Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egy 350-es 634-es JAWA forgórészét hogyan tudnám levenni?A válaszokat előre is köszönöm! ÜDV!
Helló

Jawa Ideálra hova és hogyan kell felrakni a légszűrőházat?

Köszi
Sziasztok!

Egy jótanács,h ne járjatok úgy mint én és egy pár motoros kolléga:

Van a szocimotoros oldalon egy állandóan hirdetgető Szumo nevű alak.Nem vennék tőle soha többé...

Idézem levélváltásunkat,amiből sokminden kiderül:(Mustang cuccról van szó,2 kerék meg 1 blokknak látszó vmi)Végülis mindegy,ismerősöm Mz cuccal szívta meg ugyanezen mandrónál...megint mások más-más holmival...

Én:

"Szia!
Megjött a csomag.
Sajnos nem a legjobb minőségűek a dolgok...
Az egyik fékdob repedt,kuka.
1 küllő törött.
Az egyik fékfedélből hiányzik egy darab ahova a bowdent akasztanám.
A fékkulcs szintén kuka,össze van hegesztve.
A blokkból hiányzik a komplett gyújtás,a kislánckerék,
Ahengerbe bele van törve az egyik kipufogó csavar,másik menete kiszakadva.
A hengerfej lamelláiba durván beleflexelt vki.
Csapágyak,tengelyek lógnak.
Váltókar letörve,hiányzik.
Főtengely gyújtás oldali vége el van verve.
A blokk alján az egyik fülbe szintén bele flexeltek.
A kuplung pálcák helyett egy görbe drót volt bedugva.
Tömítő felületek össze-vissza verve...10e ft azért kicsit sok volt ezért a cuccért...
És még vártam is rá nem kicsit...(23nap)
A berúgókar hiányát nem is említettem.
4e-ért üzemképes blokkot vettem,karbival,trafóval,szívócsonkkal,könyökkel(ki
váló álapotú)
Magától értetődően rajta a váltókarral és berúgóval.Gyújtás minden tisztességes blokkhoz jár hiszen a motor része...
De semmi gond nem lenne itt ha az elején szólsz h csak ilyened van,és kész.Max alkudtam volna kicsit.Nem lenne átb@szás szaga a dolognak.(Még szólsz is h több cuccod van,erre ezt küldöd...)
Ez nagyon nem korrekt,még akkor sem ha esetleg nem tud az eladó bizonyos dolgokról...(azért pl egy gyújtás és berúgókar hiányt nem nagy művészet és meló felismerni.)
Mellesleg a küldött képen nem is a postázott blokk szerepel...ez azért amatőr...
Nem értem h aki a neten reklámozza magát nagy alkatrész bázisként,miért reckírozza meg az ilyen dolgot h KOCKÁZTASSA A "HÍRNEVÉT"...no comment!



Erre ő:

Ezt az ócsárolósdit akár be is fejezheted mert könnyen megütheted a bokádat!
Kezdeném ott hogy nem 10000ft-ért vetted a cuccokat hanem 8310ft-ért. a többi postaköltség volt.(amit még kétszer is fizettem valami adminisztrációs hiba miatt.)
Ez magában foglalt két kereket ami használható,akármit is mondasz.Ha egy küllő hiányzik is. szerintem az nem egy javíthatatlan alkatrész,főleg egy 25 éves keréktől.Egy blokkot, egy könyököt,két fékfedelet.a blokkhoz gyújtásom nem volt. Igaz azért nem mert egy gyújtást 5000ft-ért adok,és elvitték.Igaz hogy nem mondtam, de szó sem volt róla.Nekem ez természetes mivel bontós vagyok.Gyújtás és karbi nélkül jár egy blokk...a hengerbordát nem láttam sérültnek, nem tudom mit láttál rajta sérülést.
Egy beletört tőcsavart kb 1perc kiszedni...Legalábbis egy valamit is hozzáértő emernek.
Nem értem mi a nagy gond!? Nem új alkatrészeket vásároltál.
Meg felajánlottam a személyes átvételt is.
Ha ekkora igényeid vannak akkor miért nem jötél el érte,és nézted meg mit veszel?
Ami meg a fényképet illeti Két egyforma blokkom volt, az egyiket elvitte más, a másikat meg Te. Mit foglalkozok a szaros Mustang blokkokkal hogy melyiket ki viszi.
gondolod hogy 2-3 ezer forintért fél napig szerelek hogy melyik milyen belül? darabra megy és kész. ennyi.Tudom hogy használtak az alkatrészek és nem újjak. simán lóghat benne bátrmi. Nem látok bele.

De ha ez sem elég akkor pakold össze, hozd el és visszafizetem az árát.
Nem fogok pár ezer forintért vitatkozni!
Ha meg nem hozod akkor fejezzd ezt be,nem vagyok rá kíváncsi!
Van jobb dologom is!"
Hali mindenkinek. Van valakinek ötlete honnan lehet beszerezni lábtartó konzolt rudazattal, a jawa cafe-ra lesz átalakítva és a lábtartó hátrább és feljebb kerülne , ha van ötlet írjatok.
Sziasztok!

Most került tulajdonomba egy 350-es czetka 1980-as kiadás. kissé srapa,egy kis generál ráférne. Olyan kérdésem van hogy milyen keverék kell bele(arány) mennyi olaj kell a blokk,Mit érdemes tudni ezekről a gépekről.
Köszi előre is.
Helló!
Szarvason, Budapesten, vagy a hétvégi Kecsói börzén át tudom venni, ha ésszerű árban van, érdekel, állapot mindegy, felújítom úgyis... a felújítás meg minimum 15...
Hali. Melyik cz 125-öd van,mert nekem is van egy?.'1986-os 488-as sportom,evvel kezdtem.Köszi válaszod.Ja azt nemtudom hogy aktuális -e még a dolog.De egyébként ez a moci alkatrésznek és egyben is eladó,még van műszaki is rajta.
Köszönöm Szépen a válaszold :D de azon az oldalon énis jártam de ott Jawa CZETKA-hoz nem lehet alkatrészt kapni . Nekem pedig ahhoz kellene.Nemhiszem hogy a sima Jawa 125-ös dugattyúja jó a Cz-hez.
hello
Én innen vásárolok jawas cuccokat elégedett vagyok velük. netről szoktam rendelni 1850 ft a posta költség.

http://e-motorparts.addel.hu/p...
Hellosztok Jawasok nagyon fontos kérdésem lenne hogy honann tudnék venni/szerezni Jawa Cz 125 höz dugattyút vagy egész hengert ?
Sőt 100% hogy ugyan az a 2 típus főtengelye!
Hello

Nem tudom mennyire vagy kisegítve ezzel de én úgytudom a 6voltos 634-es jawa főtengelyével megegyezik, ilyet viszont lehet tudok neked szerezni. Csak nem tudom hogyan tudnád átvenni.
Sziasztok!
Láom a fórum halott, mindenki csak kér-kér, de nem válaszol senki. :( Nekemis lenne egy kérésem: csepptankos 350-eshez (360-00) ha valamelyikőtöknek lenne egy főtengelye, lehet akár rossz is, állapot teljesen mindegy, van hozzá már hajtókarszettem, csak az egykor felújítandóblokkból az előző tulajnál szublimált a főtengely, és nincs mibe belerakni. Egyébiránt érdekelne még hátsólámpa, elsőlámpa foncsor-üveg-keret, légszűrő-karbi közé gumi, szerintem a kuplung-fékkarok is hiányoznak, illetve agáz szektor sem az övé (régi babettáé érdekelne kompletten hozzá) Ha valakit érdekel, képek is vannak, tessék nyálcsorgatni :P http://jawa360.blog.hu
Eladó egy oldalkordé hiányosan fellelt állapotban!A csónak egész jó rajta!15e Ft.!06304604073
jano2@citromail.hu
Hellótok Jawa 350/638hoz kellene henger és hengerfej ha tudtok léci irjatok. győrtől 20km-re lakom.Jó volna a Környékről. előre is köszi
Sziasztok!
Jawa vázat keresek, NEM csepptankosat, 6 vagy 12V-os hoz mindegy lehetőleg a környékről (Szolnok)
Köszi
helló szűgségem lenne 125-ös cetka jawa karburátorra fontos segitsetek köszönöm
hello!

ez már nagyon régi hirdetésem, azóta kapott papírokat és mindennel együtt 2 hete elvitték 170ezerért
Szevasztok Jawa 350/638-as oldalkocsisom van. Meg 1 kérdésem vásároltam hozzá vape MZ-04 et felszereltem de nem adott szikrát igy visszaküldtem ,ott kimérték Ő szerintün yoo. Mikopr berszereltem a Vape-n bemeneti feszültsége 11,87 volt lehet ez a probléma ? Ezért nincs nekem rajta semmi ? Azt olvastam ,hogy érzékeny de ennire ? Ha van valakinek tapasztalata yoolenne ha tudna segiteni . Előre is kösssz Széles utat
hello akinek kell bármilyen babetta alkatrész a blokkon kívűl az irja meg és válaszolok (NEM VAGYOK EGY DRÁGA EMBER)
szeva.
nekem szükségem lenne 2 db dugóra és hozá gyűrükre is SŰRGŐSEN!
hali.
engem érdekelne 1 jobb oldali oldaldekni, dugók, gyűrük!
Jawa Ts350 (634) eladó.Műszaki nélkül. Oldalkocsival vagy a nélkül.1983" pár évet állt de üzemképes állapotban van..ETZ 250 eleje van benne.A motorja kifogástalan.Képeket emailban tudok róla küldeni. Az irányár oldalkocsival 100.000ft. Oldalkocsi nélkül 70.000ft.
Email: motorsokk@citromail.hu
06307101501
Eladó jawa 350 csepptankos alkatrészek:
első sárvédő,első teleszkópok,hátsó teleszkópok,váz,kormány,üzemanyagtank,kipufogók könyökkel(krómozható állapotban,nem horpadtak) motorsokk@citromail.hu Tel: 06307101501
Már megoldódott a dolog!
A karbit kellett mégegyszer kitakarítani.
Pedig át lett fujatva 8bar-al.