Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit:), Ha valamire szükséged van, akkor megtalálsz itt, vagy mail címem ott van az adatlapomon. Van szinte mindenem bontva:)
Kb ilyen állapotú az enyém is,szebbet szeretnék helyette,de nem lesz egyszerű találni,vagy lehet újat kéne csak annak+ ára keresgélek tovább hátha sikerrel járok. köszönöm a segítségedet!
Na csináltam képeket, sajnos nem sikerültek sokkal jobban mint az előzőek:S, Nem láttam az adatlapodon mail címet, így feltolom ide őket:)
köszi
Holnap csinálok képeket és küldök)
Kerék milyen állapotban van,email címemre tudnál nagy felbontású képet küldeni róla,menyit kérsz érte?kipufogó is olyan kellene amin elfogatható állapotban van a kromozás,festett nem kell.
Van kerék is, meg kipufogó is:) A kipufogók levannak festve, de azt hiszem van kettő amin nincs horpadás.
Kipufogó dobok vannak,milyen állapotban?és kerék?
86-2007-ig használtam 350-es Czetkát,Nem sok maradt szériában belőlük. Az elsők között történt ezeknek a gátaknak a kivágása. Amíg nem hagytam hülyére kopni a dugót,(amikor már bólintani kezdett)nem tört le a szoknyája. Ha igényesen lesarkalod,(persze itt már mind a négy gátat ki kell vágni) még jó ideig elmehet. Ha viszont elkezdett berepedni a dugó belseje felé,akkor tényleg dobd el...
Ha valakit érdekel vannak alkatrészeim 350es Jawahoz (1961-2körüli, szinte minden) illetve 1958as Jawa pionyr-hoz.
Ne tedd bele vissza, mert az alja adja meg a szoknya merevítését:)
Új dugót bele; a leírt megoldás elég igénytelen. Új dugót és a sarkokat megvizsgálni hogy rádiuszos legyen mert a sarkok kiinduló törések helyei.

Üdv: Zoli
várom a válaszokat köszönöm előre is:)
helló
szerintetek ha egy 350 jawába eltört a dudóm alul az baj ha kitorom meg csiszolom és ugy rakom visza? nézétek a képet pirosal jelöltem hol tört el
Üdv
Nincsen véletlen valakinek egy jawa cz 175-höz való hátsó lánckereke?
Boldog Karacsonyt es sikerekben gazdag Ujevet minden JAWA tulajnak!
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy ez milyen Jawahoz való kerék?
Sziasztok
Keresek JAWA 250-559 kipufogót+leömlőt jó állapotút szép krómozással esetleg újat elfogatható áron.
CZ 175 Sporthoz eredeti, szép festésű és matricázású tank, első lámpa olajtartály és oldalsó fedél eladó. Ezen kívül jó állapotú kerekek, km-óra, villa, ülés, kipufogó, kormány markolatokkal, fékek, fékpedál és karburátor. Az alkatrészek a képen látható motor bontásából származnak. e-mail: ganbatte kukac freemail pont hu.
Sajnos nem, mert amikor én vettem az én Jawa-mat a volt tulaja azt mondta, hogy ezt a csónakot újjonnan kerítette hozzá, hogy ha történik valami azzal ami a motoron van tudja cserélni!Üdv!
A könnyű fémfelnis Jawa vázra értettem.
15e Ft?Az alvázát meglehetne találni valahol?
Ezt mire érted?Üdv
Ez nagyon jó!hihetetlenül tetszik!
ha eladó lesz érdekel
15.000 Ft!Üdv
Mennyire tartod?