinamikus, nyomatékos motor, kis fogyasztás mellett, és hatékony fékekkel, futóművel megtámogatva.
5év alatt kopó alkatrészek cseréjén kívül a legkevesebb probléma sem volt vele, tehát megbízhatóan tette a dolgát is..
Amikor elkezdtük mi is nézegetni, hát tartottunk tőle rendesen, de aztán ahogy bővültek az információk, és beszéltünk több használóval is, egyre jobban oszlottak a kételyek, egyre jobban billentek az érvek a millió km-es "garázsban tartott megkímélt" japán kettőötvenesektől (mondjuk szintén V2-es Honda VTR250 nagyon benne volt a pakliban, de akkortájt nem sikerült eladót találni) ez irányába, de azért hazudnék ha azt mondanám, hogy amikor megvettük nem maradt a tartásból :) Szerencsére a használat során bizonyította, hogy kár volt az aggodalom, vagyis ha opció akkor én azt mondom bátran vágjatok bele!

Az első szériájú ezüst vázasokkal, voltak szelepleszakadási problémák, és visszahívták őket cserélni a nem megfelelő alkatrészeket, tehát azokkal körültekintően, hogy valóban megtörtént e a módosítás!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Motor vásárlás előtt állunk barátnőmnek és szóba került a Hyosung is. Én a GT250-t tartanám első körben ideálisnak.
Tudtok erről a típusról adni egy kis felvilágosítást, minőség és használhatóság szempontjából?
Megéri vagy annyi pénzért inkább a 650-est válasszuk lábujjhegyen használva?
Előre is köszönöm!
Sziasztok, van egy eladó Hyosung Gtr 250-em, szép állapotban, Pilisvörösváron, ha esetleg érdekel valakit...
zulugabor(kukhac)dzsímél.kom
És mindenkinek. Van egy hyosungklub.hu oldal ahol van élet
Illetve, lehet, hogy a műszerben lévő elem merült ki. Erre a nagytudásúak a számítogép alaplapra szerelhető elemtartót javasolják. ali százforintos költséggel javítható hiba.
Vissza nem lehet hozni. Viszont a hibát egy a kilométer órában lévő alkatrész egy kis tekercs forrasztásának elengedése okozza.
Nem tudom hogy rendeltél, de hívd Őket ne sajnáld a hívás árát. mert vannak és dolgoznak...
Őket nívd fel telefonon, ők voltak hajdanán a legnagyobb Hyosung márkaszerviz: http://www.m0moto.hu/contact_u...
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a hyosung.hu oldalon az alkatreszrendeles mukodik? februar1. probalatm rendelni, de sajnos semmi hirt nem kaptam...
ha ez megszunt akkor esetleg hol lehetne beszerezni gt650s?
Elore is koszi a valaszokat
Sziasztok!!Megint segitség kellene:Hyosung 250 teleidomos .Akkucsere után a műszerfal kilóméterszámlázó lenullázódott!!! A két, napi számlálón megmaradtak az éretékek.Most úgy néz ki,hogy a gép 0 kilóméteres,viszont a napi számlálóban van 3000km. Találkozott már valaki ilyennel??ill vissza lehet valahogy hozni a km állást?? köszi
Kérdezd meg őket! 06-70-432-1972
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol tudnék rendelni GT250R típusú motoromhoz első lámpára üvegburkot? Vagy kapható e egyáltalán külön hozzá?
Előre is köszönöm,
Üdv Ádám.
GV650 a mai nap átléptem vele a 30ezredik km-t.Eddigi hiba lista:vízpumpa,feszszab csere(egér régta) és őőőőőőőő a tököm se tudja volt-e még hiba a motor miatt,(miattam volt mert estem vele egy kicsit)
Sziasztok ! Két problémám lenne egy éve nálam levő 250 es teleidomos Hiosungommal. Első,ami valszeg összefügg a másodikkal,hogy gyengén világit az elő lámpa. illetve elég koszos belülről.Hogyan lehetne ezt a projektoros lámpát szétszedni??A toltés 3-4 ezres fordulatnál nem megy 12,5V fölé.Gondolom fesszabályzó .Kiszedve semmi nem látszik rajta.Hat láb van rajta,de csak öt pólus van a dugóban. (felső középső üres) Valaki nem tudna ilyet bontottat?? Újonnan horribilis Maximus.!! Esetleg helyettesiteni másik tipussal?? Köszi a segitségeket!!!
Sziasztok!
Egy problémával fordulok hozzátok hátha tud valaki segíteni vagy járt már így más is mint most én. GT650R beindítom és kb 5 perc járás után elkezd a benzin csöpögni a kipufogódobból és füstöl is. Benzincsap elzár (ha megszívjuk a vákuumnál addig átengedi a benzint tehát az jó). Vákuumcsöveket kicseréltem átlátszóra nem enged e át a csap vagy a benzinpumpa de nem. Én már csak a tűszelepre tudok gyanakodni, hogy nyomásra nem zár rendesen. Ha bárki járt így vagy volt hasonló problémája és sikerült megoldani írjon! :) Köszi előre is!
Serult vagy motorhibas hyosung 250 vagy 650es motort keresek. Legalis papiros erdekel. Udv
GT650 blokkot keresek...
Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy GT650R-t(2005/12), olvastam róla hideget, meleget és a véleményetekre lennék kíváncsi a motorral kapcsolatba. A motor egyébként nagyon megfogott, szerintem eszméletlen jól néz ki és az ára sem utolsó szempont! Fel lehet vele ülni a szopórollerre?

Előre is köszönöm a segítséget!
Hyosung Hiper 125 ös alkatrészek eladóak olcsón! Idomok, km óra, váz, első féknyereg, fesz.szab. hátsó doboz, fedél első lámpa, taposók!Olaj hűtő, első teleszkópok.
Sziasztok!
Autóvásárlás miatt eladó a gépem, ha esetleg valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/hyosung/hyosung_gt_250_r-9926984 .

ÜDV. Dávid
Sziasztok!

Véleményre, tapasztalatra lennék kíváncsi a GV650 típussal kapcsolatban.
Akinek van ilyen motorja leírhatná nekem részletes beszámolóját mit tapasztalt legyen az akár negatív akár pozitív élmény.
Minden érdekelne róla, nagyon tetszenek a GV típusok, már csak arról kell megtudnom minden érdemes e venni vagy sok gond lehet velük.
Igazából a megbízhatóság számomra a legfontosabb dolog, a kötelező cseréken szervizeléseken kívül nem szeretnék költeni sorozatos meghibásodásokra.
Beszámolótokat előre is köszönöm!

Gábor
Sziasztok,
Keresnek Gt650 hez vezérmű tengely lefogatót,ha esetleg van valakinek. Kipufogó oldali kellene EX feliratos.
30/543-4144
Köszönöm
üdv.